Şimdi Ara

Yol Tutuş..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005-2008 arası ford focus sedan mı 2005-2010 arası citroen c4 hb mi daha iyi yol tutar? her ikisinide espli olarak baz alırsanız sevinirim. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Focus.
  • sohmo/bdoylesol
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

sohmo/bdoylesol
    Aynı şartlarda Focus daha iyi yol tutar.Ama ufak değişkenlerle işler değişebilir.İkisininde ESP'li olanına ise ülkemizde rastlamak çok çok zordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Aynı şartlarda Focus daha iyi yol tutar.Ama ufak değişkenlerle işler değişebilir.İkisininde ESP'li olanına ise ülkemizde rastlamak çok çok zordur.

Alıntıları Göster
    c4 çok iyi yol tutan bir araç diye duydum kullanmadım... ancak focus 2 kullandım okadarda iyi yol tutumuyor 2005-2008 arası tabi. Focus 1 focus 2 den daha iyi yol tutuyor ikisinede bindim ....

esp li araç daha iyi yol tutarmı bilemem esp ani direksyon hamlelerinde hiç bir işe yaramıyor bizzat test ettim.
  • Citroen arkadan kaymaya meyilli. Focus da onden kaymaya meyilli. Ama aynı şartlar altında focus daha net tepkiler veriyor. Uzun virajlarda bir focus sin derece güvenli gercekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Citroen arkadan kaymaya meyilli. Focus da onden kaymaya meyilli. Ama aynı şartlar altında focus daha net tepkiler veriyor. Uzun virajlarda bir focus sin derece güvenli gercekten.
    her ikiside önden kayar verim önde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane II yol tutuşu..!
    16 yıl önce açıldı
    C SEGMENTİ YOL TUTUŞ SIRALAMASI
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kavim001

2005-2008 arası ford focus sedan mı 2005-2010 arası citroen c4 hb mi daha iyi yol tutar? her ikisinide espli olarak baz alırsanız sevinirim. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

bırak c4 ten iyi olmayı focus 2 zaten sınıfının en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremersoy

quote:

Orijinalden alıntı: kavim001

2005-2008 arası ford focus sedan mı 2005-2010 arası citroen c4 hb mi daha iyi yol tutar? her ikisinide espli olarak baz alırsanız sevinirim. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

bırak c4 ten iyi olmayı focus 2 zaten sınıfının en iyisi
    focus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind06

focus.

Alıntıları Göster
    c4 ' e binmedim ama focus' un yol tutuşu gerçekten mükemmel ve bunu söyleyen bir çok kişi var c4' le ilgili böyle çok iyi fln diye bi yorum duymadım iyi olabilir ama benim kanaatim focus daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veilben

her ikiside önden kayar verim önde...

Alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

c4 çok iyi yol tutan bir araç diye duydum kullanmadım... ancak focus 2 kullandım okadarda iyi yol tutumuyor 2005-2008 arası tabi. Focus 1 focus 2 den daha iyi yol tutuyor ikisinede bindim ....

esp li araç daha iyi yol tutarmı bilemem esp ani direksyon hamlelerinde hiç bir işe yaramıyor bizzat test ettim.

Esp ve ani direksiyon hamlelerinde bir ise yaramamak? Yanlisiniz olmasin? Espnin amaci zaten ani manvevralarda araci cizgisinde tutmaya yardimci olmaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

Esp ve ani direksiyon hamlelerinde bir ise yaramamak? Yanlisiniz olmasin? Espnin amaci zaten ani manvevralarda araci cizgisinde tutmaya yardimci olmaktir.

Alıntıları Göster
    Focusu Kullanıpta Yol Tutuşundan Şikayet Eden Görmedim.
    C4te Aynı Sayılır Gewrçi İkisinide Kullanmadım Ama Focusun Yol Tutuşu Çok Daha İyi Deniyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Focusu Kullanıpta Yol Tutuşundan Şikayet Eden Görmedim.
    C4te Aynı Sayılır Gewrçi İkisinide Kullanmadım Ama Focusun Yol Tutuşu Çok Daha İyi Deniyor ..

Alıntıları Göster
    C sınıfında M3 ve C4 hariç her aracı uzun süre kullandım.

Farzet ki focus kadar iyi yol tutuyor, ona rağmen focus kullanırken hissettiğin direksiyon hissi, kontrolü ve stabilitenin C4' te olabileceğini sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadLifter

C sınıfında M3 ve C4 hariç her aracı uzun süre kullandım.

Farzet ki focus kadar iyi yol tutuyor, ona rağmen focus kullanırken hissettiğin direksiyon hissi, kontrolü ve stabilitenin C4' te olabileceğini sanmam.

Alıntıları Göster
    yere yakın araç her zaman daha iyi yol tutar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkyuo

bundan eminmisin sana bi örnek vereyim aynı araç hatta

yeni kasa c4 ve ds4 örneği

c4 , ds4 den daha alçak

fakat ds4 yerden daha yüksek olmasına ragmen daha iyi yol tutuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arian Galatian

Alıntıları Göster
    Focus'un yol tutuşu çok iyi.

C4'ün yol tutuşu da etkileyici.

Baya yakınlar bu konuda birbirlerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

c4 , ds4 den daha alçak

Ağırlık merkezi aşağıdaysa.. tamponlar alçaktaysa.. ve aracı ortadan ikiye ayırdığınızda iki tarafta eşit ağırlıktaysa olay bitmiştir
    senin verdiğin örnekte araç ağırlık merkezinden kazanmıştır.. ek olarak ben okadar araç kullandım.. honda civic gibi virajlarda adeta yola yapışan bir araç görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 25 Şubat 2012; 0:01:24 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

c4 , ds4 den daha alçak

Ağırlık merkezi aşağıdaysa.. tamponlar alçaktaysa.. ve aracı ortadan ikiye ayırdığınızda iki tarafta eşit ağırlıktaysa olay bitmiştir
    senin verdiğin örnekte araç ağırlık merkezinden kazanmıştır.. ek olarak ben okadar araç kullandım.. honda civic gibi virajlarda adeta yola yapışan bir araç görmedim.

• Focus'un yol tutuşu segmentinde en iyilerden biridir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.