Bildirim
Yeraltından Notlar mı Suç ve Ceza mı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Başlamak için yeraltından notlar -
Suç ve ceza içerik ve kaliteli olarak daha iyidir yalnız okuması zordur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangisi daha iyidir diye soruyorsan Suç ve Ceza. Hangisinden başlamalıyım diyorsan Yeraltından Notlar.
Suç ve ceza
Yeraltından notlar başlangıç için daha uygun
Hangisi daha çok ilgini çektiyse.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yeraltından notlar gerçekten güzel bir eser. Dostoyevski yoğun bir anlatıma sahip bana göre ve suç ve cezayi okurken yoğun anlatımına da hakim olmak gerekiyor... suç ve ceza insanı biraz zorluyor zannımca...
Dostoyu okuyup seçenek sunan boşuna okumuş demektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5-6 ay önce Yeraltından Notlar'ı okumayı denedim, dili ağır geldi. Pek anlayamadım da kitabı. Üstelik suç ve cezayı okumuştum. Geçenlerde tekrar suç ve ceza okudum. Bu sefer suç ve cezayı daha kolay anladım. Belki tekrar yeraltından notlar okumayı denerim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Requizm
5-6 ay önce Yeraltından Notlar'ı okumayı denedim, dili ağır geldi. Pek anlayamadım da kitabı. Üstelik suç ve cezayı okumuştum. Geçenlerde tekrar suç ve ceza okudum. Bu sefer suç ve cezayı daha kolay anladım. Belki tekrar yeraltından notlar okumayı denerim.
Hocam ilk başları ağır geliyor bana da ağır gelmişti, sonradan birinci bölümün sonlarından itibaren kitap çok güzel ve akıcı olmaya başlıyor. Bana da Suç ve Ceza uzun geldi mesela. 250 sayfa falan okudum ama bazı şeyler biraz uzatılmış gibi. Yine de, çok kaliteli. Tek eksiği psikolojik tahlillerin, analizlerin Yeraltından Notlar kadar fazla olmaması. Ama malum olay olurken tüyler diken diken, ben de hiç beklemiyordum sakin sakin okurken tak bir anda oldu bitti ama o anda uzun süredir ilk defa bir kitaba bu kadar odaklanabilmiştim. Bakalım daha en iyi yerlerine gelmemişim galiba, okuyup göreceğiz.
-
Kesin bir seçenek sunmak zor,özellikle Dostoyevski için.
Hocam Yeraltından Notlar başlamak için çok daha uygun olur, ben de onla başlamıştım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X