Şimdi Ara

YTÜ'de Şeriatçı bir grup öğrenci yılbaşı ağacını önünde namaz kılarak protesto etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
2.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çocuklarına açıklama kısmı sana kalmış bir şey. YTÜ'dekiler senin çocukların değil. İsterse gider Budist bayramını kutlar. Kimsenin karışma hakkı yok.

• O çok övülen yıldız teknik üni bumuymuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah bir gün;

torpili protesto için kamu kurumlarının önünde de namaz kılarlar

faizi protesto için merkez bankasının önünde de namaz kılarlar

hakları yenen işçilerin hakkını savunmayan çalışma bakanlığının önünde de namaz kılarlar

tacizlerin yapıldığı derneklerin önünde de namaz kılarlar...

tabi müslümanlarsa....

çünkü islamın,

bunlara ses çıkarmayanın müslümanlığı ile o agaca bakışı aynıdır!

• Ayakkabıyla namaz mı kılınır? Halkı kin ve nefrete sürüklemeye çalışan bir grup provokatör. Arkadaki kırmızılıyı da yanındaki yönlendiriyor zaten. Bari önce namaz kılmayı öğrenselermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturk.b -- 12 Aralık 2024; 23:25:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Birkaç ay önce pazardayim elemanin birisi elinde arapça yazan birşeyler satiyor. Dua oldugunu farz ediyorum neysem almadim orali olmadim. Bakti Allah belani versin dedi... Dedim Allah seninde belani versin YTÜ'de Şeriatçı bir grup öğrenci yılbaşı ağacını önünde namaz kılarak protesto etti  Bu müslümanlar hep böyledir kendileri istedikleri gibi herşeyi yaparlar fakat başkalari onlara yaptiginda hemen dinimize saldiriyorlar şunu yapiyorlar bunu yapiyor derler.

Bir müslümanin hoşgörü gösterdiği nerede görülmüş? Bu tiplerin hiçbiri afganistana gitmek istemez ama hepsi bati ya düşmandir kan kusturur ilk buldugu firsatta afganistana değil batiya kaçar. Tabiki yedikleri kaba pisletmesini de bilirler. Şaşırtmadi bunun gibi tip ler ben yillar önce lisede iken de vardi. Eskiden yakın oldugum ortaokul arkadaşım thy de işe girdi. Hemde ingilizce bilmeden... Sövdüğü avrupayi geziyor üstüne kendisi feto nun dershanelerine gitti. Koyu akapeli... YTÜ'de Şeriatçı bir grup öğrenci yılbaşı ağacını önünde namaz kılarak protesto etti 

• Max siyasal islamcı zekası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    Kimsenin karışma hakkı yok iyiymiş ama. Bu laikçiler çok özgürlükçü. Asla karışmadılar insanların hayat tarzlarına, karışmadılar değil mi? Bir saniye o öyle değildi sanki..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rtx295 R kullanıcısına yanıt
    Dinciler zaten kendileri herkese karışsın istiyorlar. ama biri onlara karışsa kıyameti koparıyorlar. Bak üsteki üye hemen "eskiden bize karışanlar vardı, o yüzden şimdi biz karışıyoruz" savunmasına geçmiş. Başka konu da gene özgürlük falan diyebilir ama.

• Önünde kılınca ne oluyor yılbaşı ağacı imana gelip müslüman mı oluyor?

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

"Bu laikçiler çok özgürlükçü. Asla karışmadılar insanların hayat tarzlarına, karışmadılar değil mi?"

YTÜ'de Şeriatçı bir grup öğrenci yılbaşı ağacını önünde namaz kılarak protesto ettitr.wikipedia.org
    Whataboutism - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Whataboutism

YTÜ'de Şeriatçı bir grup öğrenci yılbaşı ağacını önünde namaz kılarak protesto etti
    YTÜ'de Şeriatçı bir grup öğrenci yılbaşı ağacını önünde namaz kılarak protesto ettitr.wikipedia.org
    Korkuluk mantık hatası - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Korkuluk_mant%C4%B1k_hatas%C4%B1

Ben, "laikçiler kimsenin hayatına karışmadılar" mı dedim? Hayır.

Daha önce söylediklerime karşı bir argümanın varsa yaz lütfen. Mantıksal safsatalara başvuracaksan tartışmamızı devam ettirmenin anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 13 Aralık 2024; 0:30:23 >

• MRTFR kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğin şeyleri söyleyen insanların neredeyse tamamı konu Müslümanların hayat tarzlarına geldiğinde despotlaşıyor. Onlar da kendi çocuklarının tamamen laik bir ortamda büyümesini istiyor çünkü.

Daha önce söylediklerine karşı argümanları var fakat Noel ağacı fetişistlerinin hoşgörü pıtırcığı olmadığının çok açık ve net bir şekilde anlaşılması gerekiyor çünkü konu sizin güruh tarafından tipik olarak o eksende tutulmaya çalışılıyor. Her sene söylediğim şeyi tekrar edeceğim ama; hristiyanların Noel kutlamasında hiçbir sıkıntım yok fakat çocuklara sekülerleştirilmiş bir şekilde hristiyan ritüeli yaptırılmasının bir komplo olduğunu düşünüyorum. Konunun hoşgörü vs hoşgörüsüzlük ekseninde çıkarılıp gerçekte olduğu şekliyle tartışılması için kendisini ve temsil ettiği mütedeyyin laikçileri hoşgörü timsali olarak lanse eden kişilere gerçekte ne olduklarını hatırlatmak gerekiyor. Burada turist veya göçmen olarak bulunan batılı Hristiyanlar resmen dumura uğruyorlar mesela. Nasıl, neden falan gibi sorular sormaya başlıyorlar.

Noel baba, agaç susleme falan yilbasi kutlamasi degildir. Hristiyan rituelidir. Ben bunu burada sana bile anlatamazken kucuk cocuga hiç anlatamam. Kimse sizin yilbasi kutlamaniza karismiyor. Hayır müthiş seküler insanlar olarak kendinize nasil.yedirebiliyorsunuz bir hristiyan bayramini kutlamayi?

• Gerçek Türk Yılbaşı kutlar...

YTÜ'de Şeriatçı bir grup öğrenci yılbaşı ağacını önünde namaz kılarak protesto etti
  • Orucu ne bozar ve Yılbaşı kutlaması, bunları öğretebilsek iq toptan yedi puan yükselir.

• Bazı haber kanalları Öğrencilere ve güvenlik görevlilerine saldırdıklarınıda belirtiler onuda belirseydiniz keşke protesto sadece böyleyse kabul edilebilir ama kesin gene birilerine yobazlık yapmışlardır.Sizene? hani sizin dininiz sana benim dinim banaydı.Her koyun kendi bacağından asılacakdı ne bu şimdi hani islam hoşgörü diniydi? Nie başklarının yılbaşı kutlamalarına karşı çıkıyorsuz? Öğrenebilirmiyiz belki kutluyanlar müslüman değil.Herşeyiniz sözde işde lafa geldimi gerçek islam bu değil demesinide biliyorsunuz.Tabiki sizin gibi örümcek beyinlileri tınlamamış okul yönetimi iyiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 13 Aralık 2024; 6:58:59 >
  • Kendinin yapmadığı her şeye karşı çıkan cahil sürüsü.

• Bu yapılanlar saçmalık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.