Şimdi Ara

yurtdışındaki vatandaşa trafik cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yurtdışında yaşayan bir arkadaşa 2010 yılı mayıs ayından kalma 250 tl trafik cezası gelmiş ve bu ceza faizlerle 850 tl olmuş adam yurtdışında 2010 yılında aralıkta türkiyeye giriş yapmış trafiğe gidilmiş 2011 yılından eskileri göremiyoruz bir rakam yanlış yazılmıştır olur öyle demiş memur bu cezayla ilgili ne yapabiliriz mahkemeye gitsek masrafı nekadar olur trafiğe pasaport fotokopisini götürsek iptal ederler diye düşünüyorum
    bilgisi olan yardımcı olabilecek varmı acaba

• Ceza size ait ise ödemekten başka çare yok. Ama değil ise trafik mahkemesine başvuru yapabilirsiniz. Ceza tarihi ve tebliğ tarihi tam olarak nedir. En azından zaman aralığından mahkemeye başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru ücreti sadece dosya parası 50 kuruş. İnternette tebliğ süresine ilişkin dilekçe örnekleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Ceza size ait ise ödemekten başka çare yok. Ama değil ise trafik mahkemesine başvuru yapabilirsiniz. Ceza tarihi ve tebliğ tarihi tam olarak nedir. En azından zaman aralığından mahkemeye başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuru ücreti sadece dosya parası 50 kuruş. İnternette tebliğ süresine ilişkin dilekçe örnekleri var.

hocam cvp için teşekkürler ceza bana ait değil ceza 2010/5 ayda yazılmış tebliğ edilmedi daha arkadaşın üzerine cep telefonu hattı var annesi kullanıyor ona mesaj gelmiş (tebliğ sayılıyormu bilmiyorum ) ondan sonra trafiğe gidilmiş ceza ehliyete yazılmış nerede yazıldığını göremiyoruz bir rakam yanlış yazılmıştır demişler göndermişler kadıncağızı trafik mahkemesine başvurmanın ücreti 50 kuruş mu bilmiyordum bunu eğer öyleyse başvururuz sonuşta pasaportunun fotokopilerini versek türkiyede olmadığı anlaşılır sanırım

• Ceza tarihinde araç yurtdışında ise hiç durmayın başvurun zaten.Ama ehliyete yazilan ceza zaten o anda sürücüye veriliyor ne sebeple başvuruda bulunacaksınız ki ? Geçen ben de bana ait olmayan ceza için mahkemeye gittim 50 kuruş dosya alıp dilekçe yazıp verdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prokizya

Ceza tarihinde araç yurtdışında ise hiç durmayın başvurun zaten.Ama ehliyete yazilan ceza zaten o anda sürücüye veriliyor ne sebeple başvuruda bulunacaksınız ki ? Geçen ben de bana ait olmayan ceza için mahkemeye gittim 50 kuruş dosya alıp dilekçe yazıp verdim.

mahkemeye gideceğiz anlaşılan araç yurtdışında derken adamın aracıda yok türkiyeye geldiğinde araç kiralıyormuş ondada almanyadan aldığı ehliyeti veriyormuş ehliyete ceza olayını trafikteki memur söylemiş ne kadar doğru bilemiyorum verdiğiniz cevaplar için teşekkürler

bu arada bunları yazarken öğrendim aynı arabayla aynı isimle başka bir kişi TC farklı ve aynı soyisimle birisi daha ceza yemiş TC leri karıştırmışlar sanırım
  • Rica ederim. Bu konuyu iyi araştırın az miktar değil. Kolay gelsin umarım hata vardır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trafik cezası hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.