Şimdi Ara

Yurtdışında Üni. vs. İş İmkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Rusya’da Yazılım Mühendisliği okuyorum 2. sınıfım. Yazılım konusuna ilgiliyim. Ancak İstanbul içerisinde Bilgi İşlem Yöneticiliği teklifi geldi.

Hiçbir birikimim ya da baba param yok. Rusya’da başarı bursu ile okuyorum. Siz olsanız iş teklifini kabul eder misiniz? Ya da kabul etmek için minimum ne kadarlık maaş vb. imkanı sunmaları gerekir?

Çalışırken açıktan bir şekilde diploma alırım, diplomayı alana kadar da iş garantisi sağlayabilirim. Ayrıca yazılım altyapım var, junior yazılımcı sayabilirim kendimi. Geçmişim var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Önceliğin yurt dışı olsun çünkü kur farkından ötürü daha çok kazanırsın. Ayrıca çalışmak için erken değil mi?
  • Gelme bence rusyada devam et orda kalmaya bak saçma sapan rakam teklif ederler geldiğine değmez bende ukraynaya kaçıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 20 Ağustos 2019; 20:28:13 >
  • 23 yaşındayım. Belirli sebeplerden dolayı bir kaç sene kaybı yaşadım. C1 seviye İngilizce ve B2 seviye Rusça dilini biliyorum. Önümdeki 4-5 sene kendimi direk sektörde geliştirip açıktan diploma almak ile hem alaylı hem diplomalı daha iyi olmaz mı?

• Siz olsanız ne kadarlık bir maaş söz konusu olursa kabul ederdiniz? Rakam belli, ben millet şov anlamasın diye bu şekilde belirttim.

Ukrayna ise ben de size sakın oraya gitmeyin Kıbrıs’ta olandan daha çok Türk var orda.

• Sizin sektörü bilmiyorum fakat 5-6 bin tlden aşşağı işe girmezdim istanbulda yaşamak için ukraynaya dil eğitimi için gidiyorum 1 sene bakalım göreceğim

• Anladım. Teşekkür ederim, teklif edilen miktar bahsettiğiniz sayının az üstü, değer mi bilemiyorum.

Ukrayna dili sertifikasının uluslararası düzeyde hiç bir vasfı yok. Ukrayna’da Rusça eğitimi veren kurum da yok, var diyip para isteyen danışmanlar varsa gidince beni hatırlarsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben sektörü bilmediğim için 3-4 bin sandım eğer gerçekten öyleyse giderdim ama kriz var patır patır insanları işten çıkarıyolar bunlarıda düşünmek lazım. Rusça dili öğrencem hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 20 Ağustos 2019; 20:36:31 >
  • Teşekkür ederim yorum ve görüş için. Bahsettiğiniz konuyu garantiye almaya çalışacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.