Bildirim
Yeni Yıla Hızınla Gireceğiz Teşekkürler Türkcell!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dejavu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dejavu oldum ya, hep aynı hızları görüyorum
Baya hızlı sende haline dua et canavar gibi internetin var
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aynı durumu ben de yaşıyorum bir haftadır. müşteri hizmetlerine durumu bildirdim, mobil uygulama üzerinden de talep oluşturdum ama dönüş yapan olmadı. Allah'tan pin değerleri biraz düşük de internette biraz bağlanabiliyoruz.
Türkcell e çok teşekkür ediyorum beni 2g hızında 4g ile internete bağladığı için. Sayesinde E yazan günler geldi aklıma. İnternete giriyorum bu hıza karşılık yukarıda E yazısı bekliyorum ama 4G yazıyor bir tebessüm ediyorum.
Vodafone ile hatlar karışmıştır turkcellde olmaz öyle şey
-
-
Sizin olduğunuz konumlarda iyi olması beni bağlamıyor pek. Zaten Türkcell in çoğu yerde diğerlerinden iyi olduğunu biliyorum. Ama şu an durum bu. Taşınmaz konumda böyle olması can sıkıcı.
Şikayet edenler oldu. Klasik cevap veriliyor her zaman. Belirli kalıp cevap. Ben şu an eğlencesine konu açıyorum. Benim gibi durumu olanlarda ne olup ne bitiyo öğrenmek için.
Hmm demek eğlencesine
Fanboylar ve antitrkcllcilerin kavgası, ortada mağdurlar, tarafsız düşünenler. Yorumları okumak gayet güzel.
Hangi paketi kullanıyorsunuz ?
1 buçuk 2 yıldır test bile yapmiyordum gayet güzel çalışıyordu.Platinum paket vardı geçen aylarda 1500dk 15gb olan pakete geçtim. 1 2 aydır bende de ciddi düşüş var 10mb geçmiyor
Acaba paketten mi
Paketten değildir, 1. ve 2. öncelikli tarifelerde hatlarım var arada uçurum yok.
Yeni yeni oluyorsa istasyon artık yetmiyordur. Uygulamadan talep açıver bi incelesinler.
Yoğun bölgelerde fark çok oluyor. Özellikle yetersiz bölgelerde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- askercell iptal etme
- turkcell ek internet paketi
- yeni sim kartı taktım servis yok diyor
- tc ile numara sorgulama turkcell
- yedek sim kart nedir
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- iphone servis yok hatası
- turkcell akıllı fatura nedir
- wifi araması nedir
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X