Şimdi Ara

yerel disklerimi açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kardeşlerim benim bilgisayarımda vürüs var tarama yaptıgımda truva atı diye bi vürüs buluyo.
    şimdi söliceğim şey ise bilgisayrımı tıklıyorum c:\ ve e:\ diye çift partition diskim var ama ikisininde içine giremiyorum.
    mouse mi çift tıklıyorum tepki vermiyo mousenin sağ tusuna basıyorum aç diyorum öle açılıyo.
    bilgisayrıma yakın bi zamanda format atıcam zaten ama bu sorunu merak ettin beni bilgilendirirseniz size dua ederim vallahi şimdiden sağolun kardeşlerim

• truva atı (trojan) adı üzerinde, başka bir görünümle bilgisayara girip görünmez hale gelip yayılan ve dosya sistemlerini bozan programdır...örneğin bi zip dosyasını açarsınız, herşey normal görünür ama içndeki trojan sizden habersiz sisteme yerleşir ve dosyaları bozmaya başlar...trojanın ne olduğunu söylersen nelere zarar verdiğini, silinmesinin mümkün olup olmadığını bulabiliriz...
  • araçlar / klasör seçenekleri
    görünüm sekmesi
    "gizli dosya ve klasörleri göster" seç..
    "korunan işletim sistemi dosyalarını gizle" deki seçeneği kaldır.
    uyarıya evet de...
    sonra C sürücüsüne gir ve içindeki "autorun.inf" dosyasını sil
    aynısını d için de yap.
  • ya ben onu formatlıycam ama benim sorunum acaba mouseyi çift tıkladıgımda diskimin içine neden girmiyo yada girmemesinin sebebi bu trojan mı sebep.
    onu merak ettim kardeşim
  • kardeş dediğin yöntemi yapıcamda o dosyayı arattırdım yani bu dosyayıa ''utorun.inf'' bu dosyayı bulamadım. arattırdım benim kullanmıs oldgum bi programın altında buldum ama senin dediğin dosya bu değil sanırım. kusura bakma acemilik işte ya. Nerde bulabilirim bu dediğin dosyayı
  • direk c sürücüsü altında
  • kardeş kullandığın antivirüs programı kaspersky ise bu hatayı çok sık alırsın ... autorun.inf diye sistem dosyasını virüs olarak görebiliyor doğal olarak siler . hangi antivirüsü kullanıorsan kaldır bir de öyle dene ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan210 -- 3 Ekim 2007; 22:44:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Autorun.vbs çözümü:
    http://www.dosyaupload.net/download.php?file=185375

Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.
    Alıntı:@golevez33

bittorrent.exe virüsü
    http://resim.donanimhaber.com/m_10310569/mpage_1/key_/tm.htm

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.