Şimdi Ara

YILIN OLAYI! 'Cepsel Üretiler'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sizlere montajından seslendirmesine kendi eserim olan Cepsel Üretilerimi sunuyorum.. Aslında sadece kendi telefonumda kullanmak için yapmıştım ancak sonradan kendi kendime "Neden topluma malolmasın ürettiğim şeyler?" dedim ve sizlerle paylaşmaya karar verdim.

Bu paylaşımı yaparken neyi hayal ediyorum biliyor musunuz, mesela bir gün gelirmiş ben yolda yürürken hiç tanımadığım birinin telefonuna mesaj geldiğinde benim Cepsel Üretimin çaldığını duyarmışım ve mutlu olurmuşum.

Şayet hoşunuza giderse ya da çok gıcık olursanız geribildirimde bulunmaya çekinmeyin, hemen patlatın bir reply. Aklınızda herhangi bir Cepsel Üreti senaryosu varsa da bunu benimle paylaşırsanız, belki sizin için gerçekleştirebilirim Bir nevi özel sipariş alınır sisteminden sözediyorum.

Eğer beklediğim ilgiyle karşılaşacak olursam, daha fazla şey üretebilirim. İlgi olmazsa da kendi yağımda kavrulmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Sevgiler.

SCARYGUY aka NACrenoS

Google Talk: soner2@gmail.com
    MSN: intersoner@hotmail.com

İşte Sözü Edilen Cepsel Üretiler:

Mesaj Geldi - Kuşlar

Mesaj Geldi - Meteor

Dipnot: Cepsel Üreti kavramı bizzatî benim yani Soner CAN tarafından 2005 yılında ortaya atılmıştır.

• Kuşlar iğrenç olmuş ötekine bakmadım
    Ama uğraşmışsın bu kadar, eline sağlık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Kuşlar iğrenç olmuş ötekine bakmadım

emeğe saygı

• önce surayı oku "Şayet hoşunuza giderse ya da çok gıcık olursanız geribildirimde bulunmaya çekinmeyin, hemen patlatın bir reply."

Teşekkürümüzü ettik, ne yani emeğe saygı diye, yalanmı söyleyelim. Hem arkadaş demik, beğensenizde beğenmesenizde yazın diye....... Objektif olmak gerek bence.

quote:

Orjinalden alıntı: ç@KAL

quote:

Orjinalden alıntı: noxco

Kuşlar iğrenç olmuş ötekine bakmadım

emeğe saygı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 21 Eylül 2005, 0:33:07 >

• En başta teşekkürler tabii ki reply için. Kabul ediyorum, kendim kaşındım Şaka bir tarafa beğenmeyebilirsin tabii ki ama bir kaç defa dinlediğinde ve birkaç kişi arasındayken duyulduğunda aldığın tepkiler belki hoşuna gidebilir, şahsen benim gidiyo Neticede ben ortaya bir şey koydum, beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez

Her şekilde geribildirim almayı tercih ederim, olumlu ya da olumsuz.

Ayrıca beğenmeyenlerin tavsiyelerini de alabilirim, dediğim gibi.Güzel bir fikriniz varsa bunu montajlayabilirim.
  • Eline sağlık. güzel olmuş. Hemen atıyorum telefona. Radikal olur bi süre.
  • Ne demek efenim ne demek afiyet olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok saolasın dostum
  • Birazda seni kamçılar belki eleştiriler, yenilerini bekliyoruz, devam etbence. Eleştiriler caydırıcı değil, seni dahada iddialı yapmalı
  • walla ne diyim ki
    ilginç çalışmalar olmuş doğrusu
    biraz hoş , biraz kötü , biraz güzel vs vs vs

ama çalışmış yapmışsın
    eline sağplık
    yenilerini bekliyoruz

ciik ciiik cikk
    ben bir kuşum.mesaj getirdiiim
  • Eline sağlık
  • Ayıptır sorması yaş kaç?
  • meteor dediğin seste bence bir kaç eksiklik mevcut.
    Birincisi ilk baştaki Geliyoo sesi sanki bir salon veya Hall efekti uygulanmış gibi geliyor. Bence cevresel efeklerden satadyum veya açık alan uygularsan daha inandırıcı olur. Sonuçta meteor düşmesi deyince insanın aklına ilk olarak açık alan geliyor.

ikincisi tamam meteor geliiiyooo ama düştüğünü duymuyoruz. sadece son kısımda "mesaj geldi okusana" diyor bir ses.
    İlk olarak meteorun yere düşüşünün sesini ekleyip ardından da sanki meteor adamın kafasına düşmüş gibi adamın biraz yaralı ve zor konuşur bir şekilde "mesaj geldi okusana " demesi çok daha ilginç olabilirdi.

Hayal et :
    bir adam tarlaların arasındaki yolda koşuyor ayak seslerini duyuyorsun. kameramızda adamın 1-2 metre önünde adamla beraber ilerliyor. Adamımız kosarken bir yandan da geriye bakarak gökyüzünden düşen alev topunu görüyor ve bağırıyor "geliyoooooo".
    Ardından alev topu büyük bir patlama ile adamın tepesine iniyor.
    Kamera kraterin köşesinde; adamımız yüzü gözü toz toprak içinde üzerinden dumanlar tüterek kreterin dışına sürünüyor.
    elinde bir mektup. Mektubu kameraya doğru kaldırıyor.
    Üstü başı perişan.. zar zor konuşabiliyor. Son kuvvetiyle "mesaj geldi okusana" dedikten sonra küt düşüp bayılıyor :)

• Tüm ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim!

Eğer ilgi görürsem, üretilerim devam edecek demiştim, sözümü tuttum!

Cepsel Üretiler II. Parti kaşınızda!

II. Parti için TIKLAYIN!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.