Şimdi Ara

YTÜ EHM - GTÜ CENG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

YTÜ EHM - GTÜ CENG

(En Son Oy Tarihi: 28.8.2021)
Giriş
  • ytüde yazılımı da beraberinde götürmeyi planlıyorum. hangisi eğitimi, ortamı vs. bakımından daha mantıklı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YTÜ > GTÜ Fakat yazılım alanında çalışmak istediğini belirttiğin için GTÜ bastım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ytü Ehm güzel bölüm ve Ytü ' nün olanakları güzel ancak yazılımla alakalı bir iş yapmayi dusunuyorsan Bilgisayar Mühendisliği yazman daha mantıklı. Ehm ' deki dersler ile uğraşırken diğer yandan yazılımda kendini gelistirmek işi yokuşa sürmek oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş böyle bir şeyi kastetmiş olabilir:

https://www.youtube.com/watch?v=3cIuFt-n5H0&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • çok diyoruz yazılımla uğraşacaksanız arka kapıdan tercih etmeyin . ehm başlı başına çok güzel bir bölüm zaten ehm mezunlarını da görebilirsin sıklıkla dışarıda çalışan ama bilgisayar eğitimini en iyi bilgisayarda alacağını unutma. Yazılım dersleri illaki ehmde de var ama daha çok elektronik ve haberleşme dersleri .

• tabii ki öyle. Zaten yazılım dışı bir şey yapmayı düşünmeyen birinin boşuna ehm gibi zor bir bölümü okuması da saçma olur dediğiniz gibi ama çok da yazılım istediğinden emin değilse farklı seçenekler olabilir demek istedim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yazılım yapıcam diyorsan direkt yazılım yazsana boşuna fantezilere girmeyin sektörde rekabet çok fazla sen bide ehm dersleriyle uğraşıcan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTÜ CENG VS IYTE CENG
    5 yıl önce açıldı
    YTÜ Endüstri
    3 yıl önce açıldı
    YTÜ
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.