Şimdi Ara

YENİ SYMBOL 0.9 TURBO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
24.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni symbol 0.9 turbo nasıldır fiyatı 33.000 34.000 civarında geziniyor tavsiye edermisiniz clio 4 le arasında 3.000 4.000 tl fark var veya stepway 0.9 nasıl olur sizce 31.000 tl tavsiyeleriniz nelerdir. 2araç arasında birde citroen c-elyesee 1.2 vti confort düşüncesindeyim 33.000 tlye alınabilir ful + fulll

• Tavsiyem CLIO IV olur. Symbol alırsan resmen LOGAN almış olursun yazık edersin. Bildiğin LOGAN o araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Tavsiyem CLIO IV olur. Symbol alırsan resmen LOGAN almış olursun yazık edersin. Bildiğin LOGAN o araba.
    GÜNCEL
  • quote:

Orijinalden alıntı: *.BLackLine.*

GÜNCEL

Alıntıları Göster
    bence 900cc motorlu arabaya o para verilmez zaten loganın aynısı

ben olsam ncapten 5 yıldız alan cruze a bakardım
    www.arabam.com
    Sıfır Araba Fiyatları ve 2020 Model Sıfır Araba Kampanyaları
    http://www.arabam.com/sifir-0-km/AracDetay?versionId=1140425&vehicleComponentId=0

yada kia rio
    www.arabam.com
    Sıfır Araba Fiyatları ve 2020 Model Sıfır Araba Kampanyaları
    http://www.arabam.com/sifir-0-km/AracDetay?versionId=1360408&vehicleComponentId=0

• quote:

Orijinalden alıntı: *.BLackLine.*

GÜNCEL

Alıntıları Göster
    Bencede clio4 alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

Bencede clio4 alın.

Alıntıları Göster
    Clio 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleleo

Bencede clio4 alın.

Alıntıları Göster
    Araba gayet güzel performans yükseklik ve bagaj kapasitesi çok iyi iç mekanı geniş malzeme kalitesi çok iyi logan diye sallayanlara bakma logan da iyi araba zaten ama symbol daha kaliteli. Sallayanların çoğu canlısını görmemiştir bile..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MultiJet 1.6 vs 1.3 MultiJet
    7 yıl önce açıldı
    c3 dizel 1.4 Hdi ya da 1.6 hdi
    18 yıl önce açıldı
    YENİ BMW X1 1.6 BENZİNLİ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cruze,dizel linea veya 301lere bakin derim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drive_earth

Araba gayet güzel performans yükseklik ve bagaj kapasitesi çok iyi iç mekanı geniş malzeme kalitesi çok iyi logan diye sallayanlara bakma logan da iyi araba zaten ama symbol daha kaliteli. Sallayanların çoğu canlısını görmemiştir bile..

Bak bakalım canlısını görmüşmüyüz yoksa görmemişmiyiz.

http://forum.donanimhaber.com/m_71730345/mpage_1/key_/tm.htm

Konuyu ben açmıştım ve inceleme ile fotoğraflar benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

quote:

Bak bakalım canlısını görmüşmüyüz yoksa görmemişmiyiz.

http://forum.donanimhaber.com/m_71730345/mpage_1/key_/tm.htm

Konuyu ben açmıştım ve inceleme ile fotoğraflar benim.

Alıntıları Göster
    Yazıyı dikkatli okumuş olsaydın ''çoğu'' kelimesini anlardın. Ayrıca sizin logan falan diye sallamanız bişeyi değiştirmez. Çünkü araba iyi üzerine ne yazarsan yaz bu arabanın iyi ve uygun fiyatlı olduğunu değiştirmez. Aynı fiyat ve özellikte adı dacia loganda olsa bu parayı eder samsung sm2 olsada eder nissan thalia olsada eder tıpkı renault symbol yazdığında ettiği gibi.

• quote:

Yazıyı dikkatli okumuş olsaydın ''çoğu'' kelimesini anlardın. Ayrıca sizin logan falan diye sallamanız bişeyi değiştirmez. Çünkü araba iyi üzerine ne yazarsan yaz bu arabanın iyi ve uygun fiyatlı olduğunu değiştirmez. Aynı fiyat ve özellikte adı dacia loganda olsa bu parayı eder samsung sm2 olsada eder nissan thalia olsada eder tıpkı renault symbol yazdığında ettiği gibi.

