Bu kararla beraber yurtdışı alışverişi büyük oranla azalır. 150 euro olan sınır 30 euroya düşürüldü.%20 olan avrupa birliği ülkeleri vergisi %30 a çıkarılırken , Çin gibi ülkelerden gelen ürünlerin vergisi ise %60a çıkarıldı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 6 Ağustos 2024; 0:26:6 > |
Yurtdışı Alışverişine büyük sınırlama geldi
-
-
30 eurocuk [sm=muha.gif 3.dünya ülkelerinde bile böyle uygulama yoktur -
artık yapılacak iş belli yeşil pasaport ile 5 6 ay sonrasına bilet al git avrupada 1 gece kal alışverişiini yap geriye gel. boku çıktı ülkenin.
-
ya da 2028 i beklicez :D hoş yeni iktidar bu kadar vergiyi kaldırırmı o da var
-
30 çok. 1€ yapsınlar.
Bu ara millet Temu falan dayandı, bekliyordum yeni bir balta, pardon sınır. -
Artık nefes alamıyorum
-
Merkel hanımefendi şimdi ne kıskanıyordur bea -
dostum ne merkeli şuan tüm dünya türkiyeyi kıskanıyor :D bu kadar vergiye gram ses çıkarmayan bir insan topluluğu nerde görülmüş :D
-
İthalatçı ithal edince ne değişiyor onu anlamıyorum... Kişi hürriyetini kısıtlayarak ekonominin nasıl düzelmesini umuyorlar.
Vatandaş hangi rekabet şartlarıyla kazanıyorsa, kazancını aynı şartlarla harcayabilmesi de gerekir.
Basit bir switch, motor, sensör için bir sürü bürokrasi... Bir ayağı Avrupa'da bulunmayan işletmeler iş yapamaz halde. Ar-ge'ye hizmet veren küçük işletmeler ya kapandı kapanacak ya da gittiler. Böyle giderse sadece meslekleri değil, işletmeleri de Avrupa'ya kaptıracağız. Devletin sevgili holdingleri artık birbirleriyle alış-veriş ederler.
-
Buraya sayfalarca küfür yazmamamak için zor tutuyorum kendimi. Hayatımızı cehenneme çevirdiniz -
Halk tepki göstermeyip her şeyi kabul ettiği sürece daha çok ezilir.
-
Bilenler bilir, zamanında amazon Almanya türkiyeye ücretsiz kargo uygulaması başlamıştı. Sağa sola her yere yazdınız, ilk düzenleme o zaman yapılmıştı.
Temu şöyle ucuz, böyle ucuz diye her yere yazdınız. Yaydınız. Bir düzenleme daha yapıldı. Yarın başka uygulama çıksa yine aynısı yapılır. Sonra bir düzenleme daha yapılır...
Müstehak -
3. dünya ülkesi Angoladayım sınır 1500 eu
-
halkın derdi bu değilki ülke genelinde çok az kişi yapıyor, halkın derdi market fiyatları kiralar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 6 Ağustos 2024; 2:10:22 > -
Mantikli bir hamle olmuş.Tüketim malı ithalatın azalmasına yardım edecektir -
Manası şu: "Ben planlayamıyorum, yönetemiyorum, üretemiyorum, dışardan bişeyler alıp döviz çıkarmayın, totomun iki lobunu bir araya.. ehem pardon cari açığı kapatamıyorum. Kısaca dışardan bişey almayın işte döviz lazım."
-
komünizm. ülkeyi dışa kapatıyolar. ve bunu yapan Enderun tayfası kendi çocuklarını %100 yurt dışı için eğitiyor. -
milletin eğlendiği hobi edindiği ihtiyacını ucuza alabildiği bir yer görmesinler hemen anasını seviyorlar. nefes alma vergisi gırgırdan gerçekliğe doğru gider yakında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 6 Ağustos 2024; 6:21:56 > -
haklısın bizim mal ithal etmemize gerek yok elimizde bolca mal var
Halk tepki göstermeyip her şeyi kabul ettiği sürece daha çok ezilir. |
haklısın bizim mal ithal etmemize gerek yok elimizde bolca mal var |
Manası şu: "Ben planlayamıyorum, yönetemiyorum, üretemiyorum, dışardan bişeyler alıp döviz çıkarmayın, totomun iki lobunu bir araya.. ehem pardon cari açığı kapatamıyorum. Kısaca dışardan bişey almayın işte döviz lazım." |
artık yapılacak iş belli yeşil pasaport ile 5 6 ay sonrasına bilet al git avrupada 1 gece kal alışverişiini yap geriye gel. boku çıktı ülkenin. |
Buraya sayfalarca küfür yazmamamak için zor tutuyorum kendimi. Hayatımızı cehenneme çevirdiniz
|
komünizm. ülkeyi dışa kapatıyolar. ve bunu yapan Enderun tayfası kendi çocuklarını %100 yurt dışı için eğitiyor.
|
3. dünya ülkesi Angoladayım sınır 1500 eu |
dostum ne merkeli şuan tüm dünya türkiyeyi kıskanıyor :D bu kadar vergiye gram ses çıkarmayan bir insan topluluğu nerde görülmüş :D |
Bilenler bilir, zamanında amazon Almanya türkiyeye ücretsiz kargo uygulaması başlamıştı. Sağa sola her yere yazdınız, ilk düzenleme o zaman yapılmıştı.
Temu şöyle ucuz, böyle ucuz diye her yere yazdınız. Yaydınız. Bir düzenleme daha yapıldı. Yarın başka uygulama çıksa yine aynısı yapılır. Sonra bir düzenleme daha yapılır... Müstehak |
Benzer içerikler
- muhalif gazeteler hangileri
- ülkemiz için neler yapabiliriz
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- hyperbon sakız hangi ülkenin malı
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- mahalle mahalle deprem haritası
- trendyol kime satıldı
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
- yurtdışından telefon getirmek
- e devlet kimlik kısıtlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X