beyler manual patchlerle veya 187 yuklemesi konusunda 5 e yakın sikayet war cozum yok ortada onlarca goruntuleme 0 cewap cok ayıp ediyosunuz wallahi (bilenler icin gecerli) sorunumuz su genel olarak manuel patchleri bastan itibaren sonuna kadar kuruyoruz ama launcere girdigimizde hala 187 yi yukluyo veya versiyon hala 185 te..... cok acil yardım lazım
hll be !!!! yine 4 okunma 0 cevapla gidiyoruz..............
sanada yeter artık ya 2 gunde konu acma rekoru kıracan !
on kere mesaj atmaktan sıkıldım ama sen hala akıllanmamıssın download server lerı dolu patch de buyuk zaten ya musaıt bı zaman da ındırcen yada gıt ınternet baglantını yukselt bız nabalım forumuda kırletme ınsallah bu son konun olur!
olum sende kesin bi dengesizlik war ya sen olayı kavrayamıyon ki manuel olarak indirdim diyom patchleri yani baglantıyla alakalı deil kurarken problem yasıyorum ayrıca actıgım konu sayısı 2 diger konulara mesaj yazdım sadece ama forum asmıs olduuu icin hic cevap gelmedi sende hemen horozlan aferin aferi bole dewam
oyun ne ki forumundan hayır bekliosun
quote:
Orjinalden alıntı: halil88
oyun ne ki forumundan hayır bekliosun
emin ol bu oyun çoğu oyuna bin basar
ayrıca patch sorununu bilmiom ama o patch ilk çıktığında biri sormuştu ve ona sölemişlerdi yolunu eski mesajlarda ara bulursun belki
oyuna lafım yok ne kadar güzel bir oyun(hatta ücretsiz oyunlar içinde en iisi) oldugunu etraftan duyuyorum.ben hizmeti ve botcuları dolandırıcı küfürcü zihniyetteki oyuncular için demiştim
patch sorunu cözülürse bende bi denicem.WOW un ek paketi cıkana kadar ara vericem online oyunlardan kopmamak için takılcam biraz