Alıntıları Göster
    İçi gerçekten geniş bir araç, aile için ideal. Ama malzeme kalitesi iyi diyemem. Onun yerine Aveo,301 veya C-Elysee tercih edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

İçi gerçekten geniş bir araç, aile için ideal. Ama malzeme kalitesi iyi diyemem. Onun yerine Aveo,301 veya C-Elysee tercih edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    C-Elysee tercihi güzel olur
  • clio 4 al daha iyi en azından şekli var

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

clio 4 al daha iyi en azından şekli var
    clio 4 , yeni symbolün yanında Mercedes,bmw kalıyor diye bilirim gönül rahatlığı ile...
    bilen bilir Renault 6,7 ay önce symbol üretimini durdurcagını ve birdaha symbol üretilmeyecegini basına duyurdu..

ama yeni dacia logan bu yeni kasayla yolunu çizmeye başlarken Renault tükürdüğünü yalayarak loganı symbol diye bizlere duyurdu....
    zaten her yönüyle tasarımı logan kokuyor... zaten dacia sanderodan anlaşılıyor , symbolün hb kasası sandero...

düşünmeden clio 4 alırdım. yalnız sedan düşünüyorsanız Peugeot 301 almanızı tavsiye ederim...
    301 cok kaliteli araba değil ama tasarımı b segmentinin en iyisi bana göre...
    tabi Accent blue ve rapid tasarımlarını ayrı tutuyorummm ...

symbol alırsanız bana göre paranızı çöpe atmış gibi olur, çünkü bu yeni çıkan symbol tutulmayacak...
    zaten türkiyede üretilmediği için Renault bu tasarım ile ciddi düşünmüyor gibime geliyor ...

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

clio 4 , yeni symbolün yanında Mercedes,bmw kalıyor diye bilirim gönül rahatlığı ile...
    bilen bilir Renault 6,7 ay önce symbol üretimini durdurcagını ve birdaha symbol üretilmeyecegini basına duyurdu..

ama yeni dacia logan bu yeni kasayla yolunu çizmeye başlarken Renault tükürdüğünü yalayarak loganı symbol diye bizlere duyurdu....
    zaten her yönüyle tasarımı logan kokuyor... zaten dacia sanderodan anlaşılıyor , symbolün hb kasası sandero...

düşünmeden clio 4 alırdım. yalnız sedan düşünüyorsanız Peugeot 301 almanızı tavsiye ederim...

symbol alırsanız bana göre paranızı çöpe atmış gibi olur, çünkü bu yeni çıkan symbol tutulmayacak...
    zaten türkiyede üretilmediği için Renault bu tasarım ile ciddi düşünmüyor gibime geliyor ...

Alıntıları Göster
    artık forumda bu arabanın symbol olmadıgını dacia logan oldugunu herkes biliyor. Ona göre fiyat karsılastırması yapmalısın bence. Tabiki fazla para vermektense sandero stepway mantıklı

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

Alıntıları Göster
    Accent blue ve i20 iyi tercih olur bunun yerine. 0.9 - 0.7 - 0.5 hikaye bunlar gucune torkuna hızlanmasına tuketimine bakın.. Benzinli motora lpg taktırmak en ekonomik yontem su anda

• Nedense bu sıkıştırilmış motorlara güvenemiyorum halen...

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

Nedense bu sıkıştırilmış motorlara güvenemiyorum halen...
    C-Elysee ve 301 den daha iyi olduğunu test edince anlarsınız kaldı ki donanım olarak bunlardan çok daha donanımlı. Fazla para fazla para diye atanların aldıkları arabalara bakarsan kimin fazla verdiğini anlarsın.. Bu arada 0.9 TCE lpg ye uyumlu isteyen brc my11 taktırabilir. bi de tabi c-elysee ve 301 de aynı araç olmasına rağmen nedense symbol batıyor herkese.
  • quote:

C-Elysee ve 301 den daha iyi olduğunu test edince anlarsınız kaldı ki donanım olarak bunlardan çok daha donanımlı. Fazla para fazla para diye atanların aldıkları arabalara bakarsan kimin fazla verdiğini anlarsın.. Bu arada 0.9 TCE lpg ye uyumlu isteyen brc my11 taktırabilir. bi de tabi c-elysee ve 301 de aynı araç olmasına rağmen nedense symbol batıyor herkese.

Alıntıları Göster
    Şayet bagaj hacmi iç mekan genişliği ve yerden yüksekliği önemli değilse tabii ki clio 4 çok daha iyi symbolden ama geri kalanından da symbol iyi..

• quote:

Şayet bagaj hacmi iç mekan genişliği ve yerden yüksekliği önemli değilse tabii ki clio 4 çok daha iyi symbolden ama geri kalanından da symbol iyi..

Alıntıları Göster
    B segmenti sedan araç düşünenler için fiyatı çok uygun.. Kesinlikle alınır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.