Şimdi Ara

YETER ARTIK!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler manual patchlerle veya 187 yuklemesi konusunda 5 e yakın sikayet war
    cozum yok ortada onlarca goruntuleme 0 cewap cok ayıp ediyosunuz wallahi (bilenler icin gecerli)
    sorunumuz su genel olarak manuel patchleri bastan itibaren sonuna kadar kuruyoruz
    ama launcere girdigimizde hala 187 yi yukluyo veya versiyon hala 185 te.....
    cok acil yardım lazım

• hll be !!!! yine 4 okunma 0 cevapla gidiyoruz..............
  • sanada yeter artık ya 2 gunde konu acma rekoru kıracan !

on kere mesaj atmaktan sıkıldım ama sen hala akıllanmamıssın download server lerı dolu patch de buyuk zaten ya musaıt bı zaman da ındırcen yada gıt ınternet baglantını yukselt bız nabalım forumuda kırletme ınsallah bu son konun olur!
  • olum sende kesin bi dengesizlik war ya
    sen olayı kavrayamıyon ki
    manuel olarak indirdim diyom patchleri yani baglantıyla alakalı
    deil kurarken problem yasıyorum
    ayrıca actıgım konu sayısı 2 diger konulara mesaj yazdım sadece
    ama forum asmıs olduuu icin hic cevap gelmedi sende hemen horozlan aferin aferi bole dewam

• oyun ne ki forumundan hayır bekliosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil88

oyun ne ki forumundan hayır bekliosun

emin ol bu oyun çoğu oyuna bin basar

ayrıca patch sorununu bilmiom ama o patch ilk çıktığında biri sormuştu ve ona sölemişlerdi yolunu eski mesajlarda ara bulursun belki
  • oyuna lafım yok ne kadar güzel bir oyun(hatta ücretsiz oyunlar içinde en iisi) oldugunu etraftan duyuyorum.ben hizmeti ve botcuları dolandırıcı küfürcü zihniyetteki oyuncular için demiştim

patch sorunu cözülürse bende bi denicem.WOW un ek paketi cıkana kadar ara vericem online oyunlardan kopmamak için takılcam biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen yinede bi dene çünkü herzaman böle sorun vermio ben oyunu yeni bilgisayarıma yeni yükledim hiç bi sorun vermedi
  • hatirladigim kadariyla registerde ve oyun klasorunun içindeki bi dosyada version numarasi değiştiriliyordu manuel pacht yüklendikten sonra.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.