Şimdi Ara

Ygs ye kadar kaç net artar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günde 2-3 saat arası ygs 3-4 saat arası lys kasıcam.sizce bu çalışmayla kaç net artırılabilir ygs de veya siz kaç net artırdınız ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tam olarak 67,25 net artar
  • Ortalama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netini artirman senin eksiklerinin uzerine gitmenle olur.Bu da denemeleri analiz etmekle olur.ben de 12yim bugun 4. denememi oldum ve eksiklerimi gorup ustune gidiyorum suan net artmiyor pek cunku her sinav farkli seyler goruyorum ancak bi an gelicek o bilgilerin hepsini bir sinavda kullanicam.sos 10 net haric 75 netim oluyor genelde 30-22-23 seklinde. Ben 80le baslayan sinavda 135 yapanlari gordum bizzat dinledim onlarda dedigim gibi eksik oldugun bilgi kirintilarinin uzerine gitmemi istediler.Yakinda netlerimin articagini ,- bazi zor denemeler istisna - dogru yolda oldugumu soylediler.

Bir de not forumum bu bolumunde herkes troll kimseyi dinleme 120 130 netim var diyenler salliyor

Umarim yardimci olmusumdur calismaya devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

Netini artirman senin eksiklerinin uzerine gitmenle olur.Bu da denemeleri analiz etmekle olur.ben de 12yim bugun 4. denememi oldum ve eksiklerimi gorup ustune gidiyorum suan net artmiyor pek cunku her sinav farkli seyler goruyorum ancak bi an gelicek o bilgilerin hepsini bir sinavda kullanicam.sos 10 net haric 75 netim oluyor genelde 30-22-23 seklinde. Ben 80le baslayan sinavda 135 yapanlari gordum bizzat dinledim onlarda dedigim gibi eksik oldugun bilgi kirintilarinin uzerine gitmemi istediler.Yakinda netlerimin articagini ,- bazi zor denemeler istisna - dogru yolda oldugumu soylediler.

Bir de not forumum bu bolumunde herkes troll kimseyi dinleme 120 130 netim var diyenler salliyor

Sallamıyorlar.Gayetde 120-130 net yapanlar var hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stadhouder

Netini artirman senin eksiklerinin uzerine gitmenle olur.Bu da denemeleri analiz etmekle olur.ben de 12yim bugun 4. denememi oldum ve eksiklerimi gorup ustune gidiyorum suan net artmiyor pek cunku her sinav farkli seyler goruyorum ancak bi an gelicek o bilgilerin hepsini bir sinavda kullanicam.sos 10 net haric 75 netim oluyor genelde 30-22-23 seklinde. Ben 80le baslayan sinavda 135 yapanlari gordum bizzat dinledim onlarda dedigim gibi eksik oldugun bilgi kirintilarinin uzerine gitmemi istediler.Yakinda netlerimin articagini ,- bazi zor denemeler istisna - dogru yolda oldugumu soylediler.

120-130 netim var diyenler sallıyor mu ?
    Kardeşim sen herkesi 70 net yapıyor mu zannediyorsun ? Şuan 140 dan aşşağı düşmeyen yüzlerce kişi vardır. 130 civarı yapan binlerce...
    Moralini bozmak gibi bir niyetim falan yok fakat okulda geçen sınav (biraz basitti) 110 net yapan arkadaşım 60. Oldu yanlış hatırlamıyorsam.

Bunları yazmamın sebebi biraz daha ciddi bir şekilde motive ve olabilidiğince hızlı asılman içindir. Şimdiden kolay gelsin rabbim dilediğin gibi versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmtayd -- 16 Ekim 2016; 17:47:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stadhouder kullanıcısına yanıt
    hocam fizik için bi tavsiyeniz varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İfade biraz yanlis olmus ben herkes salliyor demek istemedim fakat yalan soyelyen cok kisi var.(ozellikle bu bolumde,) Ama soyle de bir sey var benim tek rakibim kendim o degil. Ben birdahaki denememde 90 yaparim daha sonra 100 110. 120 130 yapan insanlar taniyirum kopek gibi calisiyorlar hazirandan beri eylulde ilk sinavi 124 suan da halen 124 civari.

Bana gore sen denemenin analizini yapip obur denemede netini artirmissan iyi gidiyorsundur .nokta. herkese basarilar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stadhouder -- 16 Ekim 2016; 19:59:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır ygs bilgisiyle 40-50 net(9.sınıfta olmuştuk sınav ne bilmiyom XD )
    12 başı 80-90
    ygs son 1-2 hafta kala 120+
    ygs de 115
    lys de çöp olunca mezun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.