Yakin zamanda Rusya'ya giden var mi burada? |
YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (112. sayfa)
-
-
Bana pahalı geldi hocam zevkler herkesin ayrıdır ama ben ABD de yaşadım çalıştım. 5500$ bir ABD li içinde büyük para. Önemli olan deneyimden zevk aldınız mı, ben hem eşime yaşadığım yerleri göstereyim hem arkadaş ziyareti edeyim hemde çocuk 2 yaşına gelmeden uçak bileti ödemeyim derdindeyim. Abd bu yönden sıcağım ama Japonya’yı da merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tur almanızı tavsiye etmem , aralık aında 5 yıldızlı her şey dahil otelelr 80 usd civarıydı(alkol vs dahildi) .Uçak bileti 4-5 k civarı gidiş-dönüş alabilirsiniz , 4 günlük tur için 3 gece otele 240 usd ödersiniz,tur şirketinden aldığınız zaman otel-uçak şeklinde oluyor geri kalanlar müze-gezi vs hep ekstra .Tur şirketlerinin 75usd fiyat yazdığı yerlere yerel acentadan 25 usd ödedim .Çarşı içlerinde internet sitelerinde her yerde tur satanlar var ve fiyatlar çok uygun.Otelde kalmam tur vs gezerim uyumaya giderim derseniz ben olsam 4-5 yıldızlı her şey dahil uygun fiyatlı otel alırım
-
3 ay önce İstanbul - Miami gidiş/geliş uçak bileti 21.000 TL,
Miami North Beach' de deniz manzaralı 60 yıllık 3 yıldızlı havuzlu hotelde 5 gece konaklamaya 15.000 TL ödedim...
-
merhaba 2 gün sadece Brüksel'e ayırdı iseniz gerçekten çok gereksiz bir 2 gün sizi bekliyor demektir. Ben olsam Bruksel yerine Gent veya Brugge de konaklarım.
-
Aynı rotayı Kasım ayı için planladım. 2 gece Disneyland ,2 gece Paris, 2 gece Bruksel'in 1 günü Bruksel 1 gün Brugge olarak düşünüyorum.
Paris 'den direkt Brugge ya da Bruksel için tren fiyatları ne olur bilgisi olan var mı? 2 gün araç kiralamak mantıklı olur mu diye bakıyorum.
-
2 gün disneyland yetmeyebilir.( bize 3 gün yetmedi ) Brüksel,özel bir gitme sebebiniz yoksa tercih dışı bırakılabilir.
-
Hocam hangi otelmıs bu ?bizde temmuza plan yaptik.oyelin adini merak ettim.bir de kahire de kaldiniz mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Bakü de Formula 1 için giden oldu mu? Eylül ayı için planlama yapmak istiyorum kısa süreli.
Yardımcı olabilir misiniz? Hem bakü hemde gittiyseniz Formula 1 zamanı hakkında
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncel Promosyon gelmiştir.
yunan adası midilli turu 99 euro kapıda vize imkanı var.
-
Nerede hocam ?
13 Eylül deki tur fiyatı ama sadece midilli ye götürüp getiriyor gibi. Bütün turlar ve taverna ekstra. Bu fiyata bu turu almak yerine 4 kişi ev ve araba kiralayıp gezmek daha uyguna gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baştanbaşa Mısır turu yapan oldu mu acaba? 3 kişi gitmeyi düşünüyoruz. Haziran ayında. Turlardan hangilerini tavsiye edersiniz?
Yunan adalarına giden var mı? 1 hafta için hangi ada/ları önerirsiniz? Ankara'dan gideceğim en mantıklı nasıl gidilir? Her türlü tavsiyeye açığım. İlk olacak
Deniz ve yüzmeyi seviyorum.
-
Gittiğimden değil yalnız baya bir araştırma sonucu son derece sıcak bir zamanda baştan başa turu nasıl yapacaksiniz hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Günaydın
1 yıllık multi visa sahibiyim. Daha önce almanyaya gittim fakat bir davetim vardı elimde. yada bir otel ayırmıştım onun rezervasyonunu göstermiştim. Şimdi gidip bir arkadaşımda kalacağım.
Muhtemelen ve büyük ihtimal kapıda polis bana ne zaman döneceğimi uçak biletimi soracaktır ve görmek isteyecektir. Ayrıca nerede konaklayacağımıda soracaktır. Fakat otelde kalmayacağım için elimde bir rezervasyon veya belge yok. Nasıl yapayım. Akadaşımda kalacağım desem sorun çıkabilir ne dersiniz?
-
Açıkçası bu konu içinde sormuştum bu soruyu. Bu zamanda gitmek akıl işi mi diye? 😂quote:
Orijinalden alıntı: Kronik02
Gittiğimden değil yalnız baya bir araştırma sonucu son derece sıcak bir zamanda baştan başa turu nasıl yapacaksiniz hocam
Yani 35 derece civarında gösteriyor ama orası baya kuru bir sıcaktır bende korkmuyor değilim. 11 günlük turlar var. Sharm - Kahire - Hurgada rotası ile. Çok mu yorucu ve çekilmez olur?
Ben gitmedim ama yakın arkadaşım geçen yıl Thasos adasına gitmiştin. Fiyatların güney kıyılarımıza göre daha uygun olduğunu defalarca anlatmıştı
Bu ada kapıda vize uygulamasına dahil değil diye biliyorum. O notu da düşeyim.
-
Geçtiğimiz ramazan bayramında tatil yaptıktan sonra kurban bayramı için daha planlayıp ilerlemek istemiştik. Bu yüzden geçen günlerde Coral Travel ile seyahat planlaması yaptık ailecek. Bankkart da kullandığım için tabii avantajlı çıktım. 7.500 tl bankkart lira kazandım. Böylelikle tatilden sonra eve döndüğümde yapacağım market alışverişinde de kullanabileceğim bankkart liralarımı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X