Şimdi Ara

Yuzmeye başlayacağım. Nasıl beslenmeliyim ? (Kifozu duzeltmek için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru başlıktaki gibi. Bir miktar kifozum var çocukluğumdan beri. Geçen sene nisan ayında egzersiz programına başladım ondan once de yapıyordum ama pek ciddi değildim . Nisan ayından beri yani yaklaşık 10 ayda , 2.5 ay kadarı spor salonuna gitim,. 5 ay civarıda o saçma sapan egzersizleri yaptım . Fayda var mı ?yok tabiki nerde

Bende son çare olarak yuzmeye başlayacağım. 2. Yarıyılda üniversitenin havuzunda. Yaşım 18

Yurtta kalıyorum nasıl beslenmeliyim? Spor salonunu açıkçası çok iyi beslenemediğimden bırakmak zorunda kaldım yurtta ne tavuk , yumurta felan pişiremiyorum sonuçta . Elektrikli ocak alıcam bu sefer . Yurtta yapabileceğim pek koku yapmayan odadakileri rahatsız etmeyen pratik neler onerirsiniz ? Benim amacım şişmek kas vs değil şu kambur bi gitsin tamam . Planım bu şekilde ama

Sabah : 2 yada 3 yumurta
    Öğlen : Okulda yemek. Yüzde 75 etli oğun çıkıyor
    Ders bitimi : Bir miktar makarna ki ton balıklı olabilir
    Yüzme
    Yuzmeden sonra meyve suyu makarna felan
    Akşam yemeği

Sizce yeter mi ? Bu beslenme benim sırtımın duzleşmesini sağlarmı yoksa bb yaparkenki gibi 1.5 kat protein felan mı lazım ki boy 198 88 kiloyum 150 gram proteini alamam yurtta ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.