OF.Çok sıkıldım ya yapıcak bir şey bulamıyorum lise öğrencisiyim eve gel sınavlara çalış uyu okul biraz daraldım kız arkadaışm falanda yok bi kız var ama platonik derslerim allaha emanet pek bi sosyal hayatım yok umudumu kaybetmek üzere gibi bi şeyim aslında bu hayattan memnunum ama ne biliyim içimde garip bi his var içimi döktüm içimi dökücek güvenilir arkadaşlarım da yok
pazartesi platonik aşkının yanına git, bunun onur kırıcı olduğunu söyle ve itiraf et.
şişmanmısın kısamı
Ben sana güveniyorum.
ergenliğin doruklarındasın evlat. biraz aknaz peyniri atıştır ve sakince kafanı dinle
normal insan imzan güzelmiş arkadaş tanıdık mı
quote:
Orijinalden alıntı: Normal İnsan
ergenliğin doruklarındasın evlat. biraz aknaz peyniri atıştır ve sakince kafanı dinle
doğru ergenliğin doruklarında olabilirim ama ben sakinimde etrafım fazla telaşlı diyorum ya garip bi his var diye
Nedir bu Platoniklik ve asosyallik arkadaslar, canlanın biraz. Bu yasların tadını çıkarın. Sosyal olun, hiç kimseniz yoksa biran önce arkadas edinmeye başlayın bu hayat Boyle geçmez
quote:
Orijinalden alıntı: snowor
Nedir bu Platoniklik ve asosyallik arkadaslar, canlanın biraz. Bu yasların tadını çıkarın. Sosyal olun, hiç kimseniz yoksa biran önce arkadas edinmeye başlayın bu hayat Boyle geçmez
bazen her şey istediğin gibi gitmiyo şampiyon
hele bi otur soluklan yeğen
quote:
Orijinalden alıntı: bilge545
quote:
Orijinalden alıntı: snowor
bazen her şey istediğin gibi gitmiyo şampiyon
gitmiyorsa gitmesini sağlamak senin elinde şampiyon. mutluluk bir tercih sonucudur
Ona küçük süprizler yap
quote:
Orijinalden alıntı: Normal İnsan
İmzan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme