Şimdi Ara

Yokuş aşağı el freni çekersen ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yokuş aşağı 50-60 hızla giderken aniden el frenini çekersen araba takla atar mı yoksa kayıp durur mu ? Saygılar .

• takla atma ihtimali var aracın kontrolden çıkıp arka tarafı kaydığından yan şekle gelip takla atabilir araç denemeye gelmez.
  • 50 ile takla atmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 ile takla atacağını bende pek sanmıyorum.
  • Nedir bu merak??

• Çok dik bir yokuşta geri geri giderken aniden cekersen taklaya gelebilirsin.

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    Tabi araç önden çekişliyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Tabi araç önden çekişliyse

Belki boşta gidiyordur.

• ben bunu 2001 yılında 96 model uno sx ile denemiştim...

sabah çok erken saatte yağmurlu bir havada yokuş aşağı düşük hızda gidiyordum, arka tarafı kontrol ettim, uzakta bile araba olmadığından emin olunca bomboş yolda el frenini çektim...

araba tam tersi istikamete döndü...

kısa bir süre heyecan yapıyor sonra yol boş olduğu için rahatlıyorsun, ancak arkadan başka arabalar geliyor olsaydı panik olabilirdim...

tabii her seferinde aynı tepkiyi mi verir bilemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

ben bunu 2001 yılında 96 model uno sx ile denemiştim...

sabah çok erken saatte yağmurlu bir havada yokuş aşağı düşük hızda gidiyordum, arka tarafı kontrol ettim, uzakta bile araba olmadığından emin olunca bomboş yolda el frenini çektim...

kısa bir süre heyecan yapıyor sonra yol boş olduğu için rahatlıyorsun, ancak arkadan başka arabalar geliyor olsaydı panik olabilirdim...

bu adama dikkat edin herşeyi denemey hazır yanında tehlikeli şeylerden bahsetmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

ben bunu 2001 yılında 96 model uno sx ile denemiştim...

bu adama dikkat edin herşeyi denemey hazır yanında tehlikeli şeylerden bahsetmeyin

birileri denemeden soruların cevabı bulunmuyor hocam ne yapalım...

• Hocam tırların altındaki boşluklarda geçilebiliyormu bi deneyebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mfk

Hocam tırların altındaki boşluklarda geçilebiliyormu bi deneyebilirmisiniz ?

yok artık...
  • el freni arka tekerleri kitlediğinden takla atman mümkün değil aksine taklayı engeller
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan657

Merhaba arkadaşlar.Yokuş aşağı 50-60 hızla giderken aniden el frenini çekersen araba takla atar mı yoksa kayıp durur mu ? Saygılar .

Aniden niye çekeceksiniz ki? Birini korkutma amaçli filan mi? O zaman panik olursunuz ve tabiki herşey olabilir. Çocuklarin balonlarini limitlerin üzerinde şişirirken patlaması gibi aniden el frenini çekmesseniz pek sorun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue spirit

el freni arka tekerleri kitlediğinden takla atman mümkün değil aksine taklayı engeller

Arkadasin demek istedigi arka tekerler kilitlenip arac yan pozisyona gecerse yoldaki herhangi bir seye takilirsa vs yan sekilde takla atmaya baslar mi diye. Ben boyle anladim. Dusuk hizlarda degil ama yuksek hizlarda mumkun olabilir bu durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • köyde denemiştim 10 20 ile giderken meraktan, arka tekerleri bi kitledi toprak yolda millet camdan çıkıp bakmıştı bu ses nereden geliyor diye
  • 70-80km ile yağmurlu havada çektik. ne zorumuz varsa? oysa tokyo driftteki gibi virajı alır sanmıştık

sonuç devrilen bir ağaç ve 8000 tl hasar. araç 2010 corolla.
  • Hic bisey olmaz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.