Şimdi Ara

Yol tarif-yardım..İzmir-Gaziantep

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba..en kısa şekilde İzmir'den gaziantep'e hangi yol'dan gidebilirim..

• Afyon-Konya-Konya'nın Ereğli İlçesini geçtikten sonra makastan otoyola girin.Pozantı-Adana-Osmaniye-Gaziantep'e kadar devam.
  • en kısa ve en iyi seçim bence
    İZMİR-salihli-kula-UŞAK-banaz-çay-akşehir-ılgın-KONYA-karapınar-ereğli-(otobana gir antep ekadar devam)-ANTEP
    1107 km

alternatif
    İZMİR-salihli-kula-UŞAK-banaz-bayat-sivrihisar-polatlı-ANKARA-AKSARAY-ereğli-(otobana gir antep ekadar devam)-ANTEP
    1277 km

• en kısa ve günceli google earth'dür.
  • Saolun hocam..Allah razı olsun birde Antalya güzargahından gidiliyor sanırım fakat alanya anamur yollunun zor bir yol oldugunu duydum..sanırım en iyisi Afyon konya güzargından gitmek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollom -- 25 Ağustos 2010; 8:19:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

en kısa ve en iyi seçim bence
    İZMİR-salihli-kula-UŞAK-banaz-çay-akşehir-ılgın-KONYA-karapınar-ereğli-(otobana gir antep ekadar devam)-ANTEP
    1107 km

alternatif
    İZMİR-salihli-kula-UŞAK-banaz-bayat-sivrihisar-polatlı-ANKARA-AKSARAY-ereğli-(otobana gir antep ekadar devam)-ANTEP
    1277 km

1 tercihle adanadan izmire geldim geçen hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollom

Saolun hocam..Allah razı olsun birde Antalya güzargahından gidiliyor sanırım fakat alanya anamur yollunun zor bir yol oldugunu duydum..sanırım en iyisi Afyon konya güzargından gitmek..

Antalya olayını kesinlikle silin kafanızdan yolu çok çok uzatırınız! yol normal zamanda ile çok virajlı ve gereksiz... Ayrıca bildiğim kadarıyla Antalya-Mersin arasında çeşitli yerlerde yol çalışmaları var artık 2 günde ancak ulaşırsınız Antep e...
    Örneğin her yaz Isparta-Adana-Adıyaman yaparım, Antalya güzergahını hiç kullanmam! Konya üzeri otoban dan şaşmayın derim!!!
  • en kısa ve en iyi seçim bence
    1107 km

bu yol olabilir birde ben geçen sene şu yoldan gitmiştim

izmir-aydın-nazilli-denizli-dinar-çay-konya-ereğli-ulukışla-adana-gaziantep
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.