Şimdi Ara

(Yeni sorun)Renault Megane 4 ve yaşadığım problemler(Yeni Güncelleme)C Led Sararması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
3
Favori
39.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anladıgım kadarıyla bu sorunlu meganlar tr üretimi sedan kasalar hb lerde problem duymadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

Anladıgım kadarıyla bu sorunlu meganlar tr üretimi sedan kasalar hb lerde problem duymadım
    Hocam araç HB ispanya üretimi :))
  • Konuyu tekrardan güncelledim. Merak edenler bakabilir.
  • Yetkili servisin aracinizin garantisi bitse bile, ürettikleri aracın arkasında bu derece durmaları mükemmel birsey.

Keske diger markalarda aynı hassasiyeti gösterse.

• Yeni ekranın resmini de ekleyeyim
    (Yeni sorun)Renault Megane 4 ve yaşadığım problemler(Yeni  Güncelleme)C Led Sararması

• Sonuna kadar okudum...

Ben de BMW ile ilgili bir deneyim paylaşayım,

Çalıştığım firmanın sahibine 2017 Eylül ayı gibi BMW 525 xDrive almıştık. (147.000 TL araç + 220.000TL vergi toplam 367.000TL'ye) 1 haftalık aracı far yıkama kapağı açılıp kapanırken tam yerine oturmuyor diye Borusan'a götürdüğümüzde, tamponu vurmuş olabilirsiniz dediler. Hiçbir çözüm sunmadılar. Uzun yolda tık tık ses yapıyor dedik, sağ koltuğunu emniyet kemer tokası B sütutuna vuruyormuş, bu modeller böyle dediler, çözüm olarak da boış koltukta kemeri bağla öyle kullan dediler. 2 sene 100.000 km'yi geçti araç halen böyle... far yıkama kapağı 1-2mm dışarıda kalıyor, parmakla bastırınca tık diye oturuyor.
  • 2018 megane 4 joy aldım 22.000 km de. ancak aracın motor sesi bana çok yüksek gibi geldi bu normal midir yoksa benim araçta bir sıkıntı mı var. exper raporunda bir sıkıntı yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamas

2018 megane 4 joy aldım 22.000 km de. ancak aracın motor sesi bana çok yüksek gibi geldi bu normal midir yoksa benim araçta bir sıkıntı mı var. exper raporunda bir sıkıntı yoktu.
    Araç 5 vites ondan olabilir, rölanti sesi de mi yüksek?

• quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Araç 5 vites ondan olabilir, rölanti sesi de mi yüksek?

Alıntıları Göster
    rölantide bir sıkıntı yok yürürken baya ses yapıyor. sadece ben de mi yoksa genel olarak megane 4 te olan bir sorun mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamas

rölantide bir sıkıntı yok yürürken baya ses yapıyor. sadece ben de mi yoksa genel olarak megane 4 te olan bir sorun mu acaba

Alıntıları Göster
    Aracın 5 vites olmasından diye düşünüyorum siz yine de servise uğrayıp gösterin ücretsiz bakarlar yapılacak bir şey varsa yaparlar

• geçmiş olsun ben de bir sürü sorun yaşadım hiç memnun kalmadım araçtan https://forum.donanimhaber.com/renault-megane-4-kronik-arizalari-sorunlari--140780614
  • Hocam 10 sayfa sorunu var masallah. Aracin kacinci sahibisiniz? Taksi cikmasi kilometresi 200bin den dusmus olmasin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arabanin balatasi ses yapti diye servise gidip dert anlatip bunu garantiden degistirebilen insanlara gercekten hayranim. Keske benim de boyle huylarim olabilseydi.

Konu sahibine sozum, kaporta aksami icin konusmuyorum ancak elektronik aksam icin bu kadar ariza hayra alamet degil. Satin desem alacak olan adama yazik. Bence siz sonuna kadar gidip ecu'dan baslayarak konfor beyni vs. ne varsa degistirtin.

Ben de 2011 model peugeot 308 kullaniyorum. Araba 130 bin km oldu. Sagindan solundan trim sesi gelince kiziyorum pejoya. Bu gune kadar rutin bakim haric tek masrafi bir kez akusu bitti 3 sene once. Degistirdik devam... Yoldan gecen 100 kisiye sorsan hangisini istersin diye, 99'u pejo sorunlu araba ben reno alayim der

• Bugüne kadar çevresindeki herkese Renault tavsiye eden bir Renault fanatiği ve 3. Renault aracını kullanan biri olarak ben Megane 4'te Renault'un hiçbir mühendislik, test çalışması yapmadığını düşünmeye başladım. Aracın tasarımı güzel ama geri kalan her şey sorunlu. 2016'da piyasaya çıkan bir aracın istisnasız hepsinde neden cam çıtaları çöker, 40 yıllık Z rotlar, amortisörler neden problem yaratır, kapılardan-iç kısımdan neden çıtırtılar gelir anlamak mümkün değil. Yeni bir motora, vites kutusuna veya teknolojiye geçer, sorun çıkar anlarım. Fakat dediğim gibi cam çıtaları, amotisörler, z rotlar yeni mi icat edildi? Üstelik günümüzde üretim, tasarım, test teknolojileri bu kadar gelişmişken bahsettiğim parçalar neden sorun çıkartır? Evet, servisler ilgili, çoğu sorun garantiden hallediliyor. Fakat üretim aşamasında bu problemlerin çıkması önlense de hem kullanıcılar yorulmasa hem de Renaulta maliyet çıkmasa ne iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t821926 -- 18 Kasım 2019; 0:19:59 >

• t821926 T kullanıcısına yanıt
    bende megane 4 icon var ben hayatımda bunun kadar problem çıkartan araç görmedim bir aracın debriyajı nasıl düşebilir insan hayatı bu kadar mı ucuz 110 km hızla giderken debriyaj düşseydi şaşırıp kaza yapsam kime ne ispat edebilirim ki sadece bunun lada kalmadı fren sistem arızası akü sorunu start stop sorunu v.s aracın kronik sorunları var bıktırdı bizi araca binerken korkar olduk yolda nerede ne gibi arıza çıkar diye aldığıma bin pişman oldum bir daha asla renault almamam 6 sene garanti veren firmalar var.
    https://forum.donanimhaber.com/renault-megane-4-kronik-arizalari-sorunlari--140780614

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk can -- 18 Kasım 2019; 9:47:55 >
  • bir an 2004-2005 megane 2 sorunları sandım. daha 3 yaşında arabanın bu kadar sorun çıkarması da resmen kullanıcıyı deneme tahtası yapmak demek... 15 yaşındaki aracıma bu kadar uğraşmıyorum...
  • Renault Musteri hizmetlerinin iyimser yaklasimlari,garanti cozumleri vs cok iyi bence de?

Aracin servise bu kadar girip cikmasi iyi degil..Zaman kaybini kimse geri getiremiyor maalesef...

• valla ben reno mais olsam parani geri iade eder arabayi alirdim senden :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26_bbz_26

valla ben reno mais olsam parani geri iade eder arabayi alirdim senden :)
    en bastan öyle yapsalar eminim daha az ödeme yaparlardı ama yapmadılar işte :) ben belli bir miktar üstüne para vermeye de razıydım değişim için,
    şuan bir sıkıntı yok allaha şükür reno da araç bu kadar sorun çıkarınca yeni sorunlar için çok daha iyi bir şekilde yardımcı oluyor servislerin de deneyimi biraz daha artmış. Joy alanlar var onların araçlar boş paket olduğu için benim sorunların çoğu yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.