Şimdi Ara

Yıl sonu kampanya ve fiyat beklentileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Faizin durumu ve bayilerin satışlarına göre önümüzdeki aylar beklentiniz nedir? Şuan baktığımda çok tatmin edici indirimler göremedim. Yılbaşından itibaren baktığımda aracin fiyatı dolar bazi cok oynamamışken tl bazı artmış. Faiz indirimi olursa sifirlari nasıl etkiler sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatların ineceğini zannetmiyorum belki faiz ve taksitlendirme kampanyaları olabilir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Liste fiyatları çok yüksek ve yine saçma sapan yerlere gelmiş vaziyette.

bu alım gücü ile kredi olanaksızlıkları ile halen nasıl satış yapılıyor anlamak zor.

yada ben çok fakirim. 

şu anda ülkede vali 70 bin TL - prof. 80 bin TL -İl emniyet müdür 67 bin TL civarında maaş alıyor.

C segment SUV 2.000.000 TL civarından kapı açıyor.

Düşünün maaşlar bu fiyatların yanında ne derece komik kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 20 Eylül 2024; 16:7:16 >
  • liste fiyatları hazirana dönse, 300k-400k da faizsiz kredi imkanı olsa satışlar biraz artar gibi

• ghostiki kullanıcısına yanıt

Ötvden kaynaklı hocam. Bakıyorum b segment 400-500 ana parası çıkarıp alinacak fiyat diyorum ama 1milyon üzeri insanın içini acıtıyor vergisi binince. Çok büyük haksızlık.

• ghostiki kullanıcısına yanıt
    Kendi işini yapan azıcık akıllı olan her esnaf rahatlıkla alabilir. Sektör farketmeksizin. 10m2 lik dükkanda fukara mahallesinde suriyelilere çocuk kıyafeti satıp ev alanı gördüm. Yok satıyordu ürünleri. Bu kadar maaşlı insanın olduğu yerde bu kadar tüketimin olduğu ve bu kadar vergi ödenmeyen bir ülkede ne olacak ki kazanılır para

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • road35 R kullanıcısına yanıt

Ben de esnaf hep ağlıyor diyorum  

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdi bindirip yıl sonunda indirirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.