Şimdi Ara

yeter artık!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter artık kafayı yicem bu enchant olayından.

Bir süredir l2xtremede oynuyorum(baya bi suredir)(titan).Şu ana kadar bakın sayıyorum +6 shining bow, +6 ve +7 angel slayer, +4 basalt battle hammer , +7 gods blade ,+11 dual damascus patlattım. siz boyle bir seyin olabilecegine inanıyomusunuz bilmiorum ama ben gördüm, yaşadım ve inandım.yani yaklaşık bi servet kaybettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redf0x -- 20 Temmuz 2011; 9:13:59 >

• Bizde Butun Sosyete Olarak Titan Serverinde 1 Yil Gibi Bir Sure Oynadik..Bu Enchant Olayi Senin Kafani Nie Karistirdi Anlamadim...Silah in Patlamasi yada Patlamamasi Senin Sansina Kalmis Bir Olay...Cafede Abinin Teki Abartmiyorum Serverda +16 Basmadigi Silah Birakmamisti Sadece Baslalt Hammer e +15 de Takilmisti.. BLaCkSpiriT
  • yakInda aLI$IrsIn sende.. ILk qunLerde kafayI yersIn sonra aLI$IrsIn...(no smoke :))
  • Acikcasi Bende Enchant Basma Sansi Yok..Bizler 1 yil Ugrasiriz +16 Shining Yapmak İcin Adam Gozumun Onunde Tekte +16 Shining i Basar Sende Orada Kanser Olursun..
  • çok zor bir durum gerçekten.ne diyeyim allah sabır versin bilirim bu durumu..... :(((((
  • Olsun Biz Titanin Oynama Zevkini Almislardaniz Gercekten Oynamayi Titanda Ogrendik Pvp yi Kasmayi Her Turlu Seyi..
  • +17 sb'm vardi kastiende tradeler yaparak almistim 18 yaptim 19da patladi resmi kafede var bi ara qönderirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Serveri Birakiyoruz Die Arkadasin Teki +17 shining Basmisti..Sonra Dewam Ettiler Tabi Bu Durumdan En Cok ATO yararlandi..
    ^^BLaCkSpiriT^^
  • Turk Serveri Aciliomus Oraya Baslayacam Yeter yabanci Serverlara Player ve Para Kazandirdigimiz Turk Serveri Guzel Yerkere Gelsin Player Kazansın..
  • neyse ben kaçarIm IyI qeceLer sIze ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: redf0x

Yeter artık kafayı yicem bu enchant olayından.

Bir süredir l2xtremede oynuyorum(baya bi suredir)(titan).Şu ana kadar bakın sayıyorum +6 shining bow, +6 ve +7 angel slayer, +4 basalt battle hammer , +7 gods blade ,+11 dual damascus patlattım. siz boyle bir seyin olabilecegine inanıyomusunuz bilmiorum ama ben gördüm, yaşadım ve inandım.yani yaklaşık bi servet kaybettim.

Lutfen, biliyorum bunun hakkında cok konu acıldı ama bana yardımcı olabilecekler varsa msn m alpererulku@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum...

not:fazla laf kalabalıgına gerek yok yardımcı olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.ayrıca eger bole bisi yok,ne kadar saçma bir konu derseniz sadece gülüp geçin.

bayaa bir suredir oynayip sadece bunlari patlattiysan coooookkk sabirlisin demektir. ben senin bu saydiklarini yarim saat icinde patlatiyorum. bir hirsla baslayip yeni yaptigim as focus a +4 basamayipta sinirden hangi char da ne varsa (+10 , +15 araligi) patlattigim olmustur. simdilerde sb +17 ye 18 denesemmi diye icim icimi yiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: ReasurV

quote:

Yeter artık kafayı yicem bu enchant olayından.

Lutfen, biliyorum bunun hakkında cok konu acıldı ama bana yardımcı olabilecekler varsa msn m alpererulku@hotmail.com yardımlarınızı bekliyorum...

not:fazla laf kalabalıgına gerek yok yardımcı olabilecek arkadaslara simdiden tesekkur ederim.ayrıca eger bole bisi yok,ne kadar saçma bir konu derseniz sadece gülüp geçin.

bayaa bir suredir oynayip sadece bunlari patlattiysan coooookkk sabirlisin demektir. ben senin bu saydiklarini yarim saat icinde patlatiyorum. bir hirsla baslayip yeni yaptigim as focus a +4 basamayipta sinirden hangi char da ne varsa (+10 , +15 araligi) patlattigim olmustur. simdilerde sb +17 ye 18 denesemmi diye icim icimi yiyor

qozum var zaten senIn sb'nde

• Ben bikere patlatmadan + 15 bir silah yaptım bir bug sayesinde. Ama bugı tam olarak bilmediğim için diğer silahlarımın hepsi patladı
  • ben sana söyliyim c3 te +basarken bir tane + alıp 1 kılıca (5 kılıç al)bir tane daha al diğer kılıca öyle öyle bas
  • quote:

Afferin sana boyle patlatmaya devam et.

sende +4 +5 lerle oynamaya devam et. anca +7 basarsin ayda bir ondan otede gecemezsin.
  • beyler hayrina bana bir dark legion edge versin +0 ina bile raziyim ama focus u olsun
    server dragon
  • Lan düzünü versinler bi dur hele hemen ne focusu
  • quote:

eğer her hangi bi serwer da karşılaşırsak REASURV, merak etme seni oylede yenebilirim!...

beni yenemessin
  • Su enchant olayindan asiri derecede biktim yaktiklarim=2 shining bow daha +5 archana staff body blessing +5 yapamadim dusk sword +6 yapamadim danw weapo +4 yapamadim bu dusk yüzünden oyunu biraktim ben arklar bi daha böle olmam
    saga sola borcum var zaten en iyi care oyunu birakmak herseyi noktalamak diye dusundum bide yaptıklarma bakalım=+7Dragon slayer (2 tane)+10 Dragon slayer (1 tane) +5 archana staff body blessing (ama oda yandi)
    Bu enchantlar yuzumuze hic mi gulmeyecekler?? elalem takır takır bsiyo bizde yaniyo ulan 1 hafta silahi kasada bekletmişim karşılığı?? eline kristallerini veriyor.. valla yeter artık!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.