Şimdi Ara

YGS 2 7500. LYS EN FAZLA KAÇA ÇEKERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS 2 SIRALAMA 7500. DİPLOMA NOTU 89. İLK 500 İSTİYORUM İMKAN VAR MI?

• Çok zor ilk 500'deki adamlar zaten 92-93 diploma notu olan adamlar hem oradan geri atar hemde ygs iyi değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız tabi de lys de fulleyebilceğimi düşünüyorum. YGS etkisi de yüzde 29 30 civarlarında. hiç mi imkan yok? açıkçası şu an içimi rahatlatmaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyıldız2

Haklısınız tabi de lys de fulleyebilceğimi düşünüyorum. YGS etkisi de yüzde 29 30 civarlarında. hiç mi imkan yok? açıkçası şu an içimi rahatlatmaya çalışıyorum

Bu ygs %30 etkiliyo dedikodusunu kim yaydıysa kesinlikle dünyanın en büyük trollü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş haklı YGS %30 diyenler olayı bilmeyenler. Ama 15 binden ilk bine çeken gördüm ilk 500 zor hocam obp büyük dert o sıralamalarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyıldız2

YGS 2 SIRALAMA 7500. DİPLOMA NOTU 89. İLK 500 İSTİYORUM İMKAN VAR MI?

5000. 200e çekti. bence imkan var. ve evet %25-30 etkiliyor TABİ LYS ZOR OLURSA.
    bol şans
  • Tek umudum LYSnin zor olması zaten. Umarım öyle olur. İlk 500ü gerçekten çok istiyorum ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asında şu da büyük sorun ben harbiden bilmiyorum şu ygsnin lys ye etkisi nedir ?
  • bence yapabilme olasılığın yüksek , obp gayet iyi çok kötü etkileyeceğini düşünmüyorum
  • umarım öyle olur. 2013 yığınsal dağılımına göre puanım 2013te 452 ye tekabül ediyor. LYSye 500 olarak bakıp da değerlendirince 100e kadar çıktığını gördüm
  • aliyıldız2 A kullanıcısına yanıt
    çekılır ama sınavın zor olması gerekli ..fakat kolay olsada ılk 2bın de cok rahat olur şansın yaver gitsin...
  • inşallah. zaten ege tıp istiyorum. 4000 de olsa 2000 de olsa 500 de olsa ege tıp ama gönül 500le girmek ister tabi
  • Ygs nin etkisi herkes icin ayni degil bi turlu anlamadiniz ilk 500 e giricem diyosun bi de :( mf-3 den tercih yapcakmissin katsayilarina bak bakalim ygs de hangisi yuksek? 500 e cekmen mumkun olabilir de olmayabilir de... 7500 u sil unut onun hic bi onemi yok.. YGS netlerini mf-3 katsayisiyla carp bakalim kac gelicek? Mesela Mf-3 ygs puanin 10.000 inci adamdan dusuk de olabilir . mf-3 deki ygs puanin 5000 inci adamdan daha fazla da olabilir. Ygs nin etkisi herkes icin farklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sikinti BUYUK -- 5 Nisan 2014; 2:35:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.