Şimdi Ara

Yks25 yolundayım her türlü öneriye açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dediğim gibi mezuna kalıyorum hatırladıkça kendimden utandığım bir sonuç var. Ailemle konuştum mezuna kalmamı onayladılar. Say 30 40k istiyorum şuanlık hedefim o. Bu sıralamaya yaklaşık şeyler yapanlar ya da yapan kişileri tanıyanlar şu zamandan sonra nasıl çalışılmalı, ya da siz olsanız ne yaparsınız sormak istiyorum. Kafam çok karışık YouTube dan mı ilerlesem ya da sadece meb kitapları mı tarasam özel hoca mı tutsam bilmiyorum. Sene boyunca herkes yaptığı güzel netleri hedefleri yazıyordu umarım iç açıcı sonuçlar almışsınızdır. Bunca zaman sonra anca girebildim foruma bi bakalım nereler düşünülüyormuş.

• Ben mezundum 39k dan kalmıştım 11k yaptım bu sene netlerim tyt 109,5 ayt 63 fende çok dikkat hatası yaptım. 2 sene de kendim çalıştım. Bence youtube da gerçekten çok iyi hocalar var. Dershane de hepsini birarada bulmak mümkün değil. Eğer disiplinli çalışırım kendi programımı yaparım dersen hiç düşünme dershaneyi. Tek sıkıntısı bazen insan gerçekten çok bunalıyor ama kütüphaneye giderek bu azaltılabilir. Fizik özcan aykın Kimya kimyabilen Biyoloji drbiyoloji Matematik eyüp b Geometri Kenan Kara şeklinde önerebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim tek sorunum program konusu. Ne zaman nasıl çalışmalıyım gece mi gündüz mü üstelik kaç saat falan başımın etini yiyor. Haftalık program mı yoksa günlük program mı falan baya sıkıntı çektirdi.

• yksparcalayıcısı kullanıcısına yanıt
    Şu gün şunu çalışacağım şeklinde değil de haftalık bu hafta şu konuları bitirceğim gibi yapabilirsin. Havalar çok sıcak olduğu için gündüz çalışmak şimdi zor geliyor olabilir ama bence en iyisi gündüz çalışmak. Saate gelecek olursak 5 6 saat ile başlayıp zamanla arttırabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaten şuanda maks 5-6 saat oluyor hocam ayrıca evet gündüz çalışmak bence de daha verimli. Konu Konu yazmak da çok mantıklı teşekkür ederim.

• Bence çalışmak için en verimli saatler erken saatler...Bu nedenle sabah erkenden başlayıp öğleden sonra 1-2 saat uyku...Ardından ara molalarla gece 11-12 ye kadar çalışılabilir...

• Gelecekten geliyorum , bu tür beni geriye çeken soruları bıraktım tamamen konu odaklı gidiyorum. Bu sorulara 1 saat bile vakit ayırmak yerine biyolojiden 1 konu eritir insan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.