Bu site dahil benzer konuları inceledim ve baktım. Ancak tam olarak çözümünü ya ben bulamadım, ya da yok. Sorun şu : Youtube'da 5.1, 7.1, Dolby, DTS, Dolby Atmos gibi birçok format video ve ses testleri mevcut. Ancak yayına baktığımızda çeşitli cihazlardan da çalıştırsam ve uyumlu ses sistemine bağlı da olsa PCM 2.0 Stereo yayın yapıyor. Elimde bulunan cihazlar : Huawei Turkcell TV+ Xiaomi Mi TV Box S 4K Sony BDP-S6700 Bluray Player Ses sistemim Dolby Atmos'a kadar destekleyen, amfi, hoparlör, HDMI kablo ve ayarlara hakim. Bu konuda bir sorun yok. Cihazlardaki ayarları da denedin sonuç alamadım. HDMI ile bağlıyken istiyorum, ama optik ile de bağlayınca sonuç alamadım. Çözümü var mı? Varsa nedir? Oynatıcı cihazla alakalı mı? Kullandığım cihazlardaki ayarları yaptığım halde ben mi beceremedim? Youtube'da Firefox filan kullanmadan gerçek 5.1 ve 7.1 (Dolby, Dolby Digital Plus, Dolby Atmos, DTS vs vs) ses alan oldu mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi astro1976 -- 17 Temmuz 2023; 21:19:7 > |
Bildirim