Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDOYU NASIL BİLİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SEAT TOLEDO ALIYORUM SİZCE İYİMİ YAPIYORUM 1,6 STYLANCE 102 HP

• iyidir ama kaca aliosun?
  • Bende de eski toledo war ama yeni Toledo'nun tipi çok berbat ya.. Arkası özellikle.. Ya Altea al yada başka bi markaya bak bence..
  • yeni toledoyu nasılmı bilirim sadece o güzek o eski kasanın ardından tamammen çizgisinden koparak saçma bir tasarım yaptıgını bilirim bu bir zevk meselesidir ama büyük bir cogunlugun eski kasayı yeni kasaya tercih edecegini biliyorum

gerek tüketim gerek performans açısından iyi bir arabadır bi önceki kasa ve yeni kasayıda kullandım sınıfına göre makul bir araç tasarımı hoşuna gidiyorsa diyicek bir şey yok ama ben eski kasayı yueniye tercih ederim
  • sıfır mı alıyorsun 2. el mi? her koşulda bence altea tasarım olarak toledodan iyidir derim. fiyatı da bir miktar daha ucuz bu arada bence altea'yı da gözden geçir. aynı araba sonuçta
  • Eski kasa 3.5 yıl kullandım 1.8 sıfır almıştım..Yeni kasayı bekledim 2004te şekli ortaya çıkınca hemen sattım. Bagaj için yaptıkları çıkıntı gerçekten çirkin gösteriyor. Ayrıca iç mekanda tüm altoledeon da kötü bence. Eski toledo leonun ön göğüs tasarımını aynen korusalarmış hala alınabilirmiş.

Toledonun içi çok büyük en iyi tarafı o..

O motor o arabaya çok zayıf kalır gibime geliyor..

Toledo yerine bütçe uyuyorsa jetta veya octavia tercih ederdim ben...
  • ya bi abim yeni aldı 13000km de hiç peşinatsız ayda500ytl 96 ay vadeyle alıyorum hani düşeş dediklerinden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tamam da hangi SKODA OCTAVİA
    5 yıl önce açıldı
    Hyundai Elantra,nasıl bilirsiniz?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dertly42

ya bi abim yeni aldı 13000km de hiç peşinatsız ayda500ytl 96 ay vadeyle alıyorum hani düşeş dediklerinden

96 ay vade? 13,000 kmde araç 48,000 ytl ye geliyor..
    aracın sıfır fiyatı 40,000 ytl ..

ya sen bizle dalga geçiyorsun yada bilmediğim başka durumlar var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alysentr -- 9 Ağustos 2006; 17:35:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dertly42

ya bi abim yeni aldı 13000km de hiç peşinatsız ayda500ytl 96 ay vadeyle alıyorum hani düşeş dediklerinden

96 ay vade? 13,000 kmde araç 48,000 ytl ye geliyor..
    aracın sıfır fiyatı 40,000 ytl ..

ya sen bizle dalga geçiyorsun yada bilmediğim başka durumlar var..

40000 lirayı hesapla bakalım 96 aay vadeyle ne yapıuyor ok.84000ytl yapıyor
  • ya bende arka kısmını beğenmiyorum bunun dışında araba bildiğimiz vw özelliklerini taşıyor ama sen beğeniyorsan al derim pişman olmazsın
  • Bir arkadasim 2.0 dizel otomatigini aldı, cok memnun, 140 beygirlik makineyi bi de yukseltti simdi 176 beygire, ici genis kullanımı rahat bir arac, dizayn olayı zevk meselesidir tabi ama basarili derim. O agirlikta bir aracta daha dusuk motor tat vermez gibi geliyor bana
  • Eski kasa daha bir ağır duruyordu,ama yeni kasada fena değil..!
  • eski kasa daha oturaklı duruyodu
    yeni kasa ise tamamen genç işi...
  • Yeni kasası beğenilmedi. Kısa süre içinde değişebilir. Ayrıca motoru da eski teknoloji ve 1300 kg'ın üzerindeki bir araç için performanslı ve ekonomik sayılmaz. O yüzden alırken iki kere düşünmek lazım.
  • Arkadaşım benzinli için birşey diyemem ama TDI motorlar çok rahat kaldırır o kasayı..! 1.6 102 HP de hiç fena değil..!
  • işinize karışmak gibi olmasında 8 yıl boyunca o arabayı kullanabilecekmisiniz ev alır gibi geldi bana vadesi çok uzun ,Eğer arbayı sorarsanız bence gayet güzel araba özellikle içi oldukça ferah ve kokpit gayet hoş
  • kullanmayı düşünüyorum 8 yıl neki para biriktirmeye çalışsasn olmuyor bişi çıkıyor biriktiremiyosun ama böyle iyi yaaa
  • toledonun arkasi işi berbat ediyor onun dışında hoş araç ama dediğim gibi bir arka var ki
  • A;nasıl bilirsiniz
    B;valla pek muhabettim olmadı ama çirkin yaw
    A;hmm öle mi ama ben beğeniyorum
    B;Bence alamadan önce bi göz doktoruna git

Bu da amele bir cvp
  • güle güle kullan mal sahibinde güzel olurmuş...
    toledo iyidir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.