Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.752
Cevap
627
Favori
402.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

Nerede kalacaksın sorusuna belge göstermeni isteyeceklerini sanmıyorum ama dönüş biletini sorar ve göstermeni isterler bununda yeterli olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garcia1905 G kullanıcısına yanıt

şimdiye kadar hep sordular. en son romanyaya gittim orda bile konaklamayı görmek istediler

• h_demir06 H kullanıcısına yanıt
    Otelin ismi El Khan.
    Kahire’de kalmadık hocam. Sharm’dan gece otobüslerle bizi alıp götürdüler. Yaklaşık 7-8 saat sürüyor yolculuk.
    Akşam 18 gibi de dönüş yoluna çıktık.
    Turistleri bağımsız götürmüyorlar bu arada. Konvoy halinde otobüslerle gidiliyor. En önde askeri araç oluyor ve her otobüste bir sivil polis oluyor.
    Yani sıkı güvenlik önlemi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt

Yıllar önce Pronto Tur ile gitmiştim. Kahire / Sharm ve İskenderiye.

Kahire'de 1 gece kaldık oradan Sharm'a geçtik. İskenderiye turu vardı keşke katılmasaymışım dedim gereksiz görülecek birşey yok. Sonrasında iş için çok gittim. Kahire - Sharm mantıklı, daha uygun olsun derseniz Luxor - Hurgada olabilir. +Marsa Alam tarafıda canlanıyor gibi.

• Arkadaşlar, Pegasus'la yurt dışına uçacağım ve kabin hakkım var. Ama kabin boy valizlerin ölçüleri konusunda kafam karıştı. Piyasada satılan kabin boylar çoğunlukla 55*36*24 cm ama Pegasus'tan yazan 55*40*20 cm. Şimdi bu 3-4 cm'ye takılıyorlar mı bilmiyorum. Sizden biri yaşadı mı böyle bir sorun?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

2 defa Birleşik Devletler' e gittim.

Memur sadece "Evde mi otelde mi kalacaksın?" soruyor, pasaport haricinde belge istemiyor...

• Merhabalar. Bayramda eşimle balkanlara gitmeyi düşünüyoruz . En uygun tur hangisi olur ilk defa gideceğiz yol gösterir misiniz

• msimsek93 M kullanıcısına yanıt

Hocam o kadarını kendin araştırman gerekmez mi? :)

Fiyata göre sırala deyip kıyaslayabilirsin. Benim deneyimlerimden yola çıkarak pahalıdan ucuza

Setur

Touristice

Joly

Pronto

Kappa

Kalitede ufak ufak düşer

• yusufozgiray2 kullanıcısına yanıt

Bu kisi dolandirici benim 1100 tl mi aldi simdi cevap vermiyor maddi olarak dolandirdigi yetmiyor ayrica gitmem gereken yere gidemiyorum sayesindr kucuk oglumj gormeye gidecektim onunsayesinde simdi bir ton ugras!!! Telegram verdi farki iban ve istarindan anlamam lazimdi!

siteden de msj atiyorum online ama cvp yok

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) -

• yusufozgiray2 kullanıcısına yanıt

!!

• Arkadaşlar yeri değil belki kusura bakmayın ama schengen için vize başvurusunda bulunmuştum bugün aranmışım ancak müsait olmadığım ve arayanı bilmediğim için açamadım, konsolosluktan aranmışım velhasıl sonrasında eşime ulaşmışlar ve tatil için harcayacağınız tutarı hesabınızda bulunduran bir dekont paylaşın denilmiş verdikleri mail adresine.

Bu konuda belki bilen arkadaşlar vardır, ne kadarlık bir para göstermek lazım (tatilimiz planlı bir hafta), ki yatırım hesabımın da dökümünü başvuruda paylaşmıştım.

Bilen varsa yardımcı olabilir mi.

• ekpe_babam kullanıcısına yanıt

İlgili konsolosluğun web sitesinde bu bilgiler mevcut. Kalacağınız gün ve kişi başına minimum ne kadar göstermeniz gerektiği orada yazar. Bunun üzerinde bir rakam paylaşırsanız sizin için daha uygun olur.

• Balkan için ttur hangi firmada uygun acana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Temmuz ayı için 4 gece 5 gün misir sharm el sheikh turu için 3 kişi sigorta dahil 60k ödedim. Bana fiyat çok iyi geldi. Otel 5 yıldızlı. Vize ile uğraşmak istemedik misirideniyelim dedik.

• kdr_ kullanıcısına yanıt

Bilmiyordum hocam bakayım teşekkür ederim

Bizdeki gibi ikametgah belgesi var Almanya'da arkadaşın PDF olarak atsın sana geçen ay gittim onu gösterdim. Bide kaç gün kalacağımı sordu ne dönüs bileti nede para sormadı

• Almanya'daki deutche ticketi tr deyken alma imkanınız varmıdır

• export20 kullanıcısına yanıt
    Db navigator diye bir uygulamadan aliniyordu hatirladigim. Indir derim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.