|
Yeni Volkswagen Taigo Türkiye fiyatı açıklandı
-
-
Al satçı çakal galericiler sıvazlamaya başlamışlardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Degisik ufak bi arabaymis uygun olur heralde diyordum ki 515 i gorup kactim. Yazik gunah 4 tekere istenen paralara bak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taigo Aparkat
b-suv mu bu acaba?
-
Evet B-SUV. Altyapı olarak MQB-A0 platformunu kullanıyor. Aynı altyapıdaki araçlar hep B suv.
-
Araba f suv arkadaşlar kesin bilgi b diyenler Allah çarpar tövbe edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik hiçbir heyecan uyandırmayan volkswagen. Ne iç tasarım ne de dış tasarım hiç mi heyecan uyandırmaz. Hala milattan önce kalmış vites topuzu ve el freni koymuşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi star scream -- 18 Şubat 2022; 11:32:53 > -
zengin kodomanlar sevgililerine sana suv aldım diye bu araçtan alabilirler.
-
B suv değil arkadaşlar bilgi wolsburg şövalyesi kökenli vagguardlardan alındı. Rakipleri Volvo XC90, Bentley benteyga, Rolls Royce cullinan gibi araçlar.
Lütfen 2008 hundai kona gibi araçlarla karşılaştırmayın hakaret!!
adamlar yapıyorlar bu arabaları alsınlar binsinler diye ama yok bunuda alamıyoruz vergiden.
A suv çıkartacaklar yakında belki de var bilmiyorum. Avrupada 5-10 maaşa alınacak araçlar bizde ömür yetmiyor.
-
volkswagen tasarımcılarının udemy mezunu olduğunu düşünüyorum. bir kez olsun heyecanlandırın yeter artık.
-
şu kola tenekesi bile 750 olmuş vaah vah
-
mekanik el fren ve manuel klima arayan çok kişi var.
-
Hımm olabilir tercih meselesi saygı duyarım. Bana göre beş para etmez , estetiklikten ve teknolojiden uzak bir zamanların renault toros modeli gibi bir model olmuş.
-
bu araca elektronik el freni koymaları gerekirdi. manuel el freni olmamış. belki avrupa versiyonları bu şekilde değildir
-
Ford amerikanın sitesine bakıyorum SUV olmayan tek araba Mustang. O da firmanın sembol aracı diye herhalde. Nerede duracak bu SUV sevdası bilmiyorum. Arazide ilerleyemeyen arazi aracı, hepsi önden çeker. Dört çeker olsa bile kimse arazide kullanmıyor zaten. Yerden yüksek rüzgar direnci fazla, sedan-hatcback-station wwagon lara göre ağır çok yakan arabalar. Çoğu estetik de değil. Eskiden MPV vardı, 7 kişilik minibüsle araba arası geniş aileler için. O sınıf araçları da öldürdü SUV sınıfı. Coupe sınıfı da bitti. Eskiden Japonlar (Toyota Celica) Koreliler (Hyundai FX) Fransızlar (Peugeot 406 Coupe, Renault LAguna Coupe) güzel coupe yaparlardı erişilebilirdi de. ( Almanların ki de güzel ama pahalıydı hep. )
Tüm sınıflar bitti. SUV var sadece. Gelecekte hepimiz suva jipe bineceğiz. :(
-
Vakti zamanında o el freninden 10 milyon tane sipariş verdiler herhalde; koy koy bitmiyor.
-
polo cross olmuş
Al satçı çakal galericiler sıvazlamaya başlamışlardır.
|
Klasik hiçbir heyecan uyandırmayan volkswagen. Ne iç tasarım ne de dış tasarım hiç mi heyecan uyandırmaz. Hala milattan önce kalmış vites topuzu ve el freni koymuşlar. |
Vakti zamanında o el freninden 10 milyon tane sipariş verdiler herhalde; koy koy bitmiyor.
|
B suv değil arkadaşlar bilgi wolsburg şövalyesi kökenli vagguardlardan alındı. Rakipleri Volvo XC90, Bentley benteyga, Rolls Royce cullinan gibi araçlar.
Lütfen 2008 hundai kona gibi araçlarla karşılaştırmayın hakaret!! |
Logo olmasa Dacia derdim |
Degisik ufak bi arabaymis uygun olur heralde diyordum ki 515 i gorup kactim. Yazik gunah 4 tekere istenen paralara bak
|
Haydar koymuşlar el freni niyetine. O kadar donanım koyup ortaya Haydar'ı almak ilginç bir tercih. |
Klasik bir B-Suv; hepsi çirkin, hepsi kaba. Yüksek arabaya böyle ufak karoser ister coupe, ister klasik stil yap YAKIŞMIYOR. Araç firmalarının bu B-Suv ısrarını, C segmenti hb kullananları ısrarla buraya çekmeye çalışmalarına anlam veremiyorum yahu. Arka frenler kampana, çekmeli el freni vs 10 yıl önce C segmentlerinde hayatımızdan çıkan her şey geri geliyor. Resmen klas düşüşü yaşıyoruz tüm dünyadaki orta sınıf olarak. |
Ford amerikanın sitesine bakıyorum SUV olmayan tek araba Mustang. O da firmanın sembol aracı diye herhalde. Nerede duracak bu SUV sevdası bilmiyorum. Arazide ilerleyemeyen arazi aracı, hepsi önden çeker. Dört çeker olsa bile kimse arazide kullanmıyor zaten. Yerden yüksek rüzgar direnci fazla, sedan-hatcback-station wwagon lara göre ağır çok yakan arabalar. Çoğu estetik de değil. Eskiden MPV vardı, 7 kişilik minibüsle araba arası geniş aileler için. O sınıf araçları da öldürdü SUV sınıfı. Coupe sınıfı da bitti. Eskiden Japonlar (Toyota Celica) Koreliler (Hyundai FX) Fransızlar (Peugeot 406 Coupe, Renault LAguna Coupe) güzel coupe yaparlardı erişilebilirdi de. ( Almanların ki de güzel ama pahalıydı hep. )
Tüm sınıflar bitti. SUV var sadece. Gelecekte hepimiz suva jipe bineceğiz. :( |
Benzer içerikler
- video boyutu küçültme
- netgsm şikayet
- fotoğraf bulanıklaştırma iphone
- ea play pro fiyat
- facebook mavi tik nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X