Şimdi Ara

Yeni Seat Leon FR Testi ve Detaylı İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
7.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar. okantestetti'de bu hafta önceki modeli ile kendisine geniş bir fan kitlesi edinmiş C sınıfının haşarı İspanyol'u Seat Leon FR'ı test edip inceledim

Detaylı inceleme ve test yazım için : Efsane İspanyol Yenilendi : Seat Leon FR

Ayrıca okantestetti'de Clio4'den Volvo V40'a Nissan Navara'dan Skoda Citigo'ya birçok otomobilin detaylı incelemesini bulabilirsiniz

okantestetti de ben otomobilleri detaylıca inceliyorum ve test ediyorum ardından da marka fanatikliğine ve kulaktan dolma bilgilere yer vermeden tarafsızca yorumluyorum. Amacım merak edenleri bilgilendirmek, almak isteyenlerin kafalarındaki soruları azaltmak. Umarım yorumlarım amacına ulaşır :)

• Güzel bir inceleme olmuş.Teşekkürler....
  • İnceleme güzel ama fotoğraf sayınız çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Güzel bir inceleme olmuş.Teşekkürler....

Beğenmenize sevindim. Ben teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

İnceleme güzel ama fotoğraf sayınız çok az.

Haklısınız. Kendim çok fazla fotoğraf çekme şansı bulamadım ne yazık ki ve internette de FR için yeterli sayıda düzgün fotoğraf yoktu. O konuda benimde içime sinmedi ancak incelemeyi beğenmenize sevindim :)
  • inceleme için teşekkür ederim
    ancak incelemenizi donanımhaber sitesinden de okunabilir halde paylaşmanızı isterdim
    bu haliyle önceliğinizin sitenizi tanıtmak olduğu izlenimi veriyor
  • Biraz öyle gibi ancak benim siteyi tanıtmak gibi bir amacımdan ziyade testlerimi insanlarla buluşturma amacım var. Dikkat ederseniz incelemeler çok detaylı ve uzun ve fotoğraflar vb. işlemlerle yazıyı yazmak 2 saati geçiyor. Yazıyı yazdıktan sonra direk linki paylaşmak burada ayrıca fotoğraf yükleyip yazıları aktarmaktan kolay olduğu için paylaşımı o yönde yaptım. Ayrıca diğer testlerede ulaşım daha kolay sağlanabiliyor nitekim birçok kişiden aldığım geridönüşlerde başka bir araca bakmak isterken birçok araç hakkında bilgi almış olduklarını söyleyip teşekkür edenler var. Siteyi tanıtma vb. bir amacım yok aksine site buraya bağlı gibi buradan yapıyorum yine tüm paylaşımları. Zaten dikkat ederseniz herhangi reklam vb. gelirim de yok siteden tamamen amacım paylaşım. Yanlış anlaşılmışım galiba. Amacım bilgiyi ulaştırmak sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnceleme iyi olmuş alınacaksa TSI 140 FR donanım alınmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

İnceleme iyi olmuş alınacaksa TSI 140 FR donanım alınmalı bence.

Beğenmenize sevindim :) .Kesinlikle katılıyorum FR Leon'a yakışıyor
  • İncelemeyi beğendim ama ufak bir hata var;
    1.4 TSI 140 HP'lerde turbo ve süperşarj bir arada kullanılmıyor. Bu motorda sadece turbo var. 1.4 TSI 150 HP ve üstü motorlarda Turbo ve süperşarj birlikte kullanılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizinle dün mesajlaşmıştık. Sonra diğer incelemelerinizi de okudum. Gayet güzel. Bence de objektif olarak değerlendiriyorsunuz arabaları. Bu arada yukarıdaki arkadaşın dediği "140 lık tsi tek turbodur" bilgisine katılıyorum. Evet supercharger bu araçta yok. Yabancı kaynaklarda da aynı şekilde yazıyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

İncelemeyi beğendim ama ufak bir hata var;
    1.4 TSI 140 HP'lerde turbo ve süperşarj bir arada kullanılmıyor. Bu motorda sadece turbo var. 1.4 TSI 150 HP ve üstü motorlarda Turbo ve süperşarj birlikte kullanılıyor.

Benim bildiğim kadarıyla hem turbo hemde süperşarj üniteli motorları vw kullanımdan yavaş yavaş çekiyor. Motorda arıza daha çabuk meydana geliyormuş deniyor. Bugün bakıldığında yeni leon 1.8 benzinli ve 2.0 dizel motorlarının hepsi de tek turbolu sistemler sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

inceleme için teşekkür ederim
    ancak incelemenizi donanımhaber sitesinden de okunabilir halde paylaşmanızı isterdim
    bu haliyle önceliğinizin sitenizi tanıtmak olduğu izlenimi veriyor

Site tanıtımı yapılacaksa bu şekilde yapılması tercihimdir hocam.
    İnsanları aptal yerine koyup da sitelerine yönlendirmeye çalışan insanlar da var.

Ayrıca inceleme için teşekkürler.
  • İlk çıktığında tip olarak eski kasayı beğeniyordum ama şimdi yeni kasa daha güzel geliyor.
    Golf 7 kardeşi gibi olmuş. İnceleme için Teşekkürler.
  • İncelemeyi beğenmenize sevindim :) Çok özür dilerim o zaman ben son gelişmeleri kaçırmışım kusura bakmayın :). Düzeltmeniz için teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanno -- 23 Nisan 2013; 20:07:05 >
  • Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Elimden geldiğince ilginize layık olamya objektif olmaya dikkat ediyorum sürç-i lisan edersem affola :) Turbo olayı için ise evet birçok uyarı aldım yeni araçların sistemini tam olarak çözmeye çalışıyorum düzeltmeyi yayınlayacağım bu geceye kadar
  • İncelemeler için teşekkürler ancak yukarıdaki arkadaşında dediği gibi mobil olan arkadaşlar için donanımhaberde okunacak şekilde paylaşsanız daha iyi olurdu.
  • Evet sanırım motor ömrünü uzatmak için yapılan birşey. Ayrıca supercharger demek yakıt tüketiminin artması demek birazda o sebep olmuş olabilir malum ilk nesil TSI lar biraz içiyordu benzini özellikle gaza azcık dokunmak yetiyordu
  • Ben teşekkür ederim ilginiz için.

Dediğim gibi benim amacım sitedeki testleri insanlara ulaştırmak. :) Yoksa siteden herhangi bir beklentim yok o yüzden bunların reklam olarak algılanacağını düşünmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

İlk çıktığında tip olarak eski kasayı beğeniyordum ama şimdi yeni kasa daha güzel geliyor.
    Golf 7 kardeşi gibi olmuş. İnceleme için Teşekkürler.

Yeni Leon'u hiç canlı gördün mü bilmiyorum ama Golf 7'den çok çok daha hoş duruyor.

İkisinin de amblemlerini söküp atsan çoğu insanın Yeni Leon'a yöneleceğine eminim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.