Şimdi Ara

Power Twister/Bük Bük (Göğüs,Kol,Omuz kasları için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
2
Favori
29.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ürün ne kadar popüler bilmiyorum ama bilmeyenlerle paylaşmak istedim.

Power Twister/Bük Bük (Göğüs,Kol,Omuz kasları için)

Orijinal ismi Power Twister,Türkçe'ye bük bük olarak geçmiş,ne kadar mantıklı bir çeviri tartışılır :)

Göğüs,omuz,kol,ön kol ve pazuları çalıştırıyor.Kullanımı kolay.Fiyatı uygun.

Evde çalışmak isteyenler için uygun ve verimli bir ürün.Yaptığım küçük araştırmaya göre de profesyoneller tarafından öneriliyor.

Bükmek çok basit gibi görünsede gerçekten güç istiyor ve kollarınızın gerçekten çalıştığını hissediyorsunuz.

Ben hepsiburada'dan Dublop marka olanını 20 TL'ye aldım.10-15 TL gibi fiyatlara alternatiflerini bulabilirsiniz.

Video'daki arkadaşın kullandığı 80-85cm'lik sanırım yani biraz daha kolay bükülüyor.Benim piyasada gördüklerim 60cm ve 65cm.
    Yani videodaki arkadaşın sapların yanından tutarak büktüğü 65cm'liğe eşdeğer oluyor.

Dublop 21 TL Hepsiburada link

Delta 16 TL Hepsiburada link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Runaway  -- 2 Mayıs 2013; 21:43:21 >

• Link atarmisin hocam, gayet guzel bi urun gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Link atarmisin hocam, gayet guzel bi urun gibi..

Dunlop Link*

• quote:

Orijinalden alıntı: Runaway 

quote:

Orijinalden alıntı: PVH

Link atarmisin hocam, gayet guzel bi urun gibi..

Dunlop Link*

Tesekkurler, onumuzdeki hafta hepsiburadadan bu sekilde 1-2 urun alicam

• yurtda kaldığım zamanlarda arkadaşın vardı bük bükü.
    ilk gören bu ne lan diyordu ama göründüğü gibi kolay değil bükmesi. baya da iyi çalıştırıyor kolları.
  • Yaza fit olmak lazim güzel konu hocam ucuzda alirim bitane

• Hocam gelişme varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kalça ve bacak eritme
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaveNoL

Hocam gelişme varmı

Gelişmeden kastınız? :)
  • quote:

quote:

Hocam gelişme varmı

Hepsiburdadan aldım demişssiniz kullanıyorsunuz sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T 800 -- 10 Mayıs 2013; 0:57:15 >
  • quote:

quote:

quote:

Hocam gelişme varmı

Hepsiburdadan aldım demişssiniz kullanıyorsunuz sandım

Yok kullanıyorum.Dalgınlığıma gelmiş kastınızı anlayamamışım :)

Yeni başladığım için bişey söylemek erken.Ama göğüs kaslarının çalıştığını hissediyorsun.Çok önerilen bir ürün bu konuda.

Dambıl da kullanıyorum,göğüs için ama "bükbük" ün verdiği kasları çalıştırma hissini vermiyor.

• bunu lisede basket takımına giderken kullanıyordum göğüs yayıyla birlikte. lise bitince fark ettim ki omuzlarım, göğüs bölgesi ve kanatlar bu aletler ile birlikte(tabi yazın 3 ay boyunca yüzüyorum onun da katkısı olmuş olabilir) bayağı bir genişlemiş. şimdi faydasını görüyorum. ayrıca hiç vücut geliştirmeye gitmedim. insanın koldan ziyade omuzlarının ve göğüs bölgesinin kaslı ya da geniş durması daha güzel bence.
  • 20 kg dökme dambıl + powerball + power twister
  • Merhaba arkadaşlar ürün aslında popüler bir alet tarihçesi de eskilere dayanır sporla ilgisi olanlar bu aleti bilirler hatta Türkiye'de genelde babalarda bulunduğu için "baba yayı" diye bilinir. (benim babamda da vardı ben çocukken) Alet art arda bükme işlemi yapılarak kullanıldığı için ona Türkçe daha mantıklı bir isim konulamazdı diye düşünüyorum. Bu alet vücuttaki birkaç kası minimum çalıştırmakla beraber adamakıllı çalıştırdığı kaslar göğüs kasları ve bileğimizde dirseğimiz arasındaki (alt kol) kaslardır. Küçük boy, orta boy ve büyük boyları var; satın alırken kuvvetimize göre tercihte bulunmalıyız. Fiyatı uygun, internette kolaylıkla bulunabilecek faydalı bir alettir spor yapanlara ve yapmayı düşünenlere bu aleti ara sıra kullanmalarını tavsiye ederim. Şu göğüs yayı dedikleri aletin de göğüslere hiçbir faydası yok, adını da göğüs yayı koymuş kim koymuşsa. O aletle de yaratıcılığımızı kullanıp farklı egzersiz alternatifleri üreterek birçok kasımızı çalıştırabiliriz ama bilinçsizce değil, doğru pozisyonu bilmek ve kas anatomisinden biraz anlamak gerekir. Şunu da belirtmek isterim ki göğüs yayı denilen alet ve bükbük aleti kasların büyümelerine çok yardımcı olmazlar ama kas sağlığı açısından faydalı olacaklardır. Zaten en başta sağlık..
    Saygılar...

• zamanında kullanmıştım göğüs kasını çok iyi çalıştırıyor butterfly bench pressten daha iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.