Şimdi Ara

Yıldız makine mi elektrik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu iki mühendislik arasında kaldım. Ülkemizde neredeyse her üniversitede makine mühendisliği var mezun sayısı aşırı derecede fazla. Elektrik ise sadece 4-5 üniversitede var.Bu yüzden elektrik biraz cazip geliyor. Makinede ise iş alanı çok geniş.Kararsız kaldım. Siz olsanız hangisini seçerdiniz neden?

• yıldız elektrik seçerdim ki seçtimde inş. gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tıpçıeleman -- 12 Temmuz 2014; 4:13:38 >
  • Kardeşim ikisi de ayrı alanlarda çalışan mühendislikler hangisi senin ilgini çekiyosa ona git maddi yönü 2. Plana at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayni durumdayiz hocam
    1 makine
    2 elektrik yazcam ben ikiside cok iyi bolum

• Ben ikisini de düşündüm.Makineye karar verdim.Ancak YTÜ Makine 26 bin ile kapatmış ben 27 bin sizce gelir mi? YTÜ Makine'nin altına da YTÜ Elektrik yazmayı düşünüyordum vazgeçtim Marmara Makine (İngilizce) yazdım..Yani tamamen istek meselesi.İleride kendini nasıl gördüğüne bağlı.Hadi hayırlısı.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobeengineer

Ben ikisini de düşündüm.Makineye karar verdim.Ancak YTÜ Makine 26 bin ile kapatmış ben 27 bin sizce gelir mi? YTÜ Makine'nin altına da YTÜ Elektrik yazmayı düşünüyordum vazgeçtim Marmara Makine (İngilizce) yazdım..Yani tamamen istek meselesi.İleride kendini nasıl gördüğüne bağlı.Hadi hayırlısı.. :)

Hocam gelme ihtimali düşük ne yazıkki ikinci öğretimlerin kapanmasından sonra düşeceğini sanmıyorum yıldızın.İnşallah istediğiniz yer olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fiko07

quote:

Orijinalden alıntı: tobeengineer

Ben ikisini de düşündüm.Makineye karar verdim.Ancak YTÜ Makine 26 bin ile kapatmış ben 27 bin sizce gelir mi? YTÜ Makine'nin altına da YTÜ Elektrik yazmayı düşünüyordum vazgeçtim Marmara Makine (İngilizce) yazdım..Yani tamamen istek meselesi.İleride kendini nasıl gördüğüne bağlı.Hadi hayırlısı.. :)

Hocam gelme ihtimali düşük ne yazıkki ikinci öğretimlerin kapanmasından sonra düşeceğini sanmıyorum yıldızın.İnşallah istediğiniz yer olur.

Bakalım,biraz da nasip kısmet.İnşallah gelir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.