Şimdi Ara

Ygs 2013 ü çözdüm.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben 11. sınıfa geçtim.9. sınıf karne ortalamam 91.66 10. sınıf karne ortalamam 93.31 taban puanı 465 olan bi öğretmen lisesine gidiyorum.Bugün ygs 2013 ü çözdüm.yaklaşık 155 dk da falan bitirdim.Türkçe 28.25 net yaptım dil bilgisi sıfır.Mat 1 27.25 net.Geodan katı cisim ve çemberi görmedik.Fenden 27.75.Kaldırma kuvveti sistemleri görmedik.Sosyalden 20.75 net yaptım.Felsefeye bakmadım.Toplamda 104 net.Sayısalım.Tecrübesiz olduğum için bu netler artar değil mi?11 E geçen biri için nasıl durumum sizce şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ığdırlı107707

arkadaşlar merhaba ben 11. sınıfa geçtim.9. sınıf karne ortalamam 91.66 10. sınıf karne ortalamam 93.31 taban puanı 465 olan bi öğretmen lisesine gidiyorum.Bugün ygs 2013 ü çözdüm.yaklaşık 155 dk da falan bitirdim.Türkçe 28.25 net yaptım dil bilgisi sıfır.Mat 1 27.25 net.Geodan katı cisim ve çemberi görmedik.Fenden 27.75.Kaldırma kuvveti sistemleri görmedik.Sosyalden 20.75 net yaptım.Felsefeye bakmadım.Toplamda 104 net.Sayısalım.Tecrübesiz olduğum için bu netler artar değil mi?11 E geçen biri için nasıl durumum sizce şimdiden teşekkür ederim.

çok kötü yapmşsın

• quote:

arkadaşlar merhaba ben 11. sınıfa geçtim.9. sınıf karne ortalamam 91.66 10. sınıf karne ortalamam 93.31 taban puanı 465 olan bi öğretmen lisesine gidiyorum.Bugün ygs 2013 ü çözdüm.yaklaşık 155 dk da falan bitirdim.Türkçe 28.25 net yaptım dil bilgisi sıfır.Mat 1 27.25 net.Geodan katı cisim ve çemberi görmedik.Fenden 27.75.Kaldırma kuvveti sistemleri görmedik.Sosyalden 20.75 net yaptım.Felsefeye bakmadım.Toplamda 104 net.Sayısalım.Tecrübesiz olduğum için bu netler artar değil mi?11 E geçen biri için nasıl durumum sizce şimdiden teşekkür ederim.

11. sınıf için güzel.Sıkı çalışırsan çok iyi puanlar alabilirsin.
  • Olmaz kardesim bu saatten sonra. 11e gecen birinin en az 140 yapmasi gerek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem.2

Olmaz kardesim bu saatten sonra. 11e gecen birinin en az 140 yapmasi gerek

Bu saat'den sonra çalışması birşeyi değiştirmeyecek en az 140 değil 150 civarı yapması lazımdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu

quote:

Orijinalden alıntı: erdem.2

Olmaz kardesim bu saatten sonra. 11e gecen birinin en az 140 yapmasi gerek

Bu saat'den sonra çalışması birşeyi değiştirmeyecek en az 140 değil 150 civarı yapması lazımdı

Alıntıları Göster
    sırf trollere inat böyle insanlara yardım edesim geliyor. 11. sınıf için gayet iyi. sene içinde düzenli çalışırsan 12 ye başlarken 140ları görebilirsin bence. 140 netle bu sene olsa ilk bin-2bin falana denk geliyor

• ığdırlı107707 kullanıcısına yanıt
    11 geçtiğine rağmen bu kadar net yapabiliyorsun yat kalk dua et süpersin koccum. çalısmaya basla sende bi parıltı var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ygs 2014 Türkçe eser sorusu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende daha yeni 10'a geçtim.toplam 3y 5b vardı.boşlar fizikden oda nazar olsun bıraktım yoksa ...
  • Oha cok kötü

• sağolun.dil bilgisi sıfır nasıl halledebilirim
  • quote:

sağolun.dil bilgisi sıfır nasıl halledebilirim
    upp upp
  • ığdırlı107707 kullanıcısına yanıt
    Çalışarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Çalışarak.
    Ben Ocak ayında yani 11'in ortalarındayken 95 net yapıyordum. Şimdiye kadar 30'a yakın artırdım. Çok daha iyisini yaparsın. Lys'yi boşlama. Yani 11'i. Bir çok konusu Ygs'de işine yarayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humoral Immunity

Ben Ocak ayında yani 11'in ortalarındayken 95 net yapıyordum. Şimdiye kadar 30'a yakın artırdım. Çok daha iyisini yaparsın. Lys'yi boşlama. Yani 11'i. Bir çok konusu Ygs'de işine yarayacak.

