Şimdi Ara

Yeni Yıla Yeni Arabamla Giriyorum (İÇİM YANDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
3.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracı bir yakınımızdan satın aldım,aslında sahibi cuma günü istanbula gelecekti ama,ben yeni yıla yeni arabamla girmek istediğim için gidip arabamı teslim aldım.Cuma günü noter işlemlerini gerçekleştireceğiz.Aracım 2008 model,Impreza 1.5 AWD, 125630 km'de.20.000 tlye aldım,fiyatı uygun diyeceksiniz,çünkü 3500 tl masrafı var.Sol ön kapı komple değişecek.Onun haricinde yürüyende ve motorda hiç bir sıkıntı yok.Bugün İstanbula gelirken benim hesabıma 100 kmde,ortalama 9 lt. yakıt tüketimi ortalamasıyla geldim,4 çeker bir araba için bana iyi geldi,ama hiç zorlamadım.Ayrıca bugün 4 çekeride test ettim :) Biga bandırma yolu üzerinde bir köy yoluna saptım,mıcırlı bir yoldu,her neyse bir sapaktan girdim tamamen çamur izlerden anladığım kadarıyla sadece traktörler geçmiş.Bende dikkatli bir şekilde o balçık çamurun içinden rahatlıkla geçtim :) Ama yolun kenar kısmı aşırı derecede balçık olmuştu orada biraz zorlandım,ama müthiş bir duyguydu.Arkadaşın tsı jettasını ise etraftaki insanların yardımlarıyla saplandığı çamurdan çıkarabildik,keşke aklıma gelseydide o anların fotoğraflarını çekebilseydim :) Şimdilik ilk fotoyu ekliyorum,yakında detaylı fotolarda ekleyeceğim,kusura bakmayın biraz paint terk oldu :)

İLAVE 04/03/2013

Bu akşam her zamanki gibi iş dönüşünde eve girmeden önce boncuğa bir bakayım dedim bakmaz olaydım, sol ön çamurluk ta yaklaşık 1 karış sürtme izi (ezik yok) vardı. Ben binmeye kıyamıyorum, millet gelip vurup kaçıyor. Sokakta kamera olsa arar bulurum ama kamera filan hak getire. Akşam akşam moralim sıfıra indi, hemen gidip otoparkla anlaştım, sahipleri tanıdıktı aylık 100 tl ye anlaştık. Bundan sonra sürekli otoparkta duracak. Ama hala aklım almıyor aynam nasıl olduda sağlam kaldı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılpaçino -- 4 Mart 2013; 22:00:15 >

• Hayırlı olsun. İyi günlerde kazasız belasız kullanın.
  • Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın...
  • Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Sorun bende mi bilmiyorum ama fotoğraf görünmüyor.
    Edit:Düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 1 Ocak 2013; 15:46:23 >
  • Hayırlı olsun.
  • ben fotoları göremiyorum
  • hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

Aracı bir yakınımızdan satın aldım,aslında sahibi cuma günü istanbula gelecekti ama,ben yeni yıla yeni arabamla girmek istediğim için gidip arabamı teslim aldım.Cuma günü noter işlemlerini gerçekleştireceğiz.Aracım 2008 model,Impreza 1.5 AWD, 125630 km'de.20.000 tlye aldım,fiyatı uygun diyeceksiniz,çünkü 3500 tl masrafı var.Sol ön kapı komple değişecek.Onun haricinde yürüyende ve motorda hiç bir sıkıntı yok.Bugün İstanbula gelirken benim hesabıma 100 kmde,ortalama 9 lt. yakıt tüketimi ortalamasıyla geldim,4 çeker bir araba için bana iyi geldi,ama hiç zorlamadım.Ayrıca bugün 4 çekeride test ettim :) Biga bandırma yolu üzerinde bir köy yoluna saptım,mıcırlı bir yoldu,her neyse bir sapaktan girdim tamamen çamur izlerden anladığım kadarıyla sadece traktörler geçmiş.Bende dikkatli bir şekilde o balçık çamurun içinden rahatlıkla geçtim :) Ama yolun kenar kısmı aşırı derecede balçık olmuştu orada biraz zorlandım,ama müthiş bir duyguydu.Arkadaşın tsı jettasını ise etraftaki insanların yardımlarıyla saplandığı çamurdan çıkarabildik,keşke aklıma gelseydide o anların fotoğraflaarını çekebilseydim :) Şimdilik ilk fotoyu ekliyorum,yakında detaylı fotolarda ekleyeceğim,kusura bakmayın biraz paint terk oldu :)

hayırlı olsun hocam ama sehirler arası 9 lt çok değilmi, fabrika verisi kaç?

• hayırlı olsun. kazasız belasız kullanın.
  • Hayırlı olsun aracınız.
  • kazasız belasız..
  • Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
  • Hayırlı olsun güzel bir tercih yapmışsınız, kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gmrkmustafa

quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

Aracı bir yakınımızdan satın aldım,aslında sahibi cuma günü istanbula gelecekti ama,ben yeni yıla yeni arabamla girmek istediğim için gidip arabamı teslim aldım.Cuma günü noter işlemlerini gerçekleştireceğiz.Aracım 2008 model,Impreza 1.5 AWD, 125630 km'de.20.000 tlye aldım,fiyatı uygun diyeceksiniz,çünkü 3500 tl masrafı var.Sol ön kapı komple değişecek.Onun haricinde yürüyende ve motorda hiç bir sıkıntı yok.Bugün İstanbula gelirken benim hesabıma 100 kmde,ortalama 9 lt. yakıt tüketimi ortalamasıyla geldim,4 çeker bir araba için bana iyi geldi,ama hiç zorlamadım.Ayrıca bugün 4 çekeride test ettim :) Biga bandırma yolu üzerinde bir köy yoluna saptım,mıcırlı bir yoldu,her neyse bir sapaktan girdim tamamen çamur izlerden anladığım kadarıyla sadece traktörler geçmiş.Bende dikkatli bir şekilde o balçık çamurun içinden rahatlıkla geçtim :) Ama yolun kenar kısmı aşırı derecede balçık olmuştu orada biraz zorlandım,ama müthiş bir duyguydu.Arkadaşın tsı jettasını ise etraftaki insanların yardımlarıyla saplandığı çamurdan çıkarabildik,keşke aklıma gelseydide o anların fotoğraflaarını çekebilseydim :) Şimdilik ilk fotoyu ekliyorum,yakında detaylı fotolarda ekleyeceğim,kusura bakmayın biraz paint terk oldu :)

hayırlı olsun hocam ama sehirler arası 9 lt çok değilmi, fabrika verisi kaç?

Fabrika verisini bilmiyorum simdilik,arastirmadi.Ama sehir ici 11lt civarinda tuketim gosteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sehirler arasi 9 litre ise sehirici rahat 12-13 lt vardir o arac icin pek normal bir deger degil.

• Hayırlı olsun.
  • bu aracın piyasası 23-25mi yani, guzelmiş gule gule kullanın, beğendiğim bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikoli88

bu aracın piyasası 23-25mi yani, guzelmiş gule gule kullanın, beğendiğim bir araç.

27-28 e cok guzel araclar bulunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

Sehirler arasi 9 litre ise sehirici rahat 12-13 lt vardir o arac icin pek normal bir deger degil.

Arkadaşa katılıyorum. Şehirlerarası 9lt. Çok fazla.

• Hayırlı olsun daha detaylı paylaşımlarınızı bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.