Şimdi Ara

Yetenek sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle, Forum da yeniyim. Yani konuyu yanlış yere açtıysam veya bir kural ihlali yaptıysam kusuruma bakmayın.Ben hayatta bir amacı olmayan, tembel, üşengeç derslerinde başarısız, elinden hiçbir şey gelmeyen bunun içinde çabalamaya üşenen, belli birşeye kabiliyeti olmayan, yeteneksiz bir bireyim. bir hobi edinmek istiyorum fakat uzmanlaşabileceğim bir şey bulamıyorum. Tek yeteneğim düzgün yazı yazabilmek yani konuşurken kendimi ifade etmekte zorlanıyorum ama yazarken çok iyi ifade edebiliyorum. öyle edebi bir yazarlıktan ya da söz yazmadan bahsetmiyorum, sadece kendimi düzgün ifade edebiliyorum.Bir de yakın zamanda, bana bir Ukulele enstrüman hediye edilmişti. Tırnak yeme problemim yüzünden ve bir şeye başlama konusunda aşırı üşengeç olduğumdan, ne ona doğru dürüst başlayabildim, ne de uzmanlaşabildim. Tavsiyeleriniz nelerdir?

• senin gibilerin bulunduğu konu dışına hoş geldin dost, hepimiz aynıyız 

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt
    Çok illet bir sey. kendimi bildim bileli böyleyim. Kendimi değiştirmeyi denedim ama nafile. Ne zaman bir şey yapsam uzun süre devam ettirmeden pes ettim devamını getiremedim maalesef.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen en azından yazabiliyorsun. Ben ise yazı yazmaya o kadar tahammülsüzüm ki, bu yazma işlemi bir an önce bitsin diye hızlıca yazıyor ve kendi yazdığımı ben dahi okumakta zorlanıyom... 

• dekareme kullanıcısına yanıt
    Herseyden şikayetçi olmak ve basiretsiz olduğun düşüncesi çok yorucu gerçekten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.