Şimdi Ara

ygs lys ve kpss'ye giren arkadaşlar bakar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene uygulanmaya Başlanan kurşun kalem olayında gerçekten kalem çok ses çıkartıyor mu? Yani ben nefret ediyorum ve dikkat dağınıklığına sebep oluyor. Sızınde dikkatiniz dağılıyor mu ne önerirsiniz

• up
  • ayrıca kol saati serbest mi sınava girişte veya su?
  • yassah argadaşım yassah
  • su serbestmiş galiba.Önerisi olan?
  • Su ve kalemleri vs onlar verecek.. üzerinde en ufak METAL EŞYA OLMAYACAK BOZUK PARA BİLE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAMESx -- 10 Şubat 2011; 1:23:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

Su ve kalemleri vs onlar verecek.. üzerinde en ufak METAL EŞYA OLMAYACAK BOZUK PARA BİLE

Anlamıyorum arkadaş saçma sapan işlerle milleti mahvediyorlar.Hadi cep telefonu falan tamamda bu kalem olayı acayip canımı sıkıyor

• Ses falan çıkardığı yok bea kalemlerin.
    2 tane şeker koymuşlar 2 tanede kalem 1 tane silgi 1 tanede kalemtraş sadece 1 kalemi kullandım diğerlerini ilk okuldaki minik kardeşlerimize bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

ayrıca kol saati serbest mi sınava girişte veya su?

Ben sınav salonuna birşey sokmak yasak diye biliyorum. ( Saat, kalem, kalem tıraş, vb. )
  • kpss de suya bişey demediler
  • ben geçen sene girdim rotringle suda vardı saatte herşeyim vardı.bu senemi başladı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk
    Ses falan çıkardığı yok bea kalemlerin.
    2 tane şeker koymuşlar 2 tanede kalem 1 tane silgi 1 tanede kalemtraş sadece 1 kalemi kullandım diğerlerini ilk okuldaki minik kardeşlerimize bıraktım.

Rahatsız edici değilse çok güzel. Hani kurşun kalemlerin uyuz bir sesi oluyo ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Ses falan çıkardığı yok bea kalemlerin.

Guduuu
  • Ne saati kıyafete bile karışıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.