Şimdi Ara

Yine ticari, yine kaza...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın kaza öncesi zigzag çizdiği de söyleniyor. Ticari ile yılan gibi makas atanları, aşırı hız yapanları çok görüyoruz; bu genç kardeşimiz de belki onlardan biriydi ve olan cana oldu yazık ki daha 19 yaşında.
    Aracınıza (değil ticari, binek bile olsa) güvenip yılan gibi araçların arasından makas atmayın, sürekli şerit değiştirmeyin; 1-2 dakika erken ulaşacaksınız diye ne kendi, ne de başkalarının canıyla OYNAMAYIN!

D-100'de 7 araçlık zincirleme kaza: 1 ölü
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/30327442.asp

D-100 karayolu Pendik istikametinde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti.
    http://www.iha.com.tr/haber-7-araclik-zincirleme-kaza-504039/

• Yas 19sa derdi bir yere erken gitmek olmayabilir. Hislerin en yogun oldugu mantiksizlik yaslari tamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frood

Yas 19sa derdi bir yere erken gitmek olmayabilir. Hislerin en yogun oldugu mantiksizlik yaslari tamda.
    Allah rahmet eylesin
  • Emniyet kemeri hayat kurtarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: frood

Yas 19sa derdi bir yere erken gitmek olmayabilir. Hislerin en yogun oldugu mantiksizlik yaslari tamda.
    Ticari araçlara hız sınırı uygulanmalı bence. Özellikle doblo, kango, caddy gibi tabii ki hepsi değil ama çoğunluğunu kendini F1 pilotu, altındakini F1 aracı sanan abuk subuk tipler oluşturuyor.

He unutmadan, makas atanlarında bir taraflarını makaslayıp vereceksin eline.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecceanduana -- 16 Ekim 2015; 15:56:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecceanduana

Ticari araçlara hız sınırı uygulanmalı bence. Özellikle doblo, kango, caddy gibi tabii ki hepsi değil ama çoğunluğunu kendini F1 pilotu, altındakini F1 aracı sanan abuk subuk tipler oluşturuyor.

Alıntıları Göster
    dizel şirkketten olunca böyle sonuçlar beni şaşırtmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B

Alıntıları Göster
    Aman emniyet kemeri sıkar , kontra veremezsiniz aman takmayın biri güler falan çocuk musun der .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-38F9BBB0B

Alıntıları Göster
    Şuradan şuraya gidecektim o yüzden takmadım gibi laflara da sığınmayın lütfen. Emniyet kemeri takalım
  • Geçen gün Ankara-polatlı arasında bir ticari araç demir bariyerlere saplanmıştı.Demir bariyer ön camdan şöfor tarafına doğru girmiş.Manzara çok kötüydü.Muhtemelen aşırı hızdan kaynaklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Doblo, Transit, Connect, Kurye, Kango vs... gibi araçların sabah 8 akşam 8 arası şehir içine girmesi yasaklanmalı.

MPV diye ticari araç alıp kullanan bir ülkeyiz.

Hoş kamyonların da girmesi yasak ama Ankara'da gündüz 100'lerce tır ve kamyon her yere girip çıkıyor orası ayrı, yasak koysak ne olacak uygulayan yok.

Sigara yasağı gibi, gece her mekan da içiliyor.

o araçlar çoğu yurt dışnıda mpv diye satılıyor zaten.
    tamamen sürücü kaynaklı kazalar bunların hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Doblo, Transit, Connect, Kurye, Kango vs... gibi araçların sabah 8 akşam 8 arası şehir içine girmesi yasaklanmalı.

MPV diye ticari araç alıp kullanan bir ülkeyiz.

Hoş kamyonların da girmesi yasak ama Ankara'da gündüz 100'lerce tır ve kamyon her yere girip çıkıyor orası ayrı, yasak koysak ne olacak uygulayan yok.

Sigara yasağı gibi, gece her mekan da içiliyor.

o araçlar çoğu yurt dışnıda mpv diye satılıyor zaten.
    tamamen sürücü kaynaklı kazalar bunların hepsi.

