Şimdi Ara

Yurt dışından eşya getirimi için yardım lazım arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Sülalemin yarısından fazlası Fransa'da yaşamakta :) Bende müzik prodüktörlüğü yapmaktayım ve yeni bir Midi klavyeye ihtiyacım var. Biraz araştırdık Fransa'da ki fiyat Türkiye fiyatından 200 tl daha ucuz. Türkiye fiyatı 520tl Fransa fiyatı 320tl. (Fransa'da tl ne gezer demeyin çevirdimde söylüyorum yani:P)
    Almak istediğim üründe bu:http://www.compel.com.tr/P/3-10-1633
    Şimdi sizlere sorum olacak. Bizimkiler bunu orada alsalar ve bana kutusuz faturasız kargolasalar yinede vergi söz konusu olur mu ? Yapmamız gereken işlemler nedir ? Hangi kargo firmasını tavsiye edersiniz ücretler ne kadardır ? Ürün 10kg bu arada :)
    Herkese teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum :)

• Hiç uğraşma derim.
    Yanlarında uçakla gelirken valize koyup getireceklerse o ayrı onun dışında unut derim.
  • kargoda imkansiz. ancak yanlarinda getirebikirler ki 200 tl fark icin o da degmez garanti gibi problemler cikabilir cunki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir şey duymuştum. Benim gibi bazı insanlar firmalarla anlaşıp ürünü faturasız ve hediye paketinde kargolatıyorlar bu şekilde o aradaki fark korunuyor. Hediye paketinde gönderilen bir ürün için sanırım vergi söz konusu olmaz. Garanti gibi bir sorunum yok kolay bozulan ürünler değiller eğer bozulursada artık ya yurt dışına gönderirim yada burada ücretiyle yaptırırım. Benim için önemli olan bu anlattığım şekilde olabiliyor mu olamıyor mu olamıyorsada neden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.