Şimdi Ara

Yerli Fiat'ların kadim rakibi Renault Symbol artık er meydanında! (Egea ile karşılaştırma) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
4.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Egea =doğan görünümlü şahin
  • Biri b diğeri c segmenti değil mi
  • mcrew kullanıcısına yanıt

ikiside B.

• ısrarla gelip şu forumda egea yı gömmeye çalışan bazı aklı kıt arkadaşlar görüyorum ama bunların ki tamamen önyargı yada 100 bin lira verip 3672137617361783 km de ki 2004 vtec alan kesim olduğuna eminim ancak ispatlayamam arkadaşlar iki araca alıcı gözüyle değil estetik olarak bakınca bile kağıt üstünde ki veriler de dahil egea daha üstün daha iyidir bence konu kilit

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Biri b diğeri c segmenti değil mi

'' The Linea has been replaced by the Fiat Tipo in 2015. Turkey was the biggest single market for the sedan, which was produced in that country as well. Those sales are not included in the European car sales data, which consists of the EU and EFTA countries (see below the table for a list). ''

https://carsalesbase.com/europe-fiat-linea//

Egea Linea'nın yerini tutuyor, Symbol nasıl büyüyüp Taliant olup Megane ayarına geldiyse Linea'da Bravo ayarına geldi.

Polo'da aynı şekilde, Sedan olanı Jetta'dan büyük bagaja sahip mesela.

Yerli Fiat'ların kadim rakibi Renault Symbol artık er meydanında! (Egea ile karşılaştırma)

• Amerika pazarına giremeyen fransız devşirmesi tenekeden hallice markanın, tasarım ve motor ömrü olarak dünyanın en iyilerinden biri olan Fiat markasıyla karşılaştırılması nasıl bir mantık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git segmentleri öğrende gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 12 Mart 2021; 18:33:24 >
  • quote:

Biri b diğeri c segmenti değil mi

Gerçekte öyle ama forumdaki birkaç kişiye göre değil Yerli Fiat'ların kadim rakibi Renault Symbol artık er meydanında! (Egea ile karşılaştırma) 

• Hocam uzun zamandır İstanbul Büyüksehir Belediyesi c segmentini zorunlu tutuyor. En az c segmenti olması zorunda araç değişiminde. İstanbul da taksiciler nasıl egea oluyor o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Gerçekte öyle ama forumdaki birkaç kişiye göre değil  

Alıntıları Göster

Gerçekte B segment, C segmentse Taliant ve Polo'da C segmenttir.

''The Linea has been replaced by the Fiat Tipo in 2015''

https://carsalesbase.com/europe-fiat-linea//

ALMANYA'DA BİR OTO DERGİSİNİN B SEGMENT SKODA RAPİD İLE KARŞLAŞTIRMASI

Yerli Fiat'ların kadim rakibi Renault Symbol artık er meydanında! (Egea ile karşılaştırma)

C4 CACTUS-RAPİD-EGEA

Artık en büyük diz-baş mesafesi, bagaj hacmi de Renault Taliant'ta.

http://e-automag.com/karsilastirma-fiat-egea-hb-hyundai-i20/ Türkiye'de de i20 ile karşılaştıranlar var.

• quote:

Hocam uzun zamandır İstanbul Büyüksehir Belediyesi c segmentini zorunlu tutuyor. En az c segmenti olması zorunda araç değişiminde. İstanbul da taksiciler nasıl egea oluyor o zaman.

Firma ne derse ODD onu baz alıyor, Linea'da mesela OOD'yi baz alan Sahibinden.com'da C segment kabul ediliyor.

Halbuki 2004'te çıkan Punto Sedan işte

Edit: Yani Doğuş Oto Polo C segment dese ODD C segment kabul edecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 12 Mart 2021; 16:21:16 >

• Araç almayı düşünen herkesi gaza getirip, articak diye deli gibi araba sattılar. Bazı bayiler araçlarını plakalandirdi.

İyi satis oldu bu hafta, bir iki ay sakın geçer artık :D

• İçi boş uzun yazılara gerek yok.

6 yildir 47 ülkede c segment olarak satilan bir araç için donanım haberdeki 3-5 bilgisiz kişi b dese ne a dese ne Yerli Fiat'ların kadim rakibi Renault Symbol artık er meydanında! (Egea ile karşılaştırma) 

O dergiler c segment araçlarla da karşılaştırıyor onu niye koymuyorsun Yerli Fiat'ların kadim rakibi Renault Symbol artık er meydanında! (Egea ile karşılaştırma) 

Yabancı editörler fiyat bazlı böyle karşılaştırmalar yapar, ceed ile rapid karşılaştırması da var ceed b segment mi oluyor yani ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

İçi boş uzun yazılara gerek yok.

