Şimdi Ara

Yurtdışı Alışverişine büyük sınırlama geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
3
Favori
3.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kararla beraber yurtdışı alışverişi büyük oranla azalır.

150 euro olan sınır 30 euroya düşürüldü.%20 olan avrupa birliği ülkeleri vergisi %30 a çıkarılırken , Çin gibi ülkelerden gelen ürünlerin vergisi ise %60a çıkarıldı.

Yurtdışı Alışverişine büyük sınırlama geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 6 Ağustos 2024; 0:26:6 >

• Bilenler bilir, zamanında amazon Almanya türkiyeye ücretsiz kargo uygulaması başlamıştı. Sağa sola her yere yazdınız, ilk düzenleme o zaman yapılmıştı.

Temu şöyle ucuz, böyle ucuz diye her yere yazdınız. Yaydınız. Bir düzenleme daha yapıldı. Yarın başka uygulama çıksa yine aynısı yapılır. Sonra bir düzenleme daha yapılır...

Müstehak
  • 30 eurocuk [sm=muha.gif 3.dünya ülkelerinde bile böyle uygulama yoktur
  • artık yapılacak iş belli yeşil pasaport ile 5 6 ay sonrasına bilet al git avrupada 1 gece kal alışverişiini yap geriye gel. boku çıktı ülkenin.

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt

ya da 2028 i beklicez :D hoş yeni iktidar bu kadar vergiyi kaldırırmı o da var

• 30 çok. 1€ yapsınlar.

Bu ara millet Temu falan dayandı, bekliyordum yeni bir balta, pardon sınır.
  • Artık nefes alamıyorum Yurtdışı Alışverişine büyük sınırlama geldi 

• Merkel hanımefendi şimdi ne kıskanıyordur bea
  • Colda kullanıcısına yanıt

dostum ne merkeli şuan tüm dünya türkiyeyi kıskanıyor :D bu kadar vergiye gram ses çıkarmayan bir insan topluluğu nerde görülmüş :D

• İthalatçı ithal edince ne değişiyor onu anlamıyorum... Kişi hürriyetini kısıtlayarak ekonominin nasıl düzelmesini umuyorlar.

Vatandaş hangi rekabet şartlarıyla kazanıyorsa, kazancını aynı şartlarla harcayabilmesi de gerekir.

Basit bir switch, motor, sensör için bir sürü bürokrasi... Bir ayağı Avrupa'da bulunmayan işletmeler iş yapamaz halde. Ar-ge'ye hizmet veren küçük işletmeler ya kapandı kapanacak ya da gittiler. Böyle giderse sadece meslekleri değil, işletmeleri de Avrupa'ya kaptıracağız. Devletin sevgili holdingleri artık birbirleriyle alış-veriş ederler.

• Buraya sayfalarca küfür yazmamamak için zor tutuyorum kendimi. Hayatımızı cehenneme çevirdiniz
  • Halk tepki göstermeyip her şeyi kabul ettiği sürece daha çok ezilir.

• Bilenler bilir, zamanında amazon Almanya türkiyeye ücretsiz kargo uygulaması başlamıştı. Sağa sola her yere yazdınız, ilk düzenleme o zaman yapılmıştı.

Temu şöyle ucuz, böyle ucuz diye her yere yazdınız. Yaydınız. Bir düzenleme daha yapıldı. Yarın başka uygulama çıksa yine aynısı yapılır. Sonra bir düzenleme daha yapılır...

Müstehak
  • cokbaska kullanıcısına yanıt

3. dünya ülkesi Angoladayım sınır 1500 eu

• halkın derdi bu değilki ülke genelinde çok az kişi yapıyor, halkın derdi market fiyatları kiralar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2024; 2:10:22 >
  • Mantikli bir hamle olmuş.Tüketim malı ithalatın azalmasına yardım edecektir
  • Manası şu: "Ben planlayamıyorum, yönetemiyorum, üretemiyorum, dışardan bişeyler alıp döviz çıkarmayın, totomun iki lobunu bir araya.. ehem pardon cari açığı kapatamıyorum. Kısaca dışardan bişey almayın işte döviz lazım."

• komünizm. ülkeyi dışa kapatıyolar. ve bunu yapan Enderun tayfası kendi çocuklarını %100 yurt dışı için eğitiyor.
  • milletin eğlendiği hobi edindiği ihtiyacını ucuza alabildiği bir yer görmesinler hemen anasını seviyorlar. nefes alma vergisi gırgırdan gerçekliğe doğru gider yakında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 6 Ağustos 2024; 6:21:56 >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt

haklısın bizim mal ithal etmemize gerek yok elimizde bolca mal var

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.