Alıntıları Göster
    şu kemeri niye takmıyorlar anlamakta zorluk çekiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

şu kemeri niye takmıyorlar anlamakta zorluk çekiyorum

Alıntıları Göster
    Bir daha yapmaz işte. Yaşına vermek lazım.
  • Zerre üzülemiyorum bu haberlere .az evvel geldim dışarıdan,Adam ticari ,emniyet şeridine giriyor farlar kapalı xenon sisler açık gözlerinizi kör ede ede makas ata ata gidiyor.hız sınırı 70 arkamda selektör çakıyor.2 şeritli yolda lambada beklerken yanımızda 3.olarak sıkışıyor.allah taksiratını affetsin.böyle kazalarda bunların başkalarına verdiği zarara üzülüyorum.

Doğal seleksiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rozetmen

Zerre üzülemiyorum bu haberlere .az evvel geldim dışarıdan,Adam ticari ,emniyet şeridine giriyor farlar kapalı xenon sisler açık gözlerinizi kör ede ede makas ata ata gidiyor.hız sınırı 70 arkamda selektör çakıyor.2 şeritli yolda lambada beklerken yanımızda 3.olarak sıkışıyor.allah taksiratını affetsin.böyle kazalarda bunların başkalarına verdiği zarara üzülüyorum.

Doğal seleksiyon.

bunları binek sürücüleri hiç yapmıyor değil mi? sadece ticariler! bir bakın bakalım fluence,jetta,focus kullanıcıları nasıl gidiyor. bir başka arkadaş saçmalamış ticariler sabah8aksam8 trafiğe girmesin. oldu paşam. düzenlemeyi beceremeyince yasakla. tipik memur zihniyeti. makas atandan da hoşlanmam, kısaları kapatım sislerle gezenden de, yer yokmuş gibi kırmızı ışıkta olmayan şeridi doldurandan da. bunları herkes yapıyor. bu makas olayıyla ilgili; hergün antalya belek gidip geliyorum. duble yol. sol şeritte ısrarla 80 km hızla gitmek isteyenler yüzünden mecburen sağından geçiyorum çünkü hazret sağa yanaşmıyor illa soldan geçecek selektör korna fayda etmiyor. inip dövecek halimiz yok. ne yapacaksın sağından geçmeyip. demem o ki bütün yumurtaları aynı küfeye koymayın herkes farklı.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    kiralık araçlar + osmanlı tuğralı ticariler.az evvelde akşam vakti farlarını yakmayan bir sığıra çarpıyordum.tabi adabıyla kullanan vardır ama çoğunluk dediğim gibi.arkamdan selektör çakılan yolda ise 7/24 radar mevcut olan hız koridoru ve sağdaki adam da 70 le gidiyor sıkışık trafik bir yere kaçamıyorum.avm otoparkında kasiste yavaşladık diye selektör çakıyorlar.bu türk insanının sorunu ama genelde altından kiralık ve ticariler(yani kullandığı arabanın sahibi olmayanlar) çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sungur16

kiralık araçlar + osmanlı tuğralı ticariler.az evvelde akşam vakti farlarını yakmayan bir sığıra çarpıyordum.tabi adabıyla kullanan vardır ama çoğunluk dediğim gibi.arkamdan selektör çakılan yolda ise 7/24 radar mevcut olan hız koridoru ve sağdaki adam da 70 le gidiyor sıkışık trafik bir yere kaçamıyorum.avm otoparkında kasiste yavaşladık diye selektör çakıyorlar.bu türk insanının sorunu ama genelde altından kiralık ve ticariler(yani kullandığı arabanın sahibi olmayanlar) çıkıyor.
    bugün yanından geçtim bu kazanın. felaketti.
  • quote:

yanlış anlama söylediklerini yalanlamıyorum ama bundan beterini yukarıda saydığım modelleri kiralık kullanan şirket personeli de yapıyor hem de beş beterini. yoksa böyle tiplerden ben de hoşlanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

quote:

yanlış anlama söylediklerini yalanlamıyorum ama bundan beterini yukarıda saydığım modelleri kiralık kullanan şirket personeli de yapıyor hem de beş beterini. yoksa böyle tiplerden ben de hoşlanmıyorum.

haklısın tabi.insanın kendi malı olmayınca korkmuyor trafikte terör estiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: texjrwillerjr

quote:

Alıntıları Göster
    Allah rahmet eylesin yazık olmuş, emniyet kemerinin önemini herkesin kavradığı günleri de göreceğiz elbette bu ülkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecceanduana

trafikte araç kullanım koşullarını caydırıcı ve eğitim formatında insanlara empoze etmek lazım..

ona bakarsak şirokko ,golf, leon ve kamyonlar bence daha tehlikeli bir sürüş stili sergiliyor.

hangi araçta hayat bulacağını kimse bilemez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.