6 yildir 47 ülkede c segment olarak satilan bir araç için donanım haberdeki 3-5 bilgisiz kişi b dese ne a dese ne  

O dergiler c segment araçlarla da karşılaştırıyor onu niye koymuyorsun  

Yabancı editörler fiyat bazlı böyle karşılaştırmalar yapar, ceed ile rapid karşılaştırması da var ceed b segment mi oluyor yani ?

Hangi ülke de C segment kabul ediliyormuş?

500L B segment kabul ediliyor, Egea'da bunun üstüne karoser giydirilmiş hali.

https://en.wikipedia.org/wiki/Fiat_500L

The Fiat 500L is a five-door, five passenger, front-engine, front-wheel drive, high-roof B-segment MPV (compact minivan)

Linea'nın halefi C segment değil, Symbol'ün halefi Taliant nasıl sonuçta B segment ise Egea'da B segmenttir. Gördüğünüz üzere Sahibinden'de Linea'da C segment kabul edilmiş o yüzden firmanın da pazarlama da ne kabul ettiğinin pek önemi yok.

Koç Holding'in kendi imkanlarıyla C segment çıkaracağını düşünmek zaten saçma, Fiesta şasisine Courier yaptılar, aynı hesap B segment şasisi üzerine Fiat Egea yaptılar zaten donanım vs. olarak C segmentlerden çok çok çok boş bir araç, kalite olarakta aynı şekilde.

Arabanın kendine özgü bir şasisi bile yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61960E1CE -- 12 Mart 2021; 16:57:36 >

• mcrew kullanıcısına yanıt

kağıt üzerinde fiat c diye pazarlıyor ancak reelde c segmentlik bir özelliği yok.

focus ve golf ile aynı üretim kalitesine mi sahip egea?

• yeni sümbül güzel görünüyor Yerli Fiat'ların kadim rakibi Renault Symbol artık er meydanında! (Egea ile karşılaştırma)  hayırlı olsun vatana millete.

fiat'a kalsak 1.4 fire motorlu araçtan başka bir araca binemezdik Yerli Fiat'ların kadim rakibi Renault Symbol artık er meydanında! (Egea ile karşılaştırma) 

reno bu yönden çok daha yenilikçi.

• Modüler platform diye bi olay var passat ile polonun platformu ortak diye passat b segmenti mi oluyor ?

Egea aynı zamanda jeep compass ile aynı platformu paylaşıyor, onu niye yazmıyorsun işine mi gelmiyor ?

Dediğim gibi bu forumdaki 3-5 kişi isterse a segment desin ne değişecek, 2+2 =5 mi olacak Yerli Fiat'ların kadim rakibi Renault Symbol artık er meydanında! (Egea ile karşılaştırma) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 12 Mart 2021; 23:14:22 >
  • Siz bu kafalara nasıl ulaşıyorsunuz hayret ediyorum.

Modüler platform nedir bilir misin??

Egeanın platformu;500L platformunun aynısı değil.

Bak sana şunu Fiat dışında bir markayla anlatayım ki iyi anla belli ki Fiata garazin var.

Renonun C-D sınıfı platformları aynıdır.

Aracı D sınıfı yapmak istediğinde aksı uzatır,onu bunu uzatır veya alt sistemleri o sınıfa göre ayarlar.

Donanım olarak boş bir araç diyorsun neyi boş bana bi anlatsana?

Bu araba daha ilk çıktığında bile ACC yi standart sunuyordu şimdi makyajlı kasada her türlü güvenlik ekipmanı var.

Her türkü teknolojik yenilik var.

Şöyle boş boş konuşup adamın şirazesini kaydırmayın.

Fiat marka aracım yok ama sizin gibi tipleri görünce adamın cevap veresi geliyor.

o saydığın b sınıfı diğer sedanlar ilk olarak Linea ile rekabet edebilecek bir seviyede olsunlar.

Linea üretimi 2016da bitti halen b sınıfı sedanlar arasında onun seviyesine yıllar geçse de ulaşan olmadı.

Çıkmış bir de C sınıfı bir araçla kıyaslıyorsun.

sarı sitede o yazıyormuşta yok bu böyleymişte,bak bakalım Tipo denilen model Avrupa’da ne diye geçiyor,bundan 20-30yıl önce ne diye geçiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QralCess -- 12 Mart 2021; 18:44:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12B15DEEB

kağıt üzerinde fiat c diye pazarlıyor ancak reelde c segmentlik bir özelliği yok.

focus ve golf ile aynı üretim kalitesine mi sahip egea?

O mantıkla Mercedes C200 ile Passat da aynı segment olamaz.Yerli Fiat'ların kadim rakibi Renault Symbol artık er meydanında! (Egea ile karşılaştırma) 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.