Şimdi Ara

Yurtdışı Iphone Servis Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısaca anlatmak gerekirse 30 Haziranda yurtdışından satın alınan Iphone 6s+ telefonumu servise verdim. Pazartesi 20 iş günü doluyor. Bu durumda ben ücret iadesi alabilir miyim?(Faturası mevcut) Veya sadece değişim mi talep edebiliyorum? İzlemem gereken prosedür nedir?

Uzun kısmıysa şu şekilde; Iphone 6s+ telefonumu 30 Haziranda İzmir'de servise verdim. Bir sürü şey yazdım. Aradan 10 gün kadar geçince beni aradılar. Telefonda bir sorun bulamadık. Apple'a yönlendireceğiz TC kimlik numaranızı alabilir miyiz telefonunuz yurtdışı dediler. Tamam dedim, verdim. Telefon Apple'a gönderildi. Orda da bir sorun bulamadılar. Tekrar servise gönderdiler.Pazartesi servisten mesaj geldi, telefonunuz hazır diye. Geçtiğimiz hafta içerisinde servisi defaatle aramama rağmen ulaşamadım. Hat düşmedi, meşgul çaldı, telesekreterde 20 dakika bekledim vs vs. Ben de apple canlı destekten sinirli bir şekilde durumu anlattım. Kıdemli bir Apple Yetkilisi beni aradı. Dedim servise ulaşamıyorum, telefonumla ilgili bilgi alacağım, alamıyorum. Efendim haklısınız da şöyle de böyle de konuştuk biraz. Akabinde telefonunuzun nesi vardı diye sordu. Ben de dedim şebeke sorunu vardı, internette gidip gelmeler oluyor vs vs söyledim. Ama hem servis hem de Apple herhangi bir şey bulamamış. Tamam ben ilgileniyorum kıdemli olarak, telefonunuza bazı testler yaptıracağım dedi. Olur dedim. Haftaiçi mail attım, geri dönüş olmadı. Pazartesi de 20 iş günü dolacak. Yurtdışı telefondan ücret iadesi alınabiliniyor mu? Yok alınamıyorsa eğer sıfırıyla değişim mi olacak?

Telefon Almanya'dan alındı. 1.150 Euro faturası var. Gerekirse ordan da alınabilir ücret iadesi eğer yapılabiliyorsa?

Teşekkürler.

• Bildiğim kadarıyla yurt dışı cihaz için burada iade alınmıyor. Türkiye'deki mağazalardan çıkışlı cihazların muhatabı belli ama yurt dışı cihazın olsa olsa Apple Store olur, ama burası olur mu, onu bilemem.

Benim de servise gönderdiğim cihazda sorun bulamayıp geri göndermişlerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4s servis yok sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.