Şimdi Ara

Yığılmanın en çok olduğu yer bile 2018den iyi gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk 20-30binden sonra 2018-2019 arası gelir diyen vs gördüm de bu saçma kolay soruların az olması en aşağıda bile sıralamaları yükseltecek 400bininci bile 2018den iyi bekleyebilir ilk 5binde tarihin en iyisi gelebilir bence 5-20arasında da 2018den çok iyi gelecektir hatta 0.7-0.8 gibi tahminler bence 20-50arası tutarlı olabilir ilk 20-25bin 0.9 vs değil beklenmedik şekilde iyi gelecek 100-70 5-6bin getirirken 1-2k getirecek 90-60 20k getirirken 10-13 getirecek sıralamaya değinmişken eğitim park 92tytye 7k falan dedi 7k bilemem kulağa iyimser geliyor ama 10bin mümkün 92ye 7bin sizce gelir mi

• Gereksiz umut veriyorsun bak ciddi söylüyorum vazgeç
  • Hocam valla artık salmak lazım sonuçlar açıklanacak zaten unarım iyi gelir sıralamalar
  • 20-50 arası 2018*0.7 falan olma ihtimali yok gerçekten boşa ümit veriyorsun
  • Eğitim park güvenilir bir yer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: QueenofDisaster19

Gereksiz umut veriyorsun bak ciddi söylüyorum vazgeç

yılların rehber hocaları q tv hepsi boş mu konuşuyor ne umudu hocam benim düşüncem paylaşıyorum sende boşuna kötümserlik yapıyorsun

• 20-30 arası 0.9 olur gerisini bilmem 😎
  • Bu sene tutturursa seneye parayı kırar yalnız.

• Eğitimpark kaç bininci olacağımı son basamağına kadar doğru söylese bile o para verilmez
  • Arttırıyorum bu sene herkes ilk 5kda olacak. Rahat olun.
  • Hocam bence de verilmez ama biriyle konuştum o tahmin satın almış çok geniş Aralık veriyor kurnaz

• Öyle olacak zaten MF 40 100k aralığında obp'nin virgülü ile bölüm kaçırınca anlayacaklar bunu.

• 2021in sefiri 2 kullanıcısına yanıt

geniş derken nasıl bir genişlik hocam

• Aynen öyle herkes düşürdü en iyiside en kötüsüde bu iki bilgi bile sıralamalar 2018den iyi gelir diyor

• 23-35 gibi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.