Şimdi Ara

YURTDIŞI TUR TATİL FIRSATLARI (GÜNCEL) - (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.752
Cevap
627
Favori
402.412
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Osaka gidiş tokyo dönüş 22 civarı. Bende planlıyorum. Oradaki ulaşım fiyatları gözümü korkutuyor. 7 günlük şinkansen 10.000₺ civarı kişi başı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • table8 kullanıcısına yanıt

Mayıs 2024 son hafta 2 kişi için,

Uçak biletleri: 16.000 TL (2 kişi, biri valizli biri valizsiz paket)(2 ay kala almıştık, daha önceden çok ucuza alınabilir.)

Konaklama: 12.000TL (7 gece, turlarda belirtilen 4* ve üstüne benzer yerlerde konakladık, kaldığımız her yer çok temizdi.)

Mısır vizesi, mısır içinde her türlü ulaşım, tüm müzeler, ekstra turlar(Luxor'da Balon turu, tekne ve dalış turu dahil) 2 gün rehber, alınan hediyelik eşyalar, yenen yemekler de 1100$ tuttu.

Kişi başı ortalama her şey dahil 32.000TL diyebiliriz kabaca.

Otel tercihinize göre konaklama daha yukarı da gidebilir, biz temizlik ve kaliteden ödün vermeden +8-9 puan üzeri yerleri tercih ettik konaklamada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speedy9355 -- 4 Temmuz 2024; 12:13:4 >
  • Merhaba, Ağustos ayı içerisinde bir seyahat düşünüyoruz ama Orta Avrupa ve İtalya turları arasında kararsız kaldık.Tavsiye edebileceğiniz tur şirketi veya farklı organizasyonlar olursa çok memnun oluruz.

• serdarzero kullanıcısına yanıt

Kappa tura bakabilirsiniz. Büyük İtalya turunu incelemenizi öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt
    İlk baktığımız tur oydu aslında hatta "rulet tur" diye gitmeye son bir hafta kala gideceğiniz yerin belli olduğu ilginç bir sistemleri de vardı.Onu da düşünüyorduk ama sistemi temmuz başında iptal ettiler 🙁 teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar yunan adalarına bu sene giden oldumu bazı firmalar çok bekletiyormuş girişte çok sıra oluyormuş ama yeşil pasaport olanlar direk geçiyor sanırım varmı bilen. Birde sakız adasında daha önce konaklayan oldumu önerilere açığım

• 14 günlük Roma-Napoli-Sorento-Amalfi-Positano-Salerno-Floransa-Bolonya-Modena-Venedik-Cinque Terre- Portofino-Milano yeni döndük. Uçak-otobüs-tren-araç kiralama tüm taşıtları kullandık diyebilirim.

Genel olarak İtalyaya tekrardan aşık olduk. Rotayı yaklaşık 3 ay çalıştım ve problemsiz tamamladık. Sadece popüler yerlerde otopark paraları beni üzdü  Onun haricinde TR deki yapacağım tatilden çok daha mantıklı rakamlara geldi. Gidecek arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.  

• parise Turkiyenin italya ile olan voleybol macını izlemeye gitmeyi dusunuyorum boyle bir cılgınlık yapmayı dusunen olurmu :)

• brutal55 kullanıcısına yanıt

2 hafta sonra 2 gece konaklamalı gidicem daha önce günübirlik gittim ama kalmalı ilk olacak bookingten ayarladım fp biyer bide 2 gün araba kiralamayı düşünüyorum bakalım çocuklarla (7-9 yaş) nası olacak

gezilecek 2 köy varmış araştırdığım kadarıyla ya tur ya araba olması lazım

gidip geldikten sonra unutmazsam yazarım gene..

• barselonada bir festival var 2 gun surecek sizce gitmişken barselonanın yanına baska hangi sehir eklenmeli

• kdr_ kullanıcısına yanıt
    Hocam rota planınızı alma şansım var mı

• Merhaba, ay sonunda Midilli'de 3 günlük bir tatil planlıyorum. Acaba yeşil pasaportlular için hızlı geçiş var mıdır? Adanın hangi bölgesinde konaklama önerirsiniz?

• serdarzero kullanıcısına yanıt

Ana Sayfa | Davincitur

biz çok memnun kaldık. extra tur saçmalığı yok. gayet ne söz verdiklerini yapıyorlar ve kesin hareketli kendi düzenledikleri turlar. Biz otobüs ile bütün avrupa turuna katıldık.

• ahmetborhan A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, biz 2 yetiskin 1 cocuk bayram sonrasinda 5 gun konakladik. Yesil pasaport icin geciste bir fark yok yalniz kapida vize alanlara gore hizli geciyorsunuz. Yunan tarafinda cok bir bekleme yasamadik hem gidis hem donuste. Asil sorun Ayvalik tarafi, liman vergisi binis karti o bu derken 7 de orda olsaniz bile 9 daki feribota kostur kostur biniyorsunuz.
    Konaklama acisindan havalimanina dogru sahil seridinde kaldik. Elies residences adinda bir butik tesis, villa seklinde havuzlu cok memnun kaldik. 2 gun araba kiralayip Agios Ermogenis koyuna gittik, full kum ve tertermiz bir deniz, cok begendik. Adanin diger tarafinda Petra plajini da cok onerdiler. Cogu plajdan memnun kalirsiniz sezlong semsiye ucretsiz, ancak genelde tasliydi biz kum aradigimiz icin petra ve gittigimiz diger plaji onerdiler.
    Restoranlarin fiyatlari da cok uygun. Genel olarak memnun kaldik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umurs06 -- 7 Temmuz 2024; 21:37:11 >
  • Feribot biletini online almayı düşünüyorum. 2 saat önceden limanda olmayı anlayamadım, kısaca özetleyebilir misiniz işlemleri?@umurs06

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetborhan -- 7 Temmuz 2024; 22:29:59 >
    Bileti online aliyorsunuz ancak orada aldiginiz firmaya gidip binis karti bastirmaniz lazim, ayrica liman vergisi odeyeceksiniz. Bu iki islemde de en az yarim saat bekliyorsunuz. Bunlari yaptiktan sonra gumruge giriyorsunuz orada da yine sira var:) kisaca bizim ulkeden cikmak bile sorun.
    Bir nebze kolaylastirmak adina gideceginiz gunden once gidip bu islemleri halledebilirsiniz o zaman direk gumrukten gecis icin siraya gidersiniz.

Hocam size tavsiyem süreci bilmiyorsanız youtube'da "midilli gezi" diye aratıp araba ile feribota binme videolarına çalışın. Sonra oraya gidince canınız sıkılmasın.

• Ayvalık tatilinden sonra düşünüyordum, en mantıklısı 1 gün önceden bütün işlemleri halletmek. Çok teşekkürler yardımlarınız için@umurs06@z740

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetborhan -- 8 Temmuz 2024; 0:3:1 >
  • teacher47 kullanıcısına yanıt

Valencia Tomato Festival

• teacher47 kullanıcısına yanıt

Biz bir gün badalona diğer gün sitges kasabalarına gitmiştik. Çok sevimli sahil kasabaları plajlar var. Tren ile gittik.

• 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.