Bildirim
Yurtdışında eğitim sorunsalı
KAHVE DUNYASI Dünyası Gofrik Sütlü Kutu 24'lü : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B074PSYL33?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
11 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
YOK denkliği gerektirecek bir iş alanında çalışmadığın sürece, askerlik dışında başka bir sıkıntıyla karşılaşmazsın. Hangi ülkeleri düşünüyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: WoraZ
YOK denkliği gerektirecek bir iş alanında çalışmadığın sürece, askerlik dışında başka bir sıkıntıyla karşılaşmazsın. Hangi ülkeleri düşünüyorsun?
Sadece Çin.
Yazılım Mühendisliği bölüm olarak. -
https://yoksis.yok.gov.tr/PORTALUYG/swf/main.swf?ucode=yurtdisiUniversiteListesi
Burada ÇİN HALK CUMHURİYETİ sekmesine bakabilirsin, sayısına oranla çok üniversite yok ancak bölümünle ilgili tercih edebileceklerin olduğunu varsayıyorum. -
Yöneticimiz Denklik olanların listesini vermiş yandaki açıklamayıda okuyun mutlaka. Ek olarak askerlik sorununuz tecil sorununuz yoksa denkliğin de sizin için bir önemi olmasa bile, yani Türkiye ye döndüğünüzde hangi bölümden mezun olursanız olun Türkiye Cumhuriyetinin yüksek öğrenim anlaşması yapmadığı bir Üniversiteden, bir Ülkeden mezun olmanızı; yani sizin Mezuniyetinizi tanımayacağını, bu sebeple özel sektör vs düşünmeniz gerekeceğini, Kamu sınavlarında vs bu durumun sorun olacağını unutmayın. Mesele sadece askerlik ve tecilden ibaret değil. Son olarak Dünyanın en Zor Dilini öğrenmeyi seçmenizi bu öz güveninizi kutluyor sizi tebrik ediyorum. Hayatınızda başarılar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lezzetli Çipetpet
quote:
YOK denkliği gerektirecek bir iş alanında çalışmadığın sürece, askerlik dışında başka bir sıkıntıyla karşılaşmazsın. Hangi ülkeleri düşünüyorsun?
Sadece Çin.
Yazılım Mühendisliği bölüm olarak.
hocam bende çinde üniversite okuyacağım sanırım yazılım mün olacak itibata geçelim -
quote:
Orijinalden alıntı: serdarryy
Yöneticimiz Denklik olanların listesini vermiş yandaki açıklamayıda okuyun mutlaka. Ek olarak askerlik sorununuz tecil sorununuz yoksa denkliğin de sizin için bir önemi olmasa bile, yani Türkiye ye döndüğünüzde hangi bölümden mezun olursanız olun Türkiye Cumhuriyetinin yüksek öğrenim anlaşması yapmadığı bir Üniversiteden, bir Ülkeden mezun olmanızı; yani sizin Mezuniyetinizi tanımayacağını, bu sebeple özel sektör vs düşünmeniz gerekeceğini, Kamu sınavlarında vs bu durumun sorun olacağını unutmayın. Mesele sadece askerlik ve tecilden ibaret değil. Son olarak Dünyanın en Zor Dilini öğrenmeyi seçmenizi bu öz güveninizi kutluyor sizi tebrik ediyorum. Hayatınızda başarılar..
Hocam ben 3 yıldır çindeyim. Şuanda çincem zaten üniversite okuyabilecek düzeyde. Ayrıca burada çalışıyorum.
Burada burslu üniversite okuma imkanım var. Ancak özellikle bu askerlik meselesi benim canımı sıkıyor.
Başvuru yapabileceğim üniversiteler arasında 1 üniversite var sadece denkliği olan. Eğer ordan burs alamazsam bayaa sıkıntılı olacak.
Zaten devlette çalışmayı düşünmüyorum, özel sektörün şartları ağır ancak çalışana hakkını veriyorlar.
Sadece askerlik sorunu görüyorum. Duruma bakacağız.
Açıklamanız ve iyi dilekleriniz için teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BenKimimSizce
quote:
quote:
Sadece Çin.
hocam bende çinde üniversite okuyacağım sanırım yazılım mün olacak itibata geçelim
irtibata geçelim de, zaten sürekli görüşüyoruz
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: BenKimimSizce
quote:
quote:
Sadece Çin.
hocam bende çinde üniversite okuyacağım sanırım yazılım mün olacak itibata geçelim
irtibata geçelim de, zaten sürekli görüşüyoruz
offffffffffff :D:D
-
quote:
Orijinalden alıntı: denisss-
Goce Delcev Üniversitesi
Goce Delcev Üniversitesi; Makedonya İştip’te, 2007 yılında kurulan dördüncü devlet üniversitesidir.
Merkez kampüsü İştip şehrinde bulunuyor.
İştip-Goce Delcev Üniversitemiz, 1000 üzerinde akademisyen ve öğretim görevlisiyle iştip-merkez kampüsü yanı sıra,
Ustrumca,Radoviş,Kocani,Kavadarci,Gevgelija,St.Nikole,Vinica ve Probiştip kampüslerinde 10.000 üzerinde yerli ve yabancı öğrenciye eğitim hizmeti vermektedir.
2010 yılında Türkiye Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından denklik yönetmeliğine uygun görülmüş ve uluslar arası katalog ta yer almıştır.
Goce Delcev Üniversitesi, Türkiye’de Bozok Üniversitesi,Nevşehir Üniversitesi ve Niğde Üniversitesi ile ikili anlaşmaları olan, bunun yanı sıra AB’de birçok ülke ve Üniversiteler ile işbirliği olan saygın bir devlet üniversitesidir.
İştip Üniversitesi olarakta bilinir.Bünyesinde, Tıp,Eczacılık,Diş Hekimliği ve Mühendislik bölümleri mevcut olmakla beraber, dört enstitü mevcuttur.Arkeoloji Enstitüsü,Gastronomi Enstitüsü,tarih Enstitüsü ve Bilişim Enstitüsü.
Kampüslerinde, öğrenciler için birçok spor merkezi ve kültür merkezi de mevcuttur.
Goce Delcev Üniversitesi, Yabancı ülkelerden gelen öğrencileri için Dil Hazırlık Eğitimini kendi bünyesinde vermektedir.
Goce Delcev Üniversitesi Eğitim dili Makedonca dır. Dil Hazırlık Eğitim ücreti 500 €’dur.
Üniversitede Tıp,Eczacılık,Diş Hekimliği bölümleri yıllık eğitim ücreti 1.500 €, Mühendislik ve diğer bölümler için yıllık eğitim ücreti 1.000 €. Bu ücretler iki taksit halinde öğrenci tarafından üniversite ilgili bölümlerine yatırılması gereken eğitim ücretleridir.
BİLGİ İÇİN : forumegitim@hotmail.com
Tesekkurler ama birde makedanyanin dili icin zaman harcayamam. Ingilizce olsa belki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X