Şimdi Ara

yumurta kol kası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
6.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fitnes ile ilgilenen arkadaslar 5 aydir body yapiyorum kol kaslarım yumurta olmaya basladi nasil düzelte bilirim ?

• Hocam şekilledirici hareketlerden çok, hacim kazandırıcı hareketlere odaklan.
    Az tekrar, çok ağırlık işini görecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1110_Engin -- 17 Nisan 2015; 23:00:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1110_Engin

Hocam şekilledirici hareketlerden çok, hacim kazandırıcı hareketlere odaklan.

Kardes yani düzelebilir değilmi peki düzelmesi ne kadar alir sence ?
  • Sizinki kısa biceps galiba. Bicepsimi sıktıgım zaman benimde daginik degil bir yerde toplu duruyor. Sahsen goruntusunu seviyorum da farkli gorundugu icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekrarDENEYİNİzz

quote:

Hocam şekilledirici hareketlerden çok, hacim kazandırıcı hareketlere odaklan.

Kardes yani düzelebilir değilmi peki düzelmesi ne kadar alir sence ?

Benim biceps kısa okadar büyük degil baslayali 5ay oldu saten ama yumurta sekline dondu sanki omza gircek kas yakinlasiyor eskiden oyle degildi bi arkadasiminda oldu oda memnun degil esnetme ile gecermi sizce ?

• Genetiktir bu olay kimilerinin uzun kimilerininde kısadır bicepsi, yapacak birşey yok
  • Genetik bir durum, ama concentration curl gibi hareketler bicepsin tepe kısmını daha çok geliştirir, sen daha çok dumbbell curl hareketine odaklan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    geçen ay açıldı
    Karın kası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Barbell curl yap ama sehpada. Koltuk altin sehpa ile yapisik sekilde olucak hic kaldirmicaksin o sekilde barbell curl calis

• TekrarDENEYİNİzz T kullanıcısına yanıt
    Dostum genetik faktörler, kemik yapın,kas yapın, çalışma şeklin... bunların hepsi vücudunu etkileyen faktörler.

Ama sen burada bicepsin şişmesinden değilde yumurta haline gelmesinden bahsediyorsun.
    Dolayısı ile dediğim gibi bieps için hacim kazandırıcı hareketlere yönel ve daha fazla şişmesini istemiyorsanda ağır çalışma.

Zaman hakkında birşey diyemem, genetiğine, antremanına, beslenmene vsvs pek çok şeye göre değişir.
    Ama etkiyi gözle görmek istiyorsan her ay kolllarının fotoğrafını çek.
  • quote:

Dostum genetik faktörler, kemik yapın,kas yapın, çalışma şeklin... bunların hepsi vücudunu etkileyen faktörler.

Ama sen burada bicepsin şişmesinden değilde yumurta haline gelmesinden bahsediyorsun.
    Dolayısı ile dediğim gibi bieps için hacim kazandırıcı hareketlere yönel ve daha fazla şişmesini istemiyorsanda ağır çalışma.

Zaman hakkında birşey diyemem, genetiğine, antremanına, beslenmene vsvs pek çok şeye göre değişir.
    Ama etkiyi gözle görmek istiyorsan her ay kolllarının fotoğrafını çek.

Kardes gecen ay ölçü aldırmıstım yarin ilk isim gidip yenisini aldirip karsilastiracagim ? bu arada siz çok agırlık az tekrar mı tavsiye edersiniz yoksa çok tekrar az agirlikmi ? partnerim var 2 kisi calisiyoruzda ben biceps in sismesini istiyorum kolum ne kadar gelisirse gelissin fitnesden sonra kickbox v.s baslayacagim da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekrarDENEYİNİzz -- 19 Nisan 2015; 23:13:54 >

• Hammer curl de calis bence,hacim icin cok iyidir

• Hammer (çekiç) hareketi ile ağır çalış bu hareket biceps boyunun eşit gelişmesine katkıda bulunur
    Aynı zamanda triceps de çalışırsan kolun daha simetrik hacim alır

• Kolu bilmemde ortaokulda kahvaltiyi birak ogle yemegi yiyerek bisikletle giderek bacak kasi yaptim. Beslenme onemli diyorlar ama yillar gecti benim bacak kaslari duruyor. Hafif yaglanma var ama çogu duruyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.