Bildirim
Yüzümü böyle nasıl boyayabilirim bu sanatın ismi nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ender gelişen osasuna sanati
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
palyaço sanatı -
badana -
Makyaj.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anaokulu öretmenleri küçük çocuklara böyle şeyler yapıyo arada görüyorum buralarda bi öğretmenden rica et -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Xao Kahn
Ender gelişen osasuna sanati
güldüm. -
sulu boya -
quote:
Orijinalden alıntı: Simone Simos
anaokulu öretmenleri küçük çocuklara böyle şeyler yapıyo arada görüyorum buralarda bi öğretmenden rica et
konu dışının yeni asosyali sen misin birader ? her konuda nikini görüyorum , blok gelicek bu gidişle haberin olsun . -
quote:
anaokulu öretmenleri küçük çocuklara böyle şeyler yapıyo arada görüyorum buralarda bi öğretmenden rica et
Yani bu klipteki adamlar anasınıfı çocugumu bence sen öylesin :D
mokokodur kanka zenciler yaparlar genelde
Bi kreşe git yaptır, şaka maka bunu yapacağına git Wallace gibi yüzünün yarısını laciverte boya daha iyi ;)
Kimse klibi izlemedimi ya :D şarkı uk de 1.sırada
quote:
Orijinalden alıntı: Emily Haines
quote:
konu dışının yeni asosyali sen misin birader ? her konuda nikini görüyorum , blok gelicek bu gidişle haberin olsun .
mesajdamı yazmayak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X