Şimdi Ara

Yerel Ağ üzerinden dosya aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
26.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle bişey mümkünmü?? mümkünse nasıl yapılabilri bi anlatırmısınız.. yeni pc ye geçmeyi düşünüyorum bütün bilgileri laptopa dvd lerle uğraşmadan aktarmak istiyorum..yardım ederseniz sevinirim.. teşkkrüler.

• iki bilgisayar arası ağ kurup harddiski paylaşıma açarsan istediğin veri alışverişini yapabilirsin
  • Tabi mümkün. Ben iki bilgisayar a da sabit ip verdim. Aynı çalışma grubu içinde olacak bilgisayarlar(Bilgisayarıma sağ tık özellikler/bilgisayar adı). Daha sonra laptopa almak istediğin dosyalara paylaşım vereceksin. Bu kadar.
  • Şu işlemleri yap;

-bir tane cross kablo al(iki bilgisayarı bağlamak için)
    -bilgisayarları bu kablo ile bağla
    -iki bilgisayarında çalışma gruplarını aynı isimle adlandır.(bilgisayarıma sağ tıkla özellikler_bilgisayar adı)
    -Windows güvenlik duvarını kapat
    -C,D.....sürücüler,ini yada dosyalarını paylaşıma aç
    -ağ bağlantılarıma gir, çalışma grubu bilgisayarlarını göster de
    -paylaşıma açtığın dosyaları burada göreceksin. verilerini buradan atabilirsin
    -paylaşıma açık dosyaları burada göremezsen bilgisayarları yeniden başlat...

• unutmadan bide IP adreslrini elle ayarlamalısın. ard arda iki sayı olsun..

• bende bir adet hub aldım komşudan çektiğim kabloyu hub a taktım.2 tane daha kablo ayarladım.counter-age of empires-half life gibi oyunları rahatlıkla oynuyorum ve dosya paylaşımıda yapıyorum.
  • ya yapamadım bir türlü.. iki ağ arası bağlantıyı nasıl kurucam? şimdi ana bilgisayarm ve laptop modeme bğalı modemde 4 griş var zaten.. ben bunların ikisini modem üzerinden bağlamaya çalışıyorum..internet kafelerdeki oyun müzik sistemleri gibi? biraz daha açık anlatabilirmisiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: m-key1

ya yapamadım bir türlü.. iki ağ arası bağlantıyı nasıl kurucam? şimdi ana bilgisayarm ve laptop modeme bğalı modemde 4 griş var zaten.. ben bunların ikisini modem üzerinden bağlamaya çalışıyorum..internet kafelerdeki oyun müzik sistemleri gibi? biraz daha açık anlatabilirmisiniz?

Madem modem uzerınden baglanmak ıstıyorsun o zaman cross kabloya ıhtıyacın yok.2 makınanında modeme baglı oldugundan emın ol.sonra paylasılan belgeler klasorunu paylasıma ac.o esnada sana bı secenek sunuyodu orda sadece dosya paylasımını etkınlestırı sec.işlem tamam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.