Alıntıları Göster
    Güzel bence ben de 11'de öyle yapıyordum gerçekte ama 120 küsür yapabildim gerçi 8k olmuştum 2012'de sınav baya zordu çünkü. Yani net sayısına takılma pek sen tüm konuları tara geç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

Güzel bence ben de 11'de öyle yapıyordum gerçekte ama 120 küsür yapabildim gerçi 8k olmuştum 2012'de sınav baya zordu çünkü. Yani net sayısına takılma pek sen tüm konuları tara geç.

Alıntıları Göster
    100-105 iyi bence ben de 11 e geçtim şuan deneme yapsam 75-85 falan yaparım herhalde o da bildiklerim gelirse bakalım sene sonunda hlimiz nasıl olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 25 Ağustos 2014; 12:19:56 >

• 11.sınıf için gayet iyi, 11 de böyle yapanların 12 de netleri uçuyor genelde

• quote:

abıcım yerınde olsam kıtap okur sosyal ve turkce cozerım konu calısmanı yaparak bunlardan saglam netler cıkarmaya cabalarım ayrıca geometrı cozerım ucgen dortgen falan anasını aglatırım bırde okul hocaları ıle sıkı fıkı olup beraber konu calısması yapmak ısterım ve derslerı koparırım cunku derslerden once ogretmenle yaptıgın calısma hem ders sırasında hem kendı basına calısmanda buyuk kolaylık saglıyor
    gelecegın ıle alakandan dolayı kutlarım
    her yıl nerde olursan ol bulundugun sehrın unıversıte tanıtım gunlerıne katılarak emegınle nereye gelecegını daha ıyı anlarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Shockwavebjk

quote:

abıcım yerınde olsam kıtap okur sosyal ve turkce cozerım konu calısmanı yaparak bunlardan saglam netler cıkarmaya cabalarım ayrıca geometrı cozerım ucgen dortgen falan anasını aglatırım bırde okul hocaları ıle sıkı fıkı olup beraber konu calısması yapmak ısterım ve derslerı koparırım cunku derslerden once ogretmenle yaptıgın calısma hem ders sırasında hem kendı basına calısmanda buyuk kolaylık saglıyor
    gelecegın ıle alakandan dolayı kutlarım
    her yıl nerde olursan ol bulundugun sehrın unıversıte tanıtım gunlerıne katılarak emegınle nereye gelecegını daha ıyı anlarsın
    Eğer sallamıyorsan ki öyle gözükmüyosun rehavete kapılmadan devam et ilk 100 bile gelebilir.Yalnız ortalaman çok iyi fakat yine de arttırmaya bak çünkü çok iyi sıralamalarda o not ortalaması bile geriye atabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ULAŞ08

Eğer sallamıyorsan ki öyle gözükmüyosun rehavete kapılmadan devam et ilk 100 bile gelebilir.Yalnız ortalaman çok iyi fakat yine de arttırmaya bak çünkü çok iyi sıralamalarda o not ortalaması bile geriye atabiliyor.

hayır sallamıyorum mat 1 den çözemediğim soruların bazılarını çözdüm hatta.Mat 1 son durum 32d 6b 2y var.Umarım dediğiniz gibi olur.Ygs 2012 yi de çözecem bakalım o nası olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ULAŞ08

hayır sallamıyorum mat 1 den çözemediğim soruların bazılarını çözdüm hatta.Mat 1 son durum 32d 6b 2y var.Umarım dediğiniz gibi olur.Ygs 2012 yi de çözecem bakalım o nası olacak

Alıntıları Göster
    Gençler fazla yüksekten uçmaya çalışmayın. Yapın netinizi işinize bakın millete de yaptığınız netleri söylemeyin. İnsanların sizden beklenti içinde olmalarına sebebiyet vermek, 12.sınıfta üzerinizde inanılmaz baskı oluşmasına neden olacak. Ola ki netleriniz de beklenmedik şekilde düşerse müthiş bir strese kapılacaksınız. Bu yüzden kendinizi şimdiden 12.sınıflarla kıyaslamaya çalışmayın. Benden size abi tavsiyesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.