Şimdi Ara

yıllarca android kullanan birisi ios a geçerse...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dediğim gibi yıllarca android kullandım. ve en sonunda ios a geçme kararı aldım. en son olarak note 3 kullanıyordum 3 gün önce iphone 6 plus a geçtim. benim durumumda olanları aydınlatmak istedim.

android +'ları
    kesinlikle daha özgürsünüz.
    bilgisayarla iletişimi çok daha kolay olan bir işletim sistemi.

ios+'ları
    çok daha akıcı bir telefon.
    kaliteli uygulamaların sayısı oldukça fazla gereksiz program kaynamıyor play storeda olduğu gibi.

yeni olduğum için aklıma gelenler bunlar.
    ama şunları da söylemek isterim.
    bu telefonla herşeyin kameradaki mp olmadığını öğrendim.
    siri uygulamasını çok beğendim.
    gereksiz güncellemeler almıyorum artık.
    androidde malum her gün 4 5 uygulama güncelleme alıyor.
    telefonda kasma vs yok
    ısınma sorunu hiç yok
    şarj süremde 25 26 saat sürüyor (kullanım süresi 10 saat)
    bende bundan sonra iphone ailesindeyim.
    benim durumumda olan arkadaşlara kesinlikle tavsiyemdir ios a geçmeleri.
    sorusu olan varsa özelden ya da burdan ulaşabilir.
    bu arada iphone 6 plus 16 gb 2600 tlye aldım.

• Hocam hayırlı olsun. Ancak iphone 6 plus ile note 4 fotoğraf çekimi arasında dağlar kadar fark var. Kendi gözlerimle gördüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Come_Back

Hocam hayırlı olsun. Ancak iphone 6 plus ile note 4 fotoğraf çekimi arasında dağlar kadar fark var. Kendi gözlerimle gördüm..

Hangisi daha iyi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

quote:

Hocam hayırlı olsun. Ancak iphone 6 plus ile note 4 fotoğraf çekimi arasında dağlar kadar fark var. Kendi gözlerimle gördüm..

Hangisi daha iyi?

Valla abartmıyorum. Note 4 ezer geçer...
  • quote:

Sağolasın hocam . Note 4 kullanmadığım için o konuda yorum yapamam

• Aynen bende iphone 6 plus kullanmadığım için başka yorum yapamam ancak en az 10 tane aynı fotoğrafı çektik ve kıyasladık bariz note 4 ben burdayım diyor..
  • bende ilk geçtiğimde özgürlüğüm kısıtlanmış hissettim
  • Haftada bir rom ve Kernel değişiyordum androidde valla iPhone aldıktan sonra sıradan telefon gibi kullanıyorum bazen sıkıyor ama olsun

• Tercih meselesi illaki. Arada ipad kullaniyorum. Yok arkadas cihazin malzeme, ses ve goruntu kalitesi cok iyi. Ama gel gelelim kullanirken daral geliyor resmen. Androidi stok kullanan biri degilim. Dolayisiyla ios cok bogucu. Hic bir sey yapamiyorsunuz. Cihazin her yerini kurcalayan biri icin maalesef ios yaramaz.

• Yaz yaz. Kullanım süresine 10 saat yaz. Bir iPhone 10 saat kullanım süresi veremez. O çalışma süresi. Ekran kapalıyken işlem yaparsa yine o sayaç işliyor. Kandırın milleti... Telefön ısınmıyor dediğinize göre iPhone 6 kullanmıyorsunuz o kesin. Ya da üst düzey telefon alıp sosyal medya uygulamalarından başka bir şey kullanmayan kullanıcılardansınız.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 2600 tl yi gittin ve saydin hocam he ben o paraya bi lg g3 bide 5 yildizli otelde 1o gun tatil yapardim

• quote:

Orijinalden alıntı: dogubeyi41

2600 tl yi gittin ve saydin hocam he ben o paraya bi lg g3 bide 5 yildizli otelde 1o gun tatil yapardim

Biraz daha zorlasan hacca bile giderdin sen

• Jb yaparak bi nebze daha ozellestirince bi tik daha is yapar ios

• Tabi kardes hic olmassa mubarek bir is yapardin 2 aylik asgari ucreti bir tele bayilmaktansa ama h.o iyi telefon

• Hep soylemisimdir,android kullanacaksan cihazin note olmali ki note zaten bir telefon degil,phablet kategorisinde kendisine ait ozellikleri olan bambaska bir cihaz.

Telefon kullanacaksan,tercih ios olmali. Zaten Appleda son cikardigi tabletine kalem olayini getirdi,buyuk ekranli iphone yapti. Yani samsungun phablet kategorisindeki ustunlugunu kabul etti.

Samsungta Applein tasarim ve malzeme kalitesindeki ustunlugunu kabul etti. Dolayisiyla birbirinden etkileniyorlar.

• Apple mutsuz etmiyor genelde musterilerini keske para olsa da biz de alsak

• Valla benimde ilk iOS deneyimim. Daha iyileri inşallah sizlerin olur.

• Aslında windows phoneler gelecek vaad ediyor gibiydi. Continium teknolojisi daha çok gelişip hem normal bilgisayar hem telefon görevi yapan bir telefon kesinlikle 10 numara olurdu ama böyle bir şey çıkana kadar piyasadaki en sağlam en çok yönlü telefonlar note serisidir. Note serisini bırakıp iphone geçmek bana imkansız gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.