Bildirim
YURT DIŞI LAPTOP GARANTİ
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aynı soruyu bende soracaktım.banada almanyadan toshiba notebook geldi.bildiğim kadarıyla toshiba notebookların 2 yıl uluslararası garantisi var ama burası türkiye içimde hala bir kuşku var.toshiba notebookun garantisi türkiyede geçerlimi -
arkadaslar ayni soruyla bende biraz hasır nesir oldum bence yapacağiniz en iyi sey hem aklinizda kuskuda kalmaz istediğiniz markanin sitesinden musteri hizmetlerinin numarasini bulun ve sorun benim bildiğim kadariyla acer ın uluslararasi garantisi var dell herhalde amerikadan getirilince burada bir kac işlem yapildiktan sonra oda gecerli oluyormus ama bir yıl ben aramadim boyle soylediler eğer ararsaniz mutlaka haber verin
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tüketici hakem heyeti karara bağlandı ne demek
- mac köşeli parantez
- hp laptop klavye çalışmıyor
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- macbook touchpad tıklamıyor
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- google öne çıkan fotoğraflar
- en iyi laptop markaları
- gigabyte bios tuşu
- asus zenbook a14
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X