< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yurt-spor-beslenme
-
-
Dışarıdan halletmek zor ve pahalı. Ben airfryer alacağım bu dönem. Onda patates ve tavuk yaparım bol bol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kykda kaldığına göre paran da yok.yurt-okul yemekleriyle idare edip protein tozu kullanacaksın başka çaren yok
kalacağın yurdun ortak mutfağı varsa tavada patates-tavuk pişirir buzdolabına atarsın her spor sonrası gömersin.spor yapmadığın günler de dediğim gibi yurt-okul yemekleri
Ben de spora başlamak istiyorum fakat ne yapacağım hakkında çok fikrim yok açıkçası. Vücudum da açıkçası kötü. İnternetten ilk defa spor yapanlar için önerileriniz var mıdır? Ayrıca okul başlayana kadar spor salonuna gitme durumum çok yok gibi. Ondan dolayı ağırlık olarak trendyoldan falan öneriniz var mıdır
-
BİLGEHAN KOÇyoutubeYeni Başlayanlar İçin FULLBODY!! (BİLGEHAN KOÇ)https://www.youtube.com/watch?v=YQJ4hlX7_oU&feature=youtu.be
Hocam fikir vermesi açısından bu videoyu izleyebilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
hocam ilk defa yapacaksan full body programlar ile başlamanızı öneririm, dumbellde başlangıç için 5 kg ile 7,5 kg arası üzmez ama kilonuza da bağlı sonradan çok hafif gelmeye başlayabilir yükü değiştirilebilir setlerden alsanız desek zaten okulların açılmasına çok kalmadı, bence gitme durumunu oluşturabiliyorsanız direkt salona gitmek daha verimli olabilir evde hem disiplini sağlamak zor hem hareketler kısıtlı salona göre beslenme de çalışma kadar önemli yer kaplıyor
-
Çok kasmayın bu kadar yav, yarışmacı değilsiniz zaten, olduğu kadar
-
Çok teşekkür ederim hocam. Aslında 1.5aydan fazla var daha açılmasına. Ondan ev diye düşünmüştüm ama yine de bakayım bir daha salonlara sağ olun
atsana vücudunu 8 ayda ne olmuş merak ettim,ben de birkaç haftadır yapıyorum
-
Teşekkür ederim
Hocam ortak mutfagi olmayan bir kyk'da kalacaksaniz kesinlikle bir yumurta makinesi alin günü kurtarır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X