Türkiye’de 2002 yılında satışa sunulan Honda’nın başarılı modeli Jazz, yenilenen görünümü ve donanımı ile Honda bayilerinde yerini aldı. CVT şanzımanlı yeni Jazz, daha sportif görünümüyle dikkat çekiyor.
Honda’nın Türkiye’de en beğenilen otomobillerinden olan Honda Jazz, yenilenen yüzü ve donanımı ile yeni sahipleri için Honda bayilerinde 34.250 TL’den başlayan fiyatlarlarla satışa sunuldu. Yeni Honda Jazz’da da yine birçok iddialı özellik bulunuyor. 2002’den beri Türkiye’de satışa sunulan Jazz’ın yeni versiyonu da büyük ilgi görecek.
ilk yorumu ben yazim :) bence güzel olmuş bayiye gidip bizzat incelicem en kısa zamanda, 2012 de honda civic lerinde kasası değişecekmiş
Ben pek bir fark görmedim. Bu arada dizel motor olmadığı sürece Honda, isterse arabalarına kanat taksın yine de bu pazarda istediği satış rakamına ulaşamaz.
Ben pek bir fark görmedim. Bu arada dizel motor olmadığı sürece Honda, isterse arabalarına kanat taksın yine de bu pazarda istediği satış rakamına ulaşamaz.
çok fark yok gibi efet. ben doğrusu sacını ince buluyorum bana güvenli vermiyor bu jazz lar zaten japonların ince saçları bu ekstradan ince :). alanda sırf düşük yakıt tüketiminden dolayı alıyor galiba. şimdi siz saç kalınlığı önemli değil içinde çubuk, barlar vs var dersiniz ama araba kapı tok kapancak kasada kalın olcak alman arabalarında olduğu gibi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme