Şimdi Ara

Yeni Taktik: EDS ve Dörtlüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkac kere söyle bir olaya rastladım, eds'li bir ışıktan kırmızıda gecen araç tam o esnada dörtlüleri çalıştırıyor, sonrasında da söndürüyor. EDS fotoyu çekince sanki acil bir durum varmış havası veriyor. Bildigim kadarıyla EDS cezayı gönderir ama acaba acil bir durum diye sonradan yorumlayıp gondermedikleri de mı oluyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildigim kadariyla oyle birsey yok. Gecen gun arkamda ambulans vardi, kirmizida gecmek zorunda kaldim. Bu tarz durumlar icin ozel bir madde var mi?

• Hadi dörtlülerin söndüğünde fotoğraf çekerse ? O zaman ne olacak Her sistemin bir açığı vardır mutlaka ama bunları dışarı sızdıranları Allah bildiği gibi yapsın.EDS gelişme aşamasında ve daha da gelişir.Teknoloji çağındayız ama hala adam akıllı birşey yapamadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanYazgan.

Hadi dörtlülerin söndüğünde fotoğraf çekerse ? O zaman ne olacak Her sistemin bir açığı vardır mutlaka ama bunları dışarı sızdıranları Allah bildiği gibi yapsın.EDS gelişme aşamasında ve daha da gelişir.Teknoloji çağındayız ama hala adam akıllı birşey yapamadılar.
    Bence yemezler,geçirirler cezayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egypt-Eye

Bildigim kadariyla oyle birsey yok. Gecen gun arkamda ambulans vardi, kirmizida gecmek zorunda kaldim. Bu tarz durumlar icin ozel bir madde var mi?

bizimkilerde ambulansa yol veren aracı anlayacak beyin oldugunu sanmıyorum. Tek amacları ceza yazmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plectrum

quote:

Bildigim kadariyla oyle birsey yok. Gecen gun arkamda ambulans vardi, kirmizida gecmek zorunda kaldim. Bu tarz durumlar icin ozel bir madde var mi?

bizimkilerde ambulansa yol veren aracı anlayacak beyin oldugunu sanmıyorum. Tek amacları ceza yazmak

Alıntıları Göster
    EDS kalksın artık. Çapulculuktan başka birşey değil.
  • Ambulans,polis ve itfaiye araçlarına yol verdiğinizde
    ceza yazılmıyor.Tecrübeyle sabittir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Bence yemezler,geçirirler cezayı

+1

Çok fazla söylenti var ortalıkta,işe yarıyor olsa millet hepsini uygulardı.Efendi efendi gidiyor herkes mecburen
  • quote:

quote:

Haklsınız.. Ama her türlü aynı seyi yapardım. Yani insan canı mı onemli, benim yiyecegim ceza mı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gannet -- 5 Ağustos 2012; 0:35:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gannet

quote:

quote:

Haklsınız.. Ama her türlü aynı seyi yapardım. Yani insan canı mı onemli, benim yiyecegim ceza mı..

Alıntıları Göster
    Ambulansa yol vermekle ilgili bir açıklama okumuştum, sanırım gazetedeydi.
    Bursadaki EDSlerde kesilen cezalar önce memur tarafından kontrol edilip, bu tip durumlar varsa ceza iptal ediliyormuş.

*Fakat tabi buranın Türkiye olduğunu, belki de kesilen bir cezadan sonra ambulansa yol verdiğinizi anlatmak için 40 takla atmak zorunda kalabileceğinizi unutmayın.

• Bıldıgım kadarıyla hususı araclara yazıp taksıcılere yazmıyorlar bu dortlu yakma taktıgıyle

• quote:

quote:

quote:

bıze gore insan canı, bıze ceza yazan kuruma gore kasayı doldurmak onemlı. Ben bıkeresınde anıden yanan ısık yuzunden sarıda gecmeme ragmen mobeseden ceza yemıstım. Tek amacları ceza kesmek. Iyı nıyet olsa yesıl sarıya donmeden once yanar soner yada zaman sayacı fln olurdu. Cezaya ıtıraz edecek olsanız para ve zaman kaybınız ceza ıle aynı tutarda oluyor zaten. Ama tabıkı insan olan herkes ambulansa yol vermelı. Bırılerıde insanlık yapanlara ceza kesmeyı bırakmalı

• quote:

quote:

quote:

quote:

bıze gore insan canı, bıze ceza yazan kuruma gore kasayı doldurmak onemlı. Ben bıkeresınde anıden yanan ısık yuzunden sarıda gecmeme ragmen mobeseden ceza yemıstım. Tek amacları ceza kesmek. Iyı nıyet olsa yesıl sarıya donmeden once yanar soner yada zaman sayacı fln olurdu. Cezaya ıtıraz edecek olsanız para ve zaman kaybınız ceza ıle aynı tutarda oluyor zaten. Ama tabıkı insan olan herkes ambulansa yol vermelı. Bırılerıde insanlık yapanlara ceza kesmeyı bırakmalı

Alıntıları Göster
    4 senedir istanbul dışındayım , kendi aracımla 2012 yılında 4 sene üstüne istanbula gittim.Bu süre içerisinde 4 yıl boyunca araç istanbula hiçbir şekilde giriş yapmadı.Ancak 2011 yılının agustos ayında boğaziçi köprüsünden ogs kısmından kaçak geçmişim diye ceza gösteriyor.Aradım yok efendim ruhsat ın fotokopisini çektirip faxlamam vs vs bir sürü işle ugraşmam gerekiyormuş.O yüzden devlet işlerinde durup dururken zarara geçebiliyorsun.Ceza gelirse itiraz edersiniz silerler.

• Sonuçta eds fotoyu çektikten sonra ceza yazilmadan bir kisi bunu kontrol ediyor, ambulans vb yol verme durumu bariz ise ceza gelmiyor. Ama bu sekilde geçince dörtlüleri açıp geçince de kontrol edenin durumu yemesine kalıyor sanırım... Belki de gecen adam kontrolörleri taniyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: TripleSix

Sonuçta eds fotoyu çektikten sonra ceza yazilmadan bir kisi bunu kontrol ediyor, ambulans vb yol verme durumu bariz ise ceza gelmiyor. Ama bu sekilde geçince dörtlüleri açıp geçince de kontrol edenin durumu yemesine kalıyor sanırım... Belki de gecen adam kontrolörleri taniyordur
    Merak ettiğim konu şu; dur kalk trafiği olduğu bir yerde adamın biri trafik ışıklarının tam ortasında kaldı

Doğal olarak ceza gelemsi lazım? Onu gönderiyorlar mı? Yoksa yorumlayıp göndermedikleri oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Merak ettiğim konu şu; dur kalk trafiği olduğu bir yerde adamın biri trafik ışıklarının tam ortasında kaldı

Doğal olarak ceza gelemsi lazım? Onu gönderiyorlar mı? Yoksa yorumlayıp göndermedikleri oluyor mu?

Alıntıları Göster
    dortluleri bilmiyorum ama eds sistemi olmadigi halde, eds sistemi varmis gibi uyari levhasi takilmis trafik isigi gordum.

arabayla gecerken son anda kirmiziya dondugu icin gecmek zorunda kaldigim isiktan, tesaduf eseri baska bir aksam yaya olarak da gectim ve gecerken ilgili bolgeyi inceledim, gercek eds sistemine sahip olan isiklarda kurulmus buyuk sayilabilecek kamera tertibatina sahip degildi, polisler eds den yeterince verim almaya baslamis olmali ki, zamaninda yol kenarina kurduklari renault 12 maketleri gibi uc kagit yoluna gecmeye baslamislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayake

dortluleri bilmiyorum ama eds sistemi olmadigi halde, eds sistemi varmis gibi uyari levhasi takilmis trafik isigi gordum.

arabayla gecerken son anda kirmiziya dondugu icin gecmek zorunda kaldigim isiktan, tesaduf eseri baska bir aksam yaya olarak da gectim ve gecerken ilgili bolgeyi inceledim, gercek eds sistemine sahip olan isiklarda kurulmus buyuk sayilabilecek kamera tertibatina sahip degildi, polisler eds den yeterince verim almaya baslamis olmali ki, zamaninda yol kenarina kurduklari renault 12 maketleri gibi uc kagit yoluna gecmeye baslamislar.

Alıntıları Göster
    Denizli'de köprülü kavşaklar var. kavşak altındaki şehirler arası transit geçilen altgeçitte EDS tabelası var. 70km/h yazıyor. o kadar kontrol ettim. köprü içinde, çevresinde tık yok. 6tane böyle yer var hiçbirinde yok bi gün gerçekten koyaraklar ben de 80le olacak.

70le gidince de 3e alıyor araba, 8le tırın tırın 4le gidiyorum ne güzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: Only Gamer

Denizli'de köprülü kavşaklar var. kavşak altındaki şehirler arası transit geçilen altgeçitte EDS tabelası var. 70km/h yazıyor. o kadar kontrol ettim. köprü içinde, çevresinde tık yok. 6tane böyle yer var hiçbirinde yok bi gün gerçekten koyaraklar ben de 80le olacak.

70le gidince de 3e alıyor araba, 8le tırın tırın 4le gidiyorum ne güzel...

Daha önce Denizli'deki EDS'ler ile ilgili brisi başlık açmıştı. Ben de nisbeten küçük şehirlerde olduğunu hiç duymadığım için şaşırdığımı belirtince,verdiği saçma sapan bir cevap yüzünden tartışmaya girmiştik.Neyse...

Geçenlerde Sarıgöl-Marmaris yaparken geçtim Denizli'den .O trafikte de 70'le gitmek zor iş vallahi.

• quote:

Birkac kere söyle bir olaya rastladım, eds'li bir ışıktan kırmızıda gecen araç tam o esnada dörtlüleri çalıştırıyor, sonrasında da söndürüyor. EDS fotoyu çekince sanki acil bir durum varmış havası veriyor. Bildigim kadarıyla EDS cezayı gönderir ama acaba acil bir durum diye sonradan yorumlayıp gondermedikleri de mı oluyor?

Tilkilik yapmaya çalışacağına adam gibi kurallara uysan olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

Birkac kere söyle bir olaya rastladım, eds'li bir ışıktan kırmızıda gecen araç tam o esnada dörtlüleri çalıştırıyor, sonrasında da söndürüyor. EDS fotoyu çekince sanki acil bir durum varmış havası veriyor. Bildigim kadarıyla EDS cezayı gönderir ama acaba acil bir durum diye sonradan yorumlayıp gondermedikleri de mı oluyor?

Tilkilik yapmaya çalışacağına adam gibi kurallara uysan olmaz mı?
    Radar atlatma işinin sonuna kadar arkasındayım. Ön plaka takmam zaten bu yüzden. Ama acil durumları suistimal edecek davranışlar sergilememiz yanlış. Adı üstünde acil durum. İnsan o halde ne trafik düşünür ne hız. Dörtlüleri yakar gidebildiği gibi gider. EDS'den ceza yemek istemiyorsanız sökün ön plakanızı olsun bitsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.