Şimdi Ara

Yurtdışı Alışverişine büyük sınırlama geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
3.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    60 euroya ceket aliyorduk oda gitti

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Ya sen kivirma ben kac yasina gelmisin halen kiviriyosun forumda

1 konuda iktidaein yaninda olma

Senin derdin olmayabilir burasi donanim haber dayilarin takildigi mekan degil
    Ülke gündemi acildigindan beri doldurdunuz forumu ana sayfa haberleride dahil

• Uçuyoruz beyler, sıkı tutununuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • artık hem ülke içi pahalı hemde ülke dışından alırsan pahalı. türkiye dışındaki birine göre yüzde 60 fazla vereceksin. almanyada akrabası olanlar yaşadı aldırıp kargoyla gönderirler

• vergisi kargosu ile yurtdışından birşey alınmıyor.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Seçmenlerinin ise en büyük alışverişi mahalle bakkalından aldıkları ekmek ve makarna, onları da etkileyen bir durum yok, yine muhalif kesimi kötü etkileyen bir karar oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babus, sen zaten bir şey almıyorsun koymaz sana. Ot gibi yaşamaya devam edersin, sonuçta reis yaptı. Seversin sen reisi.

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    iş laptobunun USB, Ethernet ve HDMI çıkışlarının tamamını sağ ileri kısma koymuşlar, yani tam benim mouse'u kullanacağım yerden kablolar çıkıyo. ben de ucuz 90 derece dönük kablolar satın alarak bu sorunu çözdüm. ama, aldığım bu ufak ürünler bile Türkiye'de yoktu. birini Aliexpress'den aldım. diğerini Amazon ABD'den aldım (Çin malı olmasına rağmen kargo ABD'den geldi)

durum buyken, bazı kişiler sürekli: "iyi oldu, yurtdışından keyfi alışveirşler son bulsun" kafasında.

keyfi alışveriş mi istiyosun? Saray'a bakabilirsin. keyfi dünya israflarının allahı orda.

haaa, unutmadan, Türkiye'de hiçbir satıcı 90 derece kablo gibi kıytırık bi ürünü getirip satışa koymuyosa bunun sebebi de AKP'nin komünist mantıkla yönetimidir. beşli çete ve dini tarikatlere miltarlık kıyaklar geçerken, ufacık bi kabloyu getirip satacak home office gariban dükkanların tepesine binen komünist AKP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Ağustos 2024; 8:53:3 >

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Yurt dışından keyfi alışveriş son bulsun diyenler, yurt dışından sadece yüzük getirildiğini sananlardır . İdolleri yüzüklerin efendisi 

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

Yeşil ile Miami' ye gittim. Gider gitmez soluğu Apple Store' da aldım.

Lincoln Apple Store' dan 55.000 TL' ye Iphone 15 ProMax 1TB Natural Titanium satın aldım.

Hatta satış görevlisi Iphone 15 P 1TB Natural Titanium getirmiş ama ben ancak kutuyu açıp bakınca anlayabilmiştim.

Buna rağmen hiç bekletmeden hemen doğru cihazı getirdiler.

Ardından havuzlu ve okyanus manzaralı otelde 15.000 TL' ye 5 gece konakladım...

• Enflasyonun yüksek olduğu, fiyatların gelirden hızlı arttığı yerde insanlar daha uygun bulduğu yerlere yönelir. Sorunu çözmek yerine kanalları tıkamak tam bize göre çözüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rezillikten başka bir şey değil. 30 Euro’ya powerbank, şarj adaptörü gibi basit eşyalar alabilirsiniz en fazla. Eklenen vergileri de sayarsak bunları da ülkemizden almak daha mantıklı bence.

• İnstagram yaygarası koparacağınıza bu durumu gündeme taşıyıp üstünde durun. Ülkede muadili olmayan en gerekli ürünleri yurt dışından getirtebiliyorduk. 30 euro mevcut kurla birlikte en fazla 1095 liralık tek seferde alışverişe izin veriyorlar. Geçen aylarda elektronik cihaz bakımı için aldığım 2 ürün vergiyle birlikte 560 lirayı buldu zaten.

• Navi kullanıcısına yanıt
    quote:

Sorunu çözmek yerine kanalları tıkamak tam bize göre çözüm.

yıllar önce BJK-Bursa maçlarında olay çıkıyo diye, maç günü sabahı Yalova'da yolu kapatıp Bursa plakalı otomobillerin geçişini yasaklamışlardı. işin en komik yanı, taraftar alınmayacak olmasına rağmen taşkınlık çıkartmak isteyen bursa taratarı şehirler arası otobüsleri kullanarak gene İstanbul'a geldiler ve taşkınlık çıkardılar. olan maçtan habersiz zavallı vatandaşlara oldu. videolar yayınlanmıştı, ihtiyar hasta babasını İstanbul'a götüren kişinin otomobilini geri çeviriyo, zavallı ihtiyarın dünyadan haberi yok nooluyoz diye bakıyo adam. öbür yanda herif diyo ki yurt dışına gidecek oğlumu hava limanına götürecektim yoldan çevirdiler uçak saati yaklaştı napacaz biz otobüs yetiştiremez diye isyan ediyo. ve bu yol kapatma olayı 1-2 saat değil, tüm gün. haber verme falan da yok. hani 2 ay önceden duyurursun falan, öyle bişey yok, sabah birden bire kapatıyolar yolu.

kopya çekiliyo bahanesiyle sınavlara gelecek kişilere: "metal getirmeyin, kart getirmeyin, anahtar getirmeyin, Kenya'daki elinde odunla gezen yerliler gibi gelin sınava" diyen zihniyet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Ağustos 2024; 9:41:51 >

• Mercedesten inemeyenlere bak sen.
    Hayatımızı kısıtlamaya kalkıyorlar.
    Birde bunun savunucuları var.
    Keşke yüzyüze gelsekde
    Birde yüzyüze savunsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 6 Ağustos 2024; 9:51:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kabakara61 kullanıcısına yanıt
    Nereye kargoyla gonderiyorlar tr ye girdigi anda vergisi aliniyor ben oyle biliyorum

Dhl deki kadin hediye olsa bile vergisi alinir demisti

?

• Yurt dışına çıkacak 150€ nun bile peşine düşüyor adamlar. Durum feci sanırım.

İnsanlar Temu dan falan biraz alışveriş yaptı ya gözlerine battı sanırım. Gözlerine.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt
    Paket açıldığı itibariyle basıyorlar vergiyi. Senin ne gönderdiğin, niye gönderdiğin, nasıl gönderdiğin umurlarında değil. O yüzden hediye de göndersen adamlar o ürünün fiyatı çerçevesinde vergiyi de yanına koyup yolluyorlar.

İşin güzelliği iki hediye almış oluyorsun.

• mevcut alışveriş yapanlar, ya da yapacaklar 15 günleri mi var yani?

kötü oldu bu